2015 Temmuz Anneleri

Biz de bugün 26 günlük olduk :) oğlumun ağzındaki pamukçuk dışında bir problemimiz yok sanırım
Tabi bi an önce büyüsün istiyorum, 40ından sonra uykuları düzene girer diyorlar, onu bekliyorum sabırsızlıklA

Ya kizlar ikinci sezeryanim bu konuda iyice deneyimli oldum ve tekrar soyleyeyim burada hamileykende hep tavsiyede bulundum zaten hatta Maya'nin korsesi kaldi adi:) korse takmazsaniz hem dikisleriniz odem yapar ustu etli gibi kalir aylarca hemde karniniz kuculse bile ayva gobek derler ya o sekilde kalir. Cok arkadasimda gordum zayifladilar incecik oldular spor salonlarindan cikmadilar ama gobek kaldi hatta estetikle toparlatan bile oldu zayifcacik oldugu halde. Estetik cerrah bu derinin kendini toparlasiyla ilgili demis kasla alakasi yok. Derimizinde bir hafizasi varmis korseyle eski hafizayi kazandirmassan yeni hafizayi bu sarkik sekilde kaydediyormus ve geriye donmuyormus bir daha. Siz bilirsiniz ama mutlaka takin. Ben iki dogumdan sonra da hemen taktim dogumun ikinci haftasi karnim dumduz ve sezeryan dikisinin ustundeki hafif sislik su anda nerdeyse tamamen yok oldu kizim 4 haftalik. Gorenler dogum yaptigima inanmiyor. Hemde benim ikinci daha cok sarkar hemen toplamaz demislerdi Turkiyeden herseyi bilen tanidiklar:). Ayrica buradaki doktorumda hemen korse tak dedi dogumdan sonra , iki ulkeden onayli yani:). Turkiyedeki doktorumda ayni seyi soylemisti. Dikislere iyi geliyormus. Birde benim korsem belimin durusuna cok iyi geliyor. Emzirirkende faydasini gordum belim agrimadi. Ben bir ay taktim artik hergun takmiyorum cunku small beden buyuk gelmeye basladi:) birde kalcayida hemen topladi benimki kalcayida kapliyor cunku sadece bel bolgesi degil. Hadi usenmeyin takin korsenizi daha gec olmadan. Inanki faydasini goreceksiniz:)

Cansucugum simdi biraz gecmise baktim birikmis bayagi, noldu canim kistlerle ilgili bir gelisme var mi? Insallah kotu birsey yoktur. Dua ediyorum senin icin. Bana da mesaj at sonuc cikinca. Icini ferah tut canim insallah hicbiseycigin yok!!!

Canim benim ilk kizim oyleydi her gun kurulmus gibi saat 4 te baslardi aglamaya 8'e kadar aglardi sonra uyurdu. 3. Ayda bitti. Ne yapsan care olmuyor kolik varsa. Sabir biraz daha sabir diyebilirim
Birtek kolay gelsin ve gecmis olsun!

Canim
Sen tak o korseyi kapatirken biraz kaldirip asagi cek citcitlari oyle kapat. Farki goreceksin benim o yumusaklik bosluk hissi filan hic yok. Korseyi takmadigim ilk 4 gun oyleydim takar takmaz gunden gune azaldi bir haftaya hic kalmadi o yumusaklik.

Ah canim simdi gordum bu mesaji, o kadar sevindim ki anlatamam!!!:) gozun aydin canim:)

Cnm ya korse dikislerimlerini aciitti bisey olur dite takamadim.bevegin basbkismi asagidaydiya orasi hamilelikte varis olmus,top top duruyo fikiskerde odem olmus korkumdan takamadim.nasildi korse bn orayi takip edemedim herhl.bu belden cirt cirtli olanlr mi .dikislerim agriyo

Ah canim simdi gordum bu mesaji, o kadar sevindim ki anlatamam!!!:) gozun aydin canim:)

Sağol canım. Nasıl rahatladık anlatamam. Dün gece de kuzenimin k.v meme ksnserinden vefat etti. Daha 50 yaşında yoktu. Allah kimseye vermesin

Kızlar değişik ni ruh haline girdim. Kv kp bebeği kucağına alsın istemiyorum. Yüzünü öpüyorlar şap şup daha ben öpmedim kıyıp. Uykudan kaldırıp bağıra bağıra seviyorlar oturduğum yerdr kuduruyorum. Sorunlu bi gelin oldum resmen

Yok canim belden cirtcirtli olan asagiya ittirir ust karni daha beter yapar seni. Sen benimkinden al . http://www.camasirim.com/urun/citcitli-slip-boy-korse-2539 dikislerimi hic acitmadi. Sezeryanin 5. Gunu takmaya basladim. Istersen en buyuk boyunu al baslangic sonra korse buyuk gelmeye basladikca bedeni kuculttum ben. Ben medium dan basladim ama arkadaslar medium kucuk dedi sen ne kadar kilo aldin bilmiyorum cok aldiysan large ile basla .

Haklisin cnm.opulmzki yeni dogmus bebek.mikrop kapr koklasinlr.biz bile opmuyoruz.bnm yegeninden biliyorum millet opuyo tukurugu kaliodu artik cocuk mikrop kapti hacettepede yatti Allah esirgesin.bnde çere çope agliyorum .bizim.kizin.gobek bagi dusmedi kv diyomuski iyi beslenirse hmn duser besliyorum elimden.geldiginde 2 saatte en fazla uc saatte emziriyorum.insani zorla bunalima sokuyolr

Ay canim
Ne guzel yazmissin gozlerim doldu! Burdaymissin kadar destek oldunuz cok sagolun . Annemelerin gelmesine az kaldi. Bir ev olcak sanki dun gorduk ama daha tam belli degil ev sahipleri satmak ta istiyormus. Dua edin satmasinlar kiralasinlar bize. Bebis te iyilesti Allaha bin sukurler olsun. Biraz sesi kisik bogazindaki yaralardan ama ates dustuya digeri zamanla gecer. Siin bebege gecmemesine cok sevindim. Buyukler atlatiyor bir sekilde gucluler ama bebeklere cok agir bu hastalik

Bn zaten kilolu hamile kalmistim.simdi 84 flnm.alayim anneminkide buna bnziyo ama yarim.bu odemler gecermi peki cnm.doktr hic bisey demedi .bide bu korse alttan citpitli sanirim bu skidtrirmi dikisleri

ya bu neden oluyor anlamıyorum..benim ikinci biliyosunuz bunda bile aynı hislerdeyim...kendimi zorluyorm resmen ilk kızımda da böyleydim bunda da ..kızım 1 yaşına gelince geçmişti yani yine kalıyo ama azalıyo diyelim..benim hiç tahammülüm yok eşimin hatrına zorluyorum kendimi ama ona hiç bişey demem demedim de sende deme sonra sana problem olarak geri döner canım içinde yaşa buraya yaz annene söyle ablana ama eşine aslaa!!

Son düzenleme:
Canım güzel gaz masajı yapsan , Youtube da videosu var ben öok çok faydasını görüyrm, yaptıkça oğlum gazını bağırdaklaından çıkarıyor

Canim benim ilk kizim oyleydi her gun kurulmus gibi saat 4 te baslardi aglamaya 8'e kadar aglardi sonra uyurdu. 3. Ayda bitti. Ne yapsan care olmuyor kolik varsa. Sabir biraz daha sabir diyebilirim
Birtek kolay gelsin ve gecmis olsun!
canım 3. ayın sonunda mı bitti 3 . aya girince mi?

Ne alakası var canım ya. Her bebeğin farklı düşer göbek merak etme. Kv ordan yetişiyor maşallah

Allah korusun canim basiniz sagolsun!

Sağolasın

Demedim canım buraya yazınca rahatlıyorum bende. Şuandada bebek kv kucağında :) bakalım benim ne zaman geçecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…