- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #64.141
Niye saçma gelsin hepimiz bu Günlerden geçtik canım.Kızlar kabus gibi bir günün ardından bugün şükür bebeğim normale döndü. Bir günü bir Gününe tutmuyor anlamadım yani.
Kendimi çok Bakımsız hissettim bi kaş aldırmaya gideyim dedim ona da izin vermedi bizim paşa uyanacak gibi yaptı başında bekliyorum. Benim kilolarda bana miras kaldı sanırım süt olsun diye ne bulursam yedim doğumdan sonra. Sadece 9 kilosu gitti geriye kaldı 9. Göbeğimde hafif var, bu Sıcakta korsede takamadım, yalnız asıl basenler almış başını gitmiş benim ya.hiç bir kıyafetim olmuyor resmen 38 den 42 ye çıkmışım hala hamile kıyafeti giyiyorum dışarı çıkarken. Bi taraftan da eşime nasıl görünüyorum diye aklıma geliyo bazen sürekli Dağınık saçlar, kusmuk kokuyorum genelde ve sürekli pijamalı bi tipim.. Geçer inşallah bu günlerde daha çok erken değilmi? 25. Günümüzdeyiz kırkı çıkınca herşey daha güzel olur değilmi?
Belki saçma gelecek bebeklerimize ilgili endişelerimizin yanında bu yazdıklarım ama içimi dökmek istedim, belki yalnız değilimdir diye.
Denedik canım zaten evde her şey sallanıyo hepsinde sallıyoruz.Canım çok zor ya Allah yardımcın olsun salıncak denedin mi? Ablam öyle atlattı.
Valla ben burda yazdım doktorlar korse bir işe yaramaz diyo diye bana kızdılar. Bence hiç dikişlerini zorlama.Bn bu karni.nasil toprlicam ya korse vardi ewde belden.gecrdik dikislrim fena agrimatmya basldi.kac gun.takmk lazim yada sarmk.lazkm
Bugün 4. Gün süt ürünsüz. Bence işe yaramadı dün akşam krizi tuttu yine. Hergün beraber ağlıyoruz. Sinirlerim harap oldu.canim sen sut urunlerini kesmistin ise yaradi mi? ben ne okuduysam yapmaya calistim ama hic bi ise yaramadi
Hepsini deniyorum banamısın demiyoCanim 90gunluk olanakadar devam edicek buyuk ihtimalle youtube da kolik bebekler icinsakinlestirme hareketleri ve muzikler var .. Alla yardimcin olsun ..
Benimde cok cok minik igne ucu kadar bi yerden sari sivi akiyor. Canim skldi. Korse de bi gun taktim snra dikise birsey olur diye takamadim. Zaten tek giyemiyorum, annem yardim ediyor giyerken. Daracik.Gunydin kizkr bugun doktra gittim kontrole bnm dikisker odem yaomis.korse tak dedi annm saralim demisti bnde dikskerim agriyo die istemedim.hala agriyi yaniyo sanki.antibiyotuk kullaniyorum da korse yada sarmktan baska odeme ne yaoabilirim doktr bisey demedi.alttanda agrim var .naosam baska .bu odem nasil gecerki sislik var dikiskerde
şimdi biogaia almaya gidiyorum. sabah da kimyon suyu verdim 1 çay kaşığı baklım inşallah işe yarar. oğluşum ıkınıyo ama ne gaz çıkarıyo ne se kaka yapıyo sürekli ağlıyo hele gece Allahım sürekli ağlıyoBugün 4. Gün süt ürünsüz. Bence işe yaramadı dün akşam krizi tuttu yine. Hergün beraber ağlıyoruz. Sinirlerim harap oldu.
aynen çatlarım bende okuyorum illa. Sağol canım inş geçer. Bizimkide 5 gün yapmadı zeytinyağıyla poposuna masaj yaptım hemen işe yaradı o günden beri yapıyo
Sadece anne sütü mü veriyorsun. Kilosu kakası iyi olsada sütün yetsede mama denesene belki Açlıktan ağlıyordur. Büyük kızım da aynı şeyi yaşadım kolik bu dediler kaç gece acile gittik sonunda pes ettim mama verdim çocuğun ağlamaları bitti. Yanlış yönlendirmek istemem ama dene benceşimdi biogaia almaya gidiyorum. sabah da kimyon suyu verdim 1 çay kaşığı baklım inşallah işe yarar. oğluşum ıkınıyo ama ne gaz çıkarıyo ne se kaka yapıyo sürekli ağlıyo hele gece Allahım sürekli ağlıyoRabbim yar ve yardımcımız plsun çok zor
Bide arada değil günde 2-3 defa mama ver emzir üzerine mama ver bak ağlamaları biticek bence Açlıktan ağlıyo 2 ay çektim memede 45 dk kalırdı meğer doymuyormuş sütün olmadığı için değil bazı bebek iştahlı oluyo. 1 gün dene gene ağlarsa vermeşimdi biogaia almaya gidiyorum. sabah da kimyon suyu verdim 1 çay kaşığı baklım inşallah işe yarar. oğluşum ıkınıyo ama ne gaz çıkarıyo ne se kaka yapıyo sürekli ağlıyo hele gece Allahım sürekli ağlıyoRabbim yar ve yardımcımız plsun çok zor
Bide arada değil günde 2-3 defa mama ver emzir üzerine mama ver bak ağlamaları biticek bence Açlıktan ağlıyo 2 ay çektim memede 45 dk kalırdı meğer doymuyormuş sütün olmadığı için değil bazı bebek iştahlı oluyo. 1 gün dene gene ağlarsa verme
yok canım mama da verdim kaç defa hem de ama bana mısın demiyo. hiç bi fark yok yaniSadece anne sütü mü veriyorsun. Kilosu kakası iyi olsada sütün yetsede mama denesene belki Açlıktan ağlıyordur. Büyük kızım da aynı şeyi yaşadım kolik bu dediler kaç gece acile gittik sonunda pes ettim mama verdim çocuğun ağlamaları bitti. Yanlış yönlendirmek istemem ama dene bence
Cansu dikişlerin nasıl oldu CNm bu arada. Ağrısı filan kaldı mı. ?
Canım çok ama çok geçmiş olsun inşallah önemsiz birşeydir moralini yüksek tut canını hiç sıkma rabbim yardımcın olsun
canım kaymakamlıkta vakıf neresi anlamadım ki:)
40 ında beraber olmamız şart mıDaha iyi canım ama 40ın çıkmasına 13gün var. Ben kendimi beraberliğe hazır hissedecek kadar iyileşmiş hissetmiyorum. İçerde sızı var. Doktor 40ında geçer dedi göreceğiz bakalım
Amin canım inşallah. Şüphesi bile çok zor Allah tüm hastalara şifa versin
Canım kaymakamlık binasında vakıflar Müdürlüğü vardı. Böyle yardım paralarına başvurduğun. O kısımda yapılıyor
Utanma sor bence. Bende simdi geldim doktordan. Pisik olmus meger pedlerden. Vagi-norm diye bir jel verdi. Vajinadaki hasarlar icinmis. Lidokainli oldugu icin uyusturup ağrıyıda alıyomus. Insallah iyileşir en kısa zamandaBenim 21 gün oldu hala ağrım var bide oturup kalkarken cup Cup diye ses geliyor utanıyorum onu doktora sormaya
Her yazdigini iliklerimde hissediyorum :) obez gibiyim 42 bedene cikmisim belki 44 de olur basenlerimden nefret ediyorum 8 kilo vermem gerek ama nerdeeee :)Kızlar kabus gibi bir günün ardından bugün şükür bebeğim normale döndü. Bir günü bir Gününe tutmuyor anlamadım yani.
Kendimi çok Bakımsız hissettim bi kaş aldırmaya gideyim dedim ona da izin vermedi bizim paşa uyanacak gibi yaptı başında bekliyorum. Benim kilolarda bana miras kaldı sanırım süt olsun diye ne bulursam yedim doğumdan sonra. Sadece 9 kilosu gitti geriye kaldı 9. Göbeğimde hafif var, bu Sıcakta korsede takamadım, yalnız asıl basenler almış başını gitmiş benim ya.hiç bir kıyafetim olmuyor resmen 38 den 42 ye çıkmışım hala hamile kıyafeti giyiyorum dışarı çıkarken. Bi taraftan da eşime nasıl görünüyorum diye aklıma geliyo bazen sürekli Dağınık saçlar, kusmuk kokuyorum genelde ve sürekli pijamalı bi tipim.. Geçer inşallah bu günlerde daha çok erken değilmi? 25. Günümüzdeyiz kırkı çıkınca herşey daha güzel olur değilmi?
Belki saçma gelecek bebeklerimize ilgili endişelerimizin yanında bu yazdıklarım ama içimi dökmek istedim, belki yalnız değilimdir diye.
Acaba göğsünde ilacın kokusu mu kaldı o yüzden emmek istemiyor .sen moralini yüksek tut tabi oda hissediyordur annesinin huzursuz olduğunuKızlar benim bebeğimede birşey oldu anlamıyorum. Geçen gün mr çektirdim ilaçlı. Süt sağmıştım. Biberonla içti 24 saat. Ağladı hep istemedi biberonu. Şimdide memeyi istemiyor. Resmen emme pozisyonuna alınca kıpkırmızı oluyor ağlamaktan. Önce 10dk emiyor bazen. Sonra ağlamaya başlıyor. Dün gece 1.30da uyandı 4.30a kadar çırpındı en sonunda sağdım biberonla verdim. Memeyi bırakacak heralde. Birde bebekler hastalığı hisseder derler ya kitleden sonra böyle oldu yavrum 1 günde. Memede sakinleşip uyuyan kızım memeyi görünce canavar görmüş gibi oluyor. Kahroluyorum
Aynn cnm sarkik karin daha raht .bezle sardik bi .tutmadi simdi korae giydim acaip agriyo.jarnin yumusak oldumu senin de cnm foss gbi duruyo..Allahim sifa versin hmn gecsin agrilar cokBenimde cok cok minik igne ucu kadar bi yerden sari sivi akiyor. Canim skldi. Korse de bi gun taktim snra dikise birsey olur diye takamadim. Zaten tek giyemiyorum, annem yardim ediyor giyerken. Daracik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?