2015 Temmuz Anneleri

Niye saçma gelsin hepimiz bu Günlerden geçtik canım.
Bak sana tavsiyem bebeğinin her mız mız etmesine koşma ciddi ağlamıyorsa kendi kendine susar kendini harap etme yani rahat ol. Ciddi olarak ağlamıyorsa her Mızmız dediğinde memene alma
Boşver azcık ağlayıversin sen saçını tara gözüne kalemini Çek pijamalı bile olsan güzel görünürsün sanada iyi gelir. Bu Sıcakta kıyafet giyilmiyo zaten saçını bi topuz yap kalem Çek yeter.
Bende senn gibiyim çok takarım paspal dolaşmaya. Şort ve ya tayt giyiyorum üzerine uzun bol tsihort aldım onları geçiriyorum kendimi iyi hissediyorum saçlarımı felan tarayıp çeki düzen verince.
Zaten sen kendini iyi hissetki bebişin daha huzurlu olur. Bide böyle düşündüğün için kendini suçlama en doğal hakkın kendinle ilgilenmen. Neşeli ol pozitif ol

Bn bu karni.nasil toprlicam ya korse vardi ewde belden.gecrdik dikislrim fena agrimatmya basldi.kac gun.takmk lazim yada sarmk.lazkm

Bn bu karni.nasil toprlicam ya korse vardi ewde belden.gecrdik dikislrim fena agrimatmya basldi.kac gun.takmk lazim yada sarmk.lazkm
Valla ben burda yazdım doktorlar korse bir işe yaramaz diyo diye bana kızdılar. Bence hiç dikişlerini zorlama.

canim sen sut urunlerini kesmistin ise yaradi mi? ben ne okuduysam yapmaya calistim ama hic bi ise yaramadi
Bugün 4. Gün süt ürünsüz. Bence işe yaramadı dün akşam krizi tuttu yine. Hergün beraber ağlıyoruz. Sinirlerim harap oldu.

Benimde cok cok minik igne ucu kadar bi yerden sari sivi akiyor. Canim skldi. Korse de bi gun taktim snra dikise birsey olur diye takamadim. Zaten tek giyemiyorum, annem yardim ediyor giyerken. Daracik.

Bugün 4. Gün süt ürünsüz. Bence işe yaramadı dün akşam krizi tuttu yine. Hergün beraber ağlıyoruz. Sinirlerim harap oldu.
şimdi biogaia almaya gidiyorum. sabah da kimyon suyu verdim 1 çay kaşığı baklım inşallah işe yarar. oğluşum ıkınıyo ama ne gaz çıkarıyo ne se kaka yapıyo sürekli ağlıyo hele gece Allahım sürekli ağlıyo Rabbim yar ve yardımcımız plsun çok zor

Sadece anne sütü mü veriyorsun. Kilosu kakası iyi olsada sütün yetsede mama denesene belki Açlıktan ağlıyordur. Büyük kızım da aynı şeyi yaşadım kolik bu dediler kaç gece acile gittik sonunda pes ettim mama verdim çocuğun ağlamaları bitti. Yanlış yönlendirmek istemem ama dene bence

Bide arada değil günde 2-3 defa mama ver emzir üzerine mama ver bak ağlamaları biticek bence Açlıktan ağlıyo 2 ay çektim memede 45 dk kalırdı meğer doymuyormuş sütün olmadığı için değil bazı bebek iştahlı oluyo. 1 gün dene gene ağlarsa verme

Sana birşey danışıcam benim kızımda çok ağlıyor sürekli memede kalmak istiyor yada biberonda mama veya sandığım sütü emmek istiyor geceleri mama veriyorum çok şükür gece uykusu var ama gündüzleri sadece anne sütü ama dediğim gibi mama versemde alır o yüzden sürekli göğsümde yatağa koyunca Uyanıyor ağlıyor mama verince gündüzde uyuyAbiliyor ben hatta geceleride sağıp veriyim diyorum ama pestilim çıkıyor bazen kendimi suçlu hissediyorum mama verdiğim için sütümde var çok şükür sence doymuyor mu yada tokluğunu mu bilmiyor.şöylede söyliyim 2 saat emse sonra mama versem onuda içer

Kızlar benim bebeğimede birşey oldu anlamıyorum. Geçen gün mr çektirdim ilaçlı. Süt sağmıştım. Biberonla içti 24 saat. Ağladı hep istemedi biberonu. Şimdide memeyi istemiyor. Resmen emme pozisyonuna alınca kıpkırmızı oluyor ağlamaktan. Önce 10dk emiyor bazen. Sonra ağlamaya başlıyor. Dün gece 1.30da uyandı 4.30a kadar çırpındı en sonunda sağdım biberonla verdim. Memeyi bırakacak heralde. Birde bebekler hastalığı hisseder derler ya kitleden sonra böyle oldu yavrum 1 günde. Memede sakinleşip uyuyan kızım memeyi görünce canavar görmüş gibi oluyor. Kahroluyorum

yok canım mama da verdim kaç defa hem de ama bana mısın demiyo. hiç bi fark yok yani gazınınçıkarana kadar ağlıyo sonra uyıyo yavrum

Cansu dikişlerin nasıl oldu CNm bu arada. Ağrısı filan kaldı mı. ?

Daha iyi canım ama 40ın çıkmasına 13gün var. Ben kendimi beraberliğe hazır hissedecek kadar iyileşmiş hissetmiyorum. İçerde sızı var. Doktor 40ında geçer dedi göreceğiz bakalım

Canım çok ama çok geçmiş olsun inşallah önemsiz birşeydir moralini yüksek tut canını hiç sıkma rabbim yardımcın olsun

Amin canım inşallah. Şüphesi bile çok zor Allah tüm hastalara şifa versin

canım kaymakamlıkta vakıf neresi anlamadım ki:)

Canım kaymakamlık binasında vakıflar Müdürlüğü vardı. Böyle yardım paralarına başvurduğun. O kısımda yapılıyor

40 ında beraber olmamız şart mı benm şaheserim ama bende hazır hissetmiyom , bu arada kırkı için suyuna ne koyulacak ben o seramonşyi yapcam:) altın para, buğday tuz şeker,taş koycam, ezeryan ama bende

Benim 21 gün oldu hala ağrım var bide oturup kalkarken cup Cup diye ses geliyor utanıyorum onu doktora sormaya
Utanma sor bence. Bende simdi geldim doktordan. Pisik olmus meger pedlerden. Vagi-norm diye bir jel verdi. Vajinadaki hasarlar icinmis. Lidokainli oldugu icin uyusturup ağrıyıda alıyomus. Insallah iyileşir en kısa zamanda Birde ped takma, iç çamaşırını sık değiştir, hava alsın hasarlı bölge dedi dr.

Her yazdigini iliklerimde hissediyorum :) obez gibiyim 42 bedene cikmisim belki 44 de olur basenlerimden nefret ediyorum 8 kilo vermem gerek ama nerdeeee :)

Acaba göğsünde ilacın kokusu mu kaldı o yüzden emmek istemiyor .sen moralini yüksek tut tabi oda hissediyordur annesinin huzursuz olduğunu

Benimde cok cok minik igne ucu kadar bi yerden sari sivi akiyor. Canim skldi. Korse de bi gun taktim snra dikise birsey olur diye takamadim. Zaten tek giyemiyorum, annem yardim ediyor giyerken. Daracik.
Aynn cnm sarkik karin daha raht .bezle sardik bi .tutmadi simdi korae giydim acaip agriyo.jarnin yumusak oldumu senin de cnm foss gbi duruyo..Allahim sifa versin hmn gecsin agrilar cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…