2015 Temmuz Anneleri

Valla ben burda yazdım doktorlar korse bir işe yaramaz diyo diye bana kızdılar. Bence hiç dikişlerini zorlama.
Bnada korse nie takmadin dedi sar yada dedi bak alti sarkik karnin.dikislerin.odem.olmus dedi bizde taktik ama cikrcam belki vez sarip dursam daha iyi olck.gobek kndini ne zmn.toprlrki canim.odemi dikisin gecer herhkde hic bisey demedi kadin ya soracm gecstriyolr

Hepsini deniyorum banamısın demiyo teşekkür ederim.
Bizim dr kizim icin onermisti .bi kovaya su dolduruyoduk cocugu kol altlarindan tutarak icine sokuyoduk ayak larini hareket ettirdikce suda rahatliyodu kizim aralik dogumluydu onaragmen yapiyoduk simdi havalar guzel denemeni tavsiye ederim.

Kizlar mrblar bugun 24.gunmz dikuslerimn hala iyileşmedi diyirdum ya dun kontrolr gittum iltihaplnmis dikişler ben bakıyorum ama bisey anlamiyordum.antibyitik ve bir fitil verdi dr.dun başladım ins ise yarar biran once...

Bu arada kirklanma suyuna bisey mi koyuyirz bilmiyordm bilen varsa yazsa gecmisi okumadm da

aynen ben de canım ya gece 12 de biz hala ağlıyoduk aama nasıl ağlama sen biliyosundur. bi türlü çıkmadı o gaz. bişey bulursan nolur bana da söyle. ben hem nurse hatvey s hem de zinco veriyorum ama yok
Nurse harveys i bende kullanıyorum. Bence hiç bi işe yaramıyo ya da kullanmasak daha mı kötü olurdu bilemiyorum. Günde 2 kez kullanıyorum. Hiç günde 6 denemedim. Sen denedin mi?

Bizim dr kizim icin onermisti .bi kovaya su dolduruyoduk cocugu kol altlarindan tutarak icine sokuyoduk ayak larini hareket ettirdikce suda rahatliyodu kizim aralik dogumluydu onaragmen yapiyoduk simdi havalar guzel denemeni tavsiye ederim.
Tamam canım akşam yapayım. Banyoyu da sevmiyo ama deneyim bi.

Geçmiş olsun canım. Benim de ağrım oluyo 43. Gün oldu. Çok şiddetli değil ama. Dışardan mı iltihap olmış yoksa içinde mi bir şey var? Biraz bahsedermisin? Ne dedi doktor?

Allah allah... Hepsi bi ayrı demek. Valal ben internetten de bakmıştım bri faydası yok göbek toparlanmasına diyordu. Toparlanmayı sağlayan şey spormuş. Ben bi kez denemiştim giymeyi çok rahatsız oldum açıkçası kendimi sıkıştırmak istemedim zaten dikişlerim ağrıyordu. Bir daha da denemedim. 2 ay dolsun mekik çekmeye başlıcam. Sana şöyle söyleyim benim 43 gün oldu sezeryan olalı. Sarkık bi göbeğim yok sadece şiş duruyo biraz. Sanki kilolu gibi diyim. Ama yeni yeni toparlanıyo. Tamam can sıkıcı ama bu göbekler 1 ayda olmadı ki... 9 ayda yavaş yavaş büyüdü, biraz zamana ihtiyaç var. Bence canını sıkma. Biraz iyileşince hafiften spor yaparsın zaten ilerleyen günlerde hareketlerin artıyo daha hızlı toparlanırsın.

Benim bebiste oyle kizlar ekicioglu
Surekli araniyor. Meme verincede agzinda bekliyor arada emiyor. Elimde sikiyorum gogsumu sut geliyor. Gunduz neyse de gece uykusuz kaliyorum surekli memede tutmaktan. Uyuyakalirim diyede korkuyorum(

Canım kaka da yapamıyosa sana bir öneri, aptamil conformil mama al. Kabız ve gazlı bebekler için günde bir ya da 2 kez verirsin. Anne sütüne ek olarak veriyorum ben. Sanki biraz daha iyi gibi geliyo gaz problemi ama şunu söyleyim kolik için gaz vs yalan. Kolik tamamen bebeğin dış dünyaya adaptasyon sorunu. Ondan geçirmiyo ilaçlar zaten. Biz biogaia kullanıyoruz ama ne faydası oldu bilemiyorum. Yine tutturunca saatlerce ağlıyo.

Geçmiş olsun canım. Benim de ağrım oluyo 43. Gün oldu. Çok şiddetli değil ama. Dışardan mı iltihap olmış yoksa içinde mi bir şey var? Biraz bahsedermisin? Ne dedi doktor?
Ayiptr soylenesi iki gundur kotu koku vardi.ben iltihap olduğunu anlaysmadim batikonla karışık akinti kokusu zannedyordum dun dr kokuyo deyince cok utandim soramadm hicbisey ysnma ve kasinma oluyo bende ama nasıl kaşıntı hep iyilesiyo diyr düşündüm ama degilms demkki.

Ins.cnm.annmde sezeryan.olmusta onada doktoru o zmn demis biz norml doguma bile onermiyoruz sarmayi fln rahim toprlnsin demis.bn gobegimi degilde dikiskerimin odemi gitsin de raht oturuo kalkim istiyorum insallh.nirmlde olsa sezeryanda olsa bi yerde dikis oluyo iste Allah saglik versin hepimize bebeklerimizee

Aynn cnm sarkik karin daha raht .bezle sardik bi .tutmadi simdi korae giydim acaip agriyo.jarnin yumusak oldumu senin de cnm foss gbi duruyo..Allahim sifa versin hmn gecsin agrilar cok
Oldu cnm yumusak ici bos suan. 3ay gecsin de mekik fln biseler yapcam karin icin. Simdi mecbur bisey yapamiyoruz.
Alttan citcitli, askili korse diyoduk ya burda. Ondan almistim. Ama wc ye filan giderken alt citciti surekli acip kapamaktan ister istemez korse azcik yukari kayiyor. Kayincada sezeryan dikislerime baski oluyor. Kaldi yani oyle korse isi :s

Canım çok geçmiş olsun,inşallah sonucu iyi olsun, korkutma kendini, Rabbim seni Minicik yavruna bağışlasın inşallah.tüm dualarım seninle

Düğüne götürme konusuna kendin karar ver canım, en doğru kararı vereceksin emin ol...
Dışarı Çıkma meselesine gelince, ben hergün çıkarıyorum kızımı, hatta iki saat önce geldik eve , dışarda bir saat uyudu hala uyuyo:).bence çıkarın aradaki farkı göreceksiniz.

canım benim mama da o zaten. bizim kaka sorunu makattaki çatlaktanmış krem verdi kullanıyorum inşallah iyi gelir

Benim bebiste oyle kizlar ekicioglu
Surekli araniyor. Meme verincede agzinda bekliyor arada emiyor. Elimde sikiyorum gogsumu sut geliyor. Gunduz neyse de gece uykusuz kaliyorum surekli memede tutmaktan. Uyuyakalirim diyede korkuyorum(
Canım gece Allahtan benimki üç saat dalan ara verince meme doluyor o zman daha hızlı çekip tekrar uyuyabiliyor ama gündüz sürekli memedeysek baya sıkıntı oluyo. Dün 12 den akşam 8 e kadar uyumadı hep memede, artık dayanamadım kv ile eşime bıraktım ben gittim yattım. Onlarda emzikle falan zar zor uyutmuşlar ben de biraz uyuyunca kendime gelmişim. Valla kırkından sonra yalnız kalınca napcam Allah bilir. Sen de emziği dene istersen hep memede çok zor gercekten

Bnm de annmin.vardi korsesi kestik alttan.aman yarabbi giymek dert cikrmk dert simdi cikrdim da pansumn yaotrdim.ins iyilesrker en kisa zmnda doktr bi daha gel.bakicm.demedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…