- 25 Ocak 2015
- 1.217
- 785
- 73
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #64.101
Bizimki ilk günler memeyle doymuyordu zaten mama veriyorduk onu komple çıkarıyordu tabi kilo kaybıda oldu onun için gittik doktora hem gaviscon verdi hemde mamasını özel anti reflü lü mamalar var ondan verdiSizdeki belirti nelerdi kendinizmi anladiniz drmu dedi ben teshisimi kendim koydum gibi oldu belirtilerini okuyup dr a soyledim
Canım çok ama çok geçmiş olsun inşallah önemsiz birşeydir moralini yüksek tut canını hiç sıkma rabbim yardımcın olsunSelam kızlar. Doğum yaptığımdan beri sürekli hastanedeyim. Dikişler falan derken şimdidr göğsümle uğraşıyorum. 2 hafta önce sağ göğsümde 3cm filan bi kitle oluştu. Ateşim yoktu. Mastit olmasın diye genel cerraha gittim. Her iki memeyi muayene etti. Soldada eline kitle geldi. Usg istedi. Radyolog soldaki kitlede damarlanma gördü. Emzirmeden olabilir ama riske atmayalım dediler mr çekildi. Mr sonucunuda 5 doktor değerlendirdi ve hiçbiri beğenmedi. Cuma günü biyopsi yapılacak. Duanıza ihtiyacım vae. Rabbim beni evladıma bağışlasın. Mr için emziremedim 1gün ilaçlıydı. Biyopsi sonrasıda öyle olacak. Kötü bişey çıkarsa hiç emziremiyeceğim
Canım benim bir kutu bitti ikinciye başladım ama ben günde 2 kez veriyorumBenimki bazen kesilmis sut olarak cikariyo bazen fazlasini cikariyo emerken disari tukuruyo bazende .. bide emiyo uyuyo uyanincada kusuyo .. bu belirtiler hep reflu ..sen sorarmisin pki kullanmakta bi sakinca varmiymis yoksa idare ediimmi bikacgun kullanmadan . Bnm drum onun ilac olmadigini bitkisel bisey oldugunu soyledi. Tamamen rahatlatma amacli kendi sutume karistirip yada rezeneye karistirip vermemi soyledi
canım kaymakamlıkta vakıf neresi anlamadım ki:)Canım ben kimlik çıkarırken kaymakamlık binasında vakıfa başvbaşvurfum bi form doldurdum. Paralar ayın 8 ile 14 arası isme yatıyormuş ziraatten. Numara verdiler de ben her gün arayıp sormayı unutuyorum. Aile ve Sosyal yardımlaşma müd. Başvurabilirsin ayrıca
Bizimde 8 günde 70 gram almıştı zaten mama veriyorduk ama kusuyordu onuda süreki sonra mamasını değiştirdik ilk başlarda kabız oldu ama sonra düzeni girdi birde su verince kakasını yaptığını farkettim o yüzden günde 5 6 çay kaşığı su veriyorum normalde bir bebeğin günde 25-35 gr alması gerekirmişSütünü sagan anneler ne kadar sut geliyor benim kizim 21 günlük oldu sadece emziriyorum ama bi haftada 70 gram almış sadece. Mama verdim dün kabuz oldu ne yapsam bilemedim
Bende doğumdan 2 gün önce kuaförde normal boya ile boyatmıştım doktor yanılmıyorsam 4 ayı geçtiktensen boyatabilirsin demiştiKızlar saç boyatıyomusunuz diye sordum dün ama cevap gelmedi bugün bi daha sorayım. Emziriken sakıncalı mı saç boyatmak?
en iyisini yapmişsin kuzum Rabbim kuzularimiza uzun omurler verdsim aminBn cok istiyodum norml ama korktuk esimde bnde.hayrlisi boyleymis .belki norml yapardimda snra bisey olsaydi vicdan azabin cekerdim.
Canım biz 2. Topuk kanını 10 gün geç vermişiz. Ben oturup ağlamıştım. Doktorlar bir şey olmaz dediler. Korkma.Kizkar topuk kanini bize bes gun snra gel dedilr biz yarin hesapldik bugun yazmislr dosyaya bnde dikkat etmedim gitmedik bigun gec gidince bisey olurmu topuk kaninda.ahgliyasim var ya bn simdiden biyke dikjat edemiyorum nasil ewde tek baskma bakcamm
Bnde aglicak moddayim.bi yandan yarin isitme testi var.birinden gecememisti.insallh gecer onun stresi.bi bktim dosyada bugun yaziyo bn ne sirumsz insanim deyip aglmk geliyo icimden.tuhf psikolojiye girdim.lohusalik depresyonunu yasiyorum acaba bilmiyorumCanım biz 2. Topuk kanını 10 gün geç vermişiz. Ben oturup ağlamıştım. Doktorlar bir şey olmaz dediler. Korkma.
En iyisini düşünmüşsun canım..Zaten genel olarak hepsinin bi zararı var gibi konuştu. En iyisi eşinin korunması demeye getirdi heralde bizde yola öyle devam edicez eşimde hiç istemedi iğneyi sağlığına olan olur diyo. Biraz eşim korunsunda sonra bidaha araştırırım bakalım. Artık çocuk düşünmeyen için doğal yoldan kısırlaşmak gibi bi Seçenek olsaydı keşke :)) varsa bu konuda bildiğiniz paylaşın kızlar
Canım bişey olmaz merak etme bana doktor soylememisti bile doğum yaptıran doktor sordu bebek nasıl topuk kanı verdin mi diye öyle öğrendim 8 günlük falandiKizkar topuk kanini bize bes gun snra gel dedilr biz yarin hesapldik bugun yazmislr dosyaya bnde dikkat etmedim gitmedik bigun gec gidince bisey olurmu topuk kaninda.ahgliyasim var ya bn simdiden biyke dikjat edemiyorum nasil ewde tek baskma bakcamm
Sagol cnm.zaten su isitme testinibdusunuyoz ins.gdcerde rhtlrz.bide nie bkmdin bn sanacdemistim sozleri iyice uzuyo bnibCanım bişey olmaz merak etme bana doktor soylememisti bile doğum yaptıran doktor sordu bebek nasıl topuk kanı verdin mi diye öyle öğrendim 8 günlük falandi
topuk kanı için giderken bebeğin karnı tok olsun dikkat et Acken pek kanları olmuyormus. Ben aç götürüp basbas bagirtim kuzumiSagol cnm.zaten su isitme testinibdusunuyoz ins.gdcerde rhtlrz.bide nie bkmdin bn sanacdemistim sozleri iyice uzuyo bnib
Bizede sağlık ocağından verdiler Monovit 4 damla veriyorum bi dikkat edin bakalım ondan mı oluyor gaz tamda denk geliyor gibi amaKizlar bizimde bugün kontrolümuz vardi doktor saglik ocaginin verdigi d vitamini gaz yapiyo sizde de oluyosa degistirebilirsiniz dedi size de gaz yapıp değişiklik yapan var mi
Canım ben hamilelik başladığından beri boyatmadim emzirme dönemin dede geçiyor süte boyama bence yola araştır bitkisel felan olanlardan kullan iyi bişey olsunKızlar saç boyatıyomusunuz diye sordum dün ama cevap gelmedi bugün bi daha sorayım. Emziriken sakıncalı mı saç boyatmak?
Canım bu hastalık nasıl bişey benim kızin ağzında beyaz bişey cikti@maya2013
Benim kızlarda el ayak ağız Hastalığı'na yakalandılar senden duymasam ne olduğunu anlamıycaktım boğazı ağrıyo terlediler üşüttüler sanıcaktım
Hemen şüphelendim ağızlarına baktımok abartı yok ama canlarını yakacak kadar aft olmuş elinde bacağında başladı birinin düzenli dönüşümlü olarak ateş düşürücü verdi doktor bide Karadut şurubu ve sprey ama bunun belli bi ilacı yok bunlar hafifletsin yarayı beslenmelerine engel olmasın diye dedi 3-4 güne geçermiş ama çok şükür hafif atlatıyorlar bebeğe geçmemesi için elimizden geleni yapıyoruz bakalım takdir Allah'ın olacağı varsa naparsak yapalım olur.
Canım benimde gorumcenin dugunu vardı bebeğim 21 günlük du ben gitmedim zaten gitsemde fazla kalamazdim uzak yerdeydi düğün salonları bize. Sen bilirsin bebeğin durumuna göre hareket edersin canimbırakacağım kişi de önemliannem olsa seve seve bırakırdım ama bebğin altnı açarken bile ağlatan bi kayınvalide var çocuğu tutmayı bile bilmiyo sağsam sağarım o da sıkıntı değil ama ben eminim yoldan geri dönerim bırakamam ama gene de düğüne kadar en makul olanı için düşünücem teşekkür ederim tecrübeni paylaştığın için aklımda kalıcak
Tmm cnm sabhtan doyururym karnini.C
topuk kanı için giderken bebeğin karnı tok olsun dikkat et Acken pek kanları olmuyormus. Ben aç götürüp basbas bagirtim kuzumi
Haftaya değil sen tutalde aya bak CNm , sütün barsa emzir benim ilk başlarda inanki 2-3 çay kasığı sağınca geliyordu, şimdi akıyor, Allah yavruyu aç bırakmıyorSütünü sagan anneler ne kadar sut geliyor benim kizim 21 günlük oldu sadece emziriyorum ama bi haftada 70 gram almış sadece. Mama verdim dün kabuz oldu ne yapsam bilemedim
Nasıl canım 24 saat mi ağlıyorKızlar kolik yüzünden çok kötü bi gün geçirdim. Neredeyse hergün ağlıyorum sinirler sıfır oldu. Nolur dua edin geçsin bir an önce... Dün karyağdı ya duaya gittim sırf bunun için. Artık kendimi çok çaresiz hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?