2015 Temmuz Anneleri

Sizdeki belirti nelerdi kendinizmi anladiniz drmu dedi ben teshisimi kendim koydum gibi oldu belirtilerini okuyup dr a soyledim
Bizimki ilk günler memeyle doymuyordu zaten mama veriyorduk onu komple çıkarıyordu tabi kilo kaybıda oldu onun için gittik doktora hem gaviscon verdi hemde mamasını özel anti reflü lü mamalar var ondan verdi

Canım çok ama çok geçmiş olsun inşallah önemsiz birşeydir moralini yüksek tut canını hiç sıkma rabbim yardımcın olsun

Canım benim bir kutu bitti ikinciye başladım ama ben günde 2 kez veriyorum

canım kaymakamlıkta vakıf neresi anlamadım ki:)

Sütünü sagan anneler ne kadar sut geliyor benim kizim 21 günlük oldu sadece emziriyorum ama bi haftada 70 gram almış sadece. Mama verdim dün kabuz oldu ne yapsam bilemedim
Bizimde 8 günde 70 gram almıştı zaten mama veriyorduk ama kusuyordu onuda süreki sonra mamasını değiştirdik ilk başlarda kabız oldu ama sonra düzeni girdi birde su verince kakasını yaptığını farkettim o yüzden günde 5 6 çay kaşığı su veriyorum normalde bir bebeğin günde 25-35 gr alması gerekirmiş

Kizkar topuk kanini bize bes gun snra gel dedilr biz yarin hesapldik bugun yazmislr dosyaya bnde dikkat etmedim gitmedik bigun gec gidince bisey olurmu topuk kaninda.ahgliyasim var ya bn simdiden biyke dikjat edemiyorum nasil ewde tek baskma bakcamm

Kizkar topuk kanini bize bes gun snra gel dedilr biz yarin hesapldik bugun yazmislr dosyaya bnde dikkat etmedim gitmedik bigun gec gidince bisey olurmu topuk kaninda.ahgliyasim var ya bn simdiden biyke dikjat edemiyorum nasil ewde tek baskma bakcamm
Canım biz 2. Topuk kanını 10 gün geç vermişiz. Ben oturup ağlamıştım. Doktorlar bir şey olmaz dediler. Korkma.

Kızlar kolik yüzünden çok kötü bi gün geçirdim. Neredeyse hergün ağlıyorum sinirler sıfır oldu. Nolur dua edin geçsin bir an önce... Dün karyağdı ya duaya gittim sırf bunun için. Artık kendimi çok çaresiz hissediyorum.

Canım biz 2. Topuk kanını 10 gün geç vermişiz. Ben oturup ağlamıştım. Doktorlar bir şey olmaz dediler. Korkma.
Bnde aglicak moddayim.bi yandan yarin isitme testi var.birinden gecememisti.insallh gecer onun stresi.bi bktim dosyada bugun yaziyo bn ne sirumsz insanim deyip aglmk geliyo icimden.tuhf psikolojiye girdim.lohusalik depresyonunu yasiyorum acaba bilmiyorum

En iyisini düşünmüşsun canım..

:))) olsa hemen paylasirdim canım

Canım bişey olmaz merak etme bana doktor soylememisti bile doğum yaptıran doktor sordu bebek nasıl topuk kanı verdin mi diye öyle öğrendim 8 günlük falandi

Canım bişey olmaz merak etme bana doktor soylememisti bile doğum yaptıran doktor sordu bebek nasıl topuk kanı verdin mi diye öyle öğrendim 8 günlük falandi
Sagol cnm.zaten su isitme testinibdusunuyoz ins.gdcerde rhtlrz.bide nie bkmdin bn sanacdemistim sozleri iyice uzuyo bnib

Agliyor agliyor durmuyor , hic aglamayan bebek iki aksamdir aglamaya basladi alti temiz karni tok gaz agrisi mi bilmiyorum ayaklarini cekip aglamiyor huysuzluk gibi zar zor uyuttum banyoya soktum falan iki gundur annem gitti iki gundurlu aglamaya basladi bende onla beraber agliyorum

Kizlar bizimde bugün kontrolümuz vardi doktor saglik ocaginin verdigi d vitamini gaz yapiyo sizde de oluyosa degistirebilirsiniz dedi size de gaz yapıp değişiklik yapan var mi
Bizede sağlık ocağından verdiler Monovit 4 damla veriyorum bi dikkat edin bakalım ondan mı oluyor gaz tamda denk geliyor gibi ama
Kızlar saç boyatıyomusunuz diye sordum dün ama cevap gelmedi bugün bi daha sorayım. Emziriken sakıncalı mı saç boyatmak?
Canım ben hamilelik başladığından beri boyatmadim emzirme dönemin dede geçiyor süte boyama bence yola araştır bitkisel felan olanlardan kullan iyi bişey olsun
Canım bu hastalık nasıl bişey benim kızin ağzında beyaz bişey cikti
Canım benimde gorumcenin dugunu vardı bebeğim 21 günlük du ben gitmedim zaten gitsemde fazla kalamazdim uzak yerdeydi düğün salonları bize. Sen bilirsin bebeğin durumuna göre hareket edersin canim

Sütünü sagan anneler ne kadar sut geliyor benim kizim 21 günlük oldu sadece emziriyorum ama bi haftada 70 gram almış sadece. Mama verdim dün kabuz oldu ne yapsam bilemedim
Haftaya değil sen tutalde aya bak CNm , sütün barsa emzir benim ilk başlarda inanki 2-3 çay kasığı sağınca geliyordu, şimdi akıyor, Allah yavruyu aç bırakmıyor

Nasıl canım 24 saat mi ağlıyor bşrde sabret canım 2. Ayda geçiyor diyorlar, ve de kolik bebekler hep çok sağlıklı derler , bu da çok iyi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…