2015 Temmuz Anneleri

Cnm bizim ufaklık, balkonu kapı önünü seviyor ya böyle döngşnleşiyır, sakin sakın bakıyor sende deneyebşkşrain, 4 duvarda da yavrucuklar bunalıyor sanki

Nasıl canım 24 saat mi ağlıyor bşrde sabret canım 2. Ayda geçiyor diyorlar, ve de kolik bebekler hep çok sağlıklı derler , bu da çok iyi .
Canım 24 saat değil ama mesela bir başlıyo 4 saat. Morarana eli yüzü şişene nefes alamayana kadar... İnsan mahvoluyo.

Canım ilk günler oluyo o psikoloji sonra rahatlarsın ama anne olduktan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmuyo

aynen ben de canım ya gece 12 de biz hala ağlıyoduk aama nasıl ağlama sen biliyosundur. bi türlü çıkmadı o gaz. bişey bulursan nolur bana da söyle. ben hem nurse hatvey s hem de zinco veriyorum ama yok

Canim 90gunluk olanakadar devam edicek buyuk ihtimalle youtube da kolik bebekler icinsakinlestirme hareketleri ve muzikler var .. Alla yardimcin olsun ..

yekruye [QUOTE="yekruye, post: 42125478, member: 5411447138] K kutes [/USER] etiketliyeyimde seni bildrim gelmiyo.ne bilim cnm cok verirsm kotu olur dite vermedim.simdi biraz emziriyorum basldim.sagi cok emmiyo ucu cok yok zotluyorum.silikon uctan bnde alayim.Elif Ikra koyduk cnm.siz ne koydunuz minik.kusuun adini :)[/QUOTE]
yekruye Ne güzel isim koymuşsunuz maşallah. Adıyla yaşasın Elif Ikra Biz Sare koyduk cnm..[/QUOTE]
Sizinkide cok gizel cnm massalah.ya cnm bnm kiz uyanmiyo dunden.beri fogru duzgun seninkide oglemi zorla uyandiriyiz ama yok yani memede bike uyuyo simdi ksldirdim 10 dk emdi uyudu napcm bn sarikik degil dedivdoktr ama napcm iki saat snra bi dha kaldirayom zayiflmis biraz.bide[/QUOTE]

yekruye ilk günler öyle oluyo. Sonra acıkinca kendi kalkiyo otomatik 2 - 2,5saatte bir. Sen uyanmasada altini falan degistir uyaniyolar ozmn 2 saatte bir beslenmesi sart

Günaydın arkadaşlar. Normal doğum yaptım ya. Alttan dikişlerim çok fena acıyo dünden beri. Ne oturabiliyorum, ne de kalkabiliyorum. Sanki biri neşter vurmuş kesmiş atmış gibi. Dikişlerimmi açıldı acaba yaa Ama 16 gün oldu. Daha kaynamamismidir bu dikişler. Offffffffff offff. Walla bebek sahibi olmak ne fedakarliklar gerektiriyomus ya. Şu tatliliklari olmasa, Allah o kutsal evlat sevgisini vermese hiç çekilmez. Simdi doktora gidicem

Cnm bizim ufaklık, balkonu kapı önünü seviyor ya böyle döngşnleşiyır, sakin sakın bakıyor sende deneyebşkşrain, 4 duvarda da yavrucuklar bunalıyor sanki
Oyle canim bizimki de arabayla gezince susup uyuyor balkonda susuyor ama burasi erzurum aksamlari cok serin oluyor disarisi bizimde aksam aglamalarimiz var

Bu nasıl bi hastalık böyle azönce arkadasımla konuşuyorum 4 yasındaki kızıda olmuş... Dünyada salgın galiba rabbim şifa versin kuzucuklara...
Âmin inş valla maya dan duymasam anlamazdım çok berbat bişey ağlamaktan yemek yiyemiyo büyük kızım küçüğü daha iyi

Ağzında beyaz uçlu yaralar çıkıyo işte sonra bi kaç güne vucüdunda döküntü başlıyo dizlerde dirseklerde avuç içinde ayaklarda çok yüksek ateş yapıyo Ateş'i olmasada düzenli ver 2 gün dedi Dr bana. Sende bi göster sağlık Ocağına yeni başlamıştır belki inş değildir

Canım çok zor ya Allah yardımcın olsun salıncak denedin mi? Ablam öyle atlattı.

canım geçmiş olsun kızların bir an önce atlatır inşallh..biz de kaka yapamıoz akşamları ağlıyo pek giremyrm okuyorum da yazamıyorum çatlarım okumasam

Kızlar kabus gibi bir günün ardından bugün şükür bebeğim normale döndü. Bir günü bir Gününe tutmuyor anlamadım yani.
Kendimi çok Bakımsız hissettim bi kaş aldırmaya gideyim dedim ona da izin vermedi bizim paşa uyanacak gibi yaptı başında bekliyorum. Benim kilolarda bana miras kaldı sanırım süt olsun diye ne bulursam yedim doğumdan sonra. Sadece 9 kilosu gitti geriye kaldı 9. Göbeğimde hafif var, bu Sıcakta korsede takamadım, yalnız asıl basenler almış başını gitmiş benim ya. hiç bir kıyafetim olmuyor resmen 38 den 42 ye çıkmışım hala hamile kıyafeti giyiyorum dışarı çıkarken. Bi taraftan da eşime nasıl görünüyorum diye aklıma geliyo bazen sürekli Dağınık saçlar, kusmuk kokuyorum genelde ve sürekli pijamalı bi tipim.. Geçer inşallah bu günlerde daha çok erken değilmi? 25. Günümüzdeyiz kırkı çıkınca herşey daha güzel olur değilmi?
Belki saçma gelecek bebeklerimize ilgili endişelerimizin yanında bu yazdıklarım ama içimi dökmek istedim, belki yalnız değilimdir diye.

Benim 21 gün oldu hala ağrım var bide oturup kalkarken cup Cup diye ses geliyor utanıyorum onu doktora sormaya

Gunydin kizkr bugun doktra gittim kontrole bnm dikisker odem yaomis.korse tak dedi annm saralim demisti bnde dikskerim agriyo die istemedim.hala agriyi yaniyo sanki.antibiyotuk kullaniyorum da korse yada sarmktan baska odeme ne yaoabilirim doktr bisey demedi.alttanda agrim var .naosam baska .bu odem nasil gecerki sislik var dikiskerde

canım geçmiş olsun kızların bir an önce atlatır inşallh..biz de kaka yapamıoz akşamları ağlıyo pek giremyrm okuyorum da yazamıyorum çatlarım okumasam
aynen çatlarım bende okuyorum illa. Sağol canım inş geçer. Bizimkide 5 gün yapmadı zeytinyağıyla poposuna masaj yaptım hemen işe yaradı o günden beri yapıyo

Canım benim 15. Günde bi şişti dikişlerim zorlamaktan, sonra hemen dikkat etmeye başladım bebeği çok indirip kaldırmadım annemler yaptı o işleri. Ondan sonra rahatladım, sende kendine dikkat et çok yorulmaktan oluyor bence.

Bnde bevek kucagimda ya baskida yapio sarmadim ya sarayim hundan snra etli gbi duruyo ins.gecer cnm. Nasik agriyo

aynen ben de canım ya gece 12 de biz hala ağlıyoduk aama nasıl ağlama sen biliyosundur. bi türlü çıkmadı o gaz. bişey bulursan nolur bana da söyle. ben hem nurse hatvey s hem de zinco veriyorum ama yok
20 gündür kızıma düzenli olArak her akşam 5 damla biogaia damla veriyorum ve günde 5 kez 8 damla sap simplex kullanıyorum rahatlatıyor bence kullanabilirsin yada doktoruna danışabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…