- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #64.121
Cnm bizim ufaklık, balkonu kapı önünü seviyor ya böyle döngşnleşiyır, sakin sakın bakıyor sende deneyebşkşrain, 4 duvarda da yavrucuklar bunalıyor sankiAgliyor agliyor durmuyor , hic aglamayan bebek iki aksamdir aglamaya basladi alti temiz karni tok gaz agrisi mi bilmiyorum ayaklarini cekip aglamiyor huysuzluk gibi zar zor uyuttum banyoya soktum falan iki gundur annem gitti iki gundurlu aglamaya basladi bende onla beraber agliyorum
Canım 24 saat değil ama mesela bir başlıyo 4 saat. Morarana eli yüzü şişene nefes alamayana kadar... İnsan mahvoluyo.Nasıl canım 24 saat mi ağlıyorbşrde sabret canım 2. Ayda geçiyor diyorlar, ve de kolik bebekler hep çok sağlıklı derler , bu da çok iyi .
Canım ilk günler oluyo o psikoloji sonra rahatlarsın ama anne olduktan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmuyoBnde aglicak moddayim.bi yandan yarin isitme testi var.birinden gecememisti.insallh gecer onun stresi.bi bktim dosyada bugun yaziyo bn ne sirumsz insanim deyip aglmk geliyo icimden.tuhf psikolojiye girdim.lohusalik depresyonunu yasiyorum acaba bilmiyorum
aynen ben de canım ya gece 12 de biz hala ağlıyodukKızlar kolik yüzünden çok kötü bi gün geçirdim. Neredeyse hergün ağlıyorum sinirler sıfır oldu. Nolur dua edin geçsin bir an önce... Dün karyağdı ya duaya gittim sırf bunun için. Artık kendimi çok çaresiz hissediyorum.
Canim 90gunluk olanakadar devam edicek buyuk ihtimalle youtube da kolik bebekler icinsakinlestirme hareketleri ve muzikler var .. Alla yardimcin olsun ..Kızlar kolik yüzünden çok kötü bi gün geçirdim. Neredeyse hergün ağlıyorum sinirler sıfır oldu. Nolur dua edin geçsin bir an önce... Dün karyağdı ya duaya gittim sırf bunun için. Artık kendimi çok çaresiz hissediyorum.
canim sen sut urunlerini kesmistin ise yaradi mi? ben ne okuduysam yapmaya calistim ama hic bi ise yaramadiCanım 24 saat değil ama mesela bir başlıyo 4 saat. Morarana eli yüzü şişene nefes alamayana kadar... İnsan mahvoluyo.
Oyle canim bizimki de arabayla gezince susup uyuyor balkonda susuyor ama burasi erzurum aksamlari cok serin oluyor disarisi bizimde aksam aglamalarimiz varCnm bizim ufaklık, balkonu kapı önünü seviyor ya böyle döngşnleşiyır, sakin sakın bakıyor sende deneyebşkşrain, 4 duvarda da yavrucuklar bunalıyor sanki
Âmin inş valla maya dan duymasam anlamazdımBu nasıl bi hastalık böyle azönce arkadasımla konuşuyorum 4 yasındaki kızıda olmuş... Dünyada salgın galiba rabbim şifa versin kuzucuklara...
Ağzında beyaz uçlu yaralar çıkıyo işte sonra bi kaç güne vucüdunda döküntü başlıyo dizlerde dirseklerde avuç içinde ayaklarda çok yüksek ateş yapıyo Ateş'i olmasada düzenli ver 2 gün dedi Dr bana. Sende bi göster sağlık Ocağına yeni başlamıştır belki inş değildirBizede sağlık ocağından verdiler Monovit 4 damla veriyorum bi dikkat edin bakalım ondan mı oluyor gaz tamda denk geliyor gibi ama
Canım ben hamilelik başladığından beri boyatmadim emzirme dönemin dede geçiyor süte boyama bence yola araştır bitkisel felan olanlardan kullan iyi bişey olsun
Canım bu hastalık nasıl bişey benim kızin ağzında beyaz bişey cikti
Canım benimde gorumcenin dugunu vardı bebeğim 21 günlük du ben gitmedim zaten gitsemde fazla kalamazdim uzak yerdeydi düğün salonları bize. Sen bilirsin bebeğin durumuna göre hareket edersin canim
Canım çok zor ya Allah yardımcın olsun salıncak denedin mi? Ablam öyle atlattı.Kızlar kolik yüzünden çok kötü bi gün geçirdim. Neredeyse hergün ağlıyorum sinirler sıfır oldu. Nolur dua edin geçsin bir an önce... Dün karyağdı ya duaya gittim sırf bunun için. Artık kendimi çok çaresiz hissediyorum.
Âmin inş valla maya dan duymasam anlamazdımçok berbat bişey ağlamaktan yemek yiyemiyo büyük kızım küçüğü daha iyi
Ağzında beyaz uçlu yaralar çıkıyo işte sonra bi kaç güne vucüdunda döküntü başlıyo dizlerde dirseklerde avuç içinde ayaklarda çok yüksek ateş yapıyo Ateş'i olmasada düzenli ver 2 gün dedi Dr bana. Sende bi göster sağlık Ocağına yeni başlamıştır belki inş değildir
Canım çok zor ya Allah yardımcın olsun salıncak denedin mi? Ablam öyle atlattı.
Benim 21 gün oldu hala ağrım var bide oturup kalkarken cup Cup diye ses geliyor utanıyorum onu doktora sormayaGünaydın arkadaşlar. Normal doğum yaptım ya. Alttan dikişlerim çok fena acıyo dünden beri. Ne oturabiliyorum, ne de kalkabiliyorum. Sanki biri neşter vurmuş kesmiş atmış gibi. Dikişlerimmi açıldı acaba yaaAma 16 gün oldu. Daha kaynamamismidir bu dikişler. Offffffffff offff. Walla bebek sahibi olmak ne fedakarliklar gerektiriyomus ya. Şu tatliliklari olmasa, Allah o kutsal evlat sevgisini vermese hiç çekilmez. Simdi doktora gidicem
canım geçmiş olsun kızların bir an önce atlatır inşallh..biz de kaka yapamıoz akşamları ağlıyo pek giremyrm okuyorum da yazamıyorum çatlarım okumasam
Canım benim 15. Günde bi şişti dikişlerim zorlamaktan, sonra hemen dikkat etmeye başladım bebeği çok indirip kaldırmadım annemler yaptı o işleri. Ondan sonra rahatladım, sende kendine dikkat et çok yorulmaktan oluyor bence.Gunydin kizkr bugun doktra gittim kontrole bnm dikisker odem yaomis.korse tak dedi annm saralim demisti bnde dikskerim agriyo die istemedim.hala agriyi yaniyo sanki.antibiyotuk kullaniyorum da korse yada sarmktan baska odeme ne yaoabilirim doktr bisey demedi.alttanda agrim var .naosam baska .bu odem nasil gecerki sislik var dikiskerde
Bnde bevek kucagimda ya baskida yapio sarmadim ya sarayim hundan snra etli gbi duruyo ins.gecer cnm. Nasik agriyoCanım benim 15. Günde bi şişti dikişlerim zorlamaktan, sonra hemen dikkat etmeye başladım bebeği çok indirip kaldırmadım annemler yaptı o işleri. Ondan sonra rahatladım, sende kendine dikkat et çok yorulmaktan oluyor bence.
20 gündür kızıma düzenli olArak her akşam 5 damla biogaia damla veriyorum ve günde 5 kez 8 damla sap simplex kullanıyorum rahatlatıyor bence kullanabilirsin yada doktoruna danışabilirsinaynen ben de canım ya gece 12 de biz hala ağlıyodukaama nasıl ağlama sen biliyosundur. bi türlü çıkmadı o gaz. bişey bulursan nolur bana da söyle. ben hem nurse hatvey s hem de zinco veriyorum ama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?