• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

slm kizlar.gecen mayis ayinda dogum yspmistim.nasipse yine hamileyim ve temmuzsonu dogum yapacam.ALLAH hepimizin yavrusunu korusun ve hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin
Rabbim saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin canim aramiza hosgeldinn ne guzel cogaliyoruz
muhtemelen aynı tarihte doğum yapıcaz :)

üzülme arkadaşım insallah hemen hamile kalırsın ben 1.5 ay önce kürtaj oldum kalp durması yüzünden doktor 2 ay bekle dedi ben bir daha kalamam hamile diye düşünürken bir ay bekledim yine hamileyim herşeyin hayırlısını dile
amin canım inş.Rabbim inşaalh hayırlısı ile kucağına almayı nasip eder.Allah yüzünü güldürsün.

P pinhan16 Benim çift rahmim var.
Sürekli lekelenmeler oluyor bu yüzden.
Her hafta 2-3 kez doktordayız bu yüzden.
Çift rahimden dolayı, 40 haftayı tamamlayamıyor bile dedi.
Erken doğum dedi.​
Benim kuzenimde de çift rahim vardi. 9 ay hep yattı zor.bir hamilelik geçirdi allah yardimcin olsu canım

amin inş.canım tşk ederim.çok üzgünüm kendimi toparlıyamadım.benim meleklerim bununla beraber iki oldu.korkuyorum bebeğim hiç olmayacak diye :KK43:
merak etme canım benim de 2 kaybım var bu 3. gebeliğim ben de aynı hisleri yaşadım seni çok iyi anlıyorum buradaki hemen hemen tüm arkadaşların 1,2,3 kayıpları olmuş canım vardır bi vakti zamanı mutlaka rabbim ne verirse hayırlısını verir.O na güven gerisini boşver

Kızlar sabahtan beri yazıyorum görülmedi mesajlarım arada. Bulantı bilekliği alın şuan normale döndüm sabah bi güzel kahvaltı yaptım. En aza indiriyor o bulantıları benim zaten azalmıştı tam geçirdi
Canımsınn o bileklikten ben de istiyorum adını sanını verir misin hemen.Nerde bulabiliriz.Ben küçük yerde yaşıyorum nette var mıdır?Manyetik çalışan bişey mi o yoksa psikolojik mi? nasıl etki ediyo yan etkisi vs..Bi deyiver canım

Canımsınn o bileklikten ben de istiyorum adını sanını verir misin hemen.Nerde bulabiliriz.Ben küçük yerde yaşıyorum nette var mıdır?Manyetik çalışan bişey mi o yoksa psikolojik mi? nasıl etki ediyo yan etkisi vs..Bi deyiver canım
Netten bak açıklaması yazıyo. Bulantı bilekliği diye yazınca çıkıyo. Hiç bi yan etkisi yok. Iki hamileleliğimdede kullandım. Kesinlikle en aza indiriyo şikayeti. Benimki azaldığı için tamamen geçti dünden beri.

Netten bak açıklaması yazıyo. Bulantı bilekliği diye yazınca çıkıyo. Hiç bi yan etkisi yok. Iki hamileleliğimdede kullandım. Kesinlikle en aza indiriyo şikayeti. Benimki azaldığı için tamamen geçti dünden beri.
hemen alıcam canım Allah senden razı olsun.İnşallah faydasını görürüm

bugun kalp atislarimizi ve bebegimizi gordum . çok tatli yaa minicik bir insan bir mucize.allahim cok buyuksun.10mm imis normal dedi dr. darisi gormeyen annelerin basina bir cogu gordu ama yined vardir gormeyenler belki.
Aynı mucizeye bugün ben de şahit oldum :) Biz de ilk defa kalp atışını duyduk. Allahıma binlerce kere şükürler olsun :) Bizimki de 0.79 cm 1 cm bile değil ama kalbi atıyor. Bu mucize değil de nedir? Rabbim herkese bu duyguyu taddırsın inşallah..

benimde 17 ekim son reglim. ben renkli ultrasona girdim doktor istedi diğerinde duyamamıştı. istemesinin sebebide daha önce düşük ve dış gebeliğimin olması. yinede sen acele etme küçük ultrasonsa duyulmayabilir. cumartesini beklemek daha iyi olur. yarın giderde duyamazsan kafanda soru işaretleri olur bence cumartesini bekle daha net sonuç alırsın :KK66:
sen duydunmu canım kalbini benimde 18 ekim

Canım benim bulantılar da fena durumda sabah kahvaltı ettim bdaha öğle yemeği yiyemedim işte çok zor oluyo öğürmeye başladım işte de.Ben metpamide başladım sen ne kullanıyosun?​
Ben bu sabah Çok zorlandım serviste çok midem bulandı.. Sonrasında işe gidince yavaş yavaş düzeldi. Azar azar sık sık yiyerek ayakta durabiliyorum.

ilki düşük olmuştu. 10 aysonra hamile kalabildim. biliyorum şuana kadar hiç böyle olmamıştım geçen hafta perşembe günü gittik. haftaya cumartesi dedi ama yarın gitmemek için sabırsızlanıyorum:anneadayı:
cumartesi günü inşallah duyacaksın canım yarın gidip duymadan gelmek üzebilir ;)
sen duydunmu canım kalbini benimde 18 ekim
evet duydum ama benim girdiğim ultrason renkli doopler dedikleri. hani şu büyük ultrason. diğerinde duyamamıştık.

Merhaba anne adayları :anneadayı:

Aranıza yeni katılıyorum. Bugün doktora gittim. Miniğim 8 haftalık boyu da 17.5 mm.:KK54: Doktorum iyi dese de tedirginliğim hiç geçmiyor. :110:Sizce nasıl? Hepimize mutlu huzurlu sağlıklı aylar diliyorum :KK76:

Merhaba anne adayları :anneadayı:

Aranıza yeni katılıyorum. Bugün doktora gittim. Miniğim 8 haftalık boyu da 17.5 mm.:KK54: Doktorum iyi dese de tedirginliğim hiç geçmiyor. :110:Sizce nasıl? Hepimize mutlu huzurlu sağlıklı aylar diliyorum :KK76:
Hayırlı olsun canım,hoşgeldin aramıza.O tedirginlik hiçbir zaman bitmeyecek :) Boyu gayet iyi canım,maşaAllah :)

Back