• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Merhaba anne adayları :anneadayı:

Aranıza yeni katılıyorum. Bugün doktora gittim. Miniğim 8 haftalık boyu da 17.5 mm.:KK54: Doktorum iyi dese de tedirginliğim hiç geçmiyor. :110:Sizce nasıl? Hepimize mutlu huzurlu sağlıklı aylar diliyorum :KK76:
Hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Ne kadar tedirgin Endişeli bi hamilelik geçirirsen Bebeğin doğduğunda okadar huzursuz huysuz olur rahat ol akışına bırak herşey olacağına varır değil mi :)

Canım benim bulantılar da fena durumda sabah kahvaltı ettim bdaha öğle yemeği yiyemedim işte çok zor oluyo öğürmeye başladım işte de.Ben metpamide başladım sen ne kullanıyosun?
Ben bu sabah Çok zorlandım serviste çok midem bulandı.. Sonrasında işe gidince yavaş yavaş düzeldi. Azar azar sık sık yiyerek ayakta durabiliyorum.
Çok geçmiş olsun canım ya çok iyi anlıyorum seni benim öğrenciler 4-5 yaşında laftan anlamıyolar da.Bugün okulda çalışan yardımcı elemanı çağırdım 2 dk sınıfta duruver diye istifra etmeye gittim.Evhanımlığı daha cazip gelmeye başladı şu an işyerinde zor oluyomuş bu durumlar evimde olsa kusarım da yatarım da ...

Hayırlı olsun canım,hoşgeldin aramıza.O tedirginlik hiçbir zaman bitmeyecek :) Boyu gayet iyi canım,maşaAllah :)
Hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Ne kadar tedirgin Endişeli bi hamilelik geçirirsen Bebeğin doğduğunda okadar huzursuz huysuz olur rahat ol akışına bırak herşey olacağına varır değil mi :)

Çok teşekkür ederim insan başkalarından da duyunca daha iyi hissediyor :KK37: Tavsiyelerinize kulak vereceğim :)

Herkesin çocukları küçük sanırım :KK16::nazar: Benim bir kızım var 18 yaşında :KK48: Allah hepsini bize bağışlasın karnımızdaki minikleri de :nazar::KK46:

Benim oglum bes yasinda bana asiri duskun.benden baska kimseye hicbir isini yaptirmaz.surekli onunla oynayayim ilgileneyim ister..uzansam hemen yanima gelir uzanir.hareketli de karnima carpacak diye aklim cikiyor.bugunde uzandi yanimda sonra kalkti ben uyumusum bi uyandim alt esofmanini cikarmis.oyle duruyor bu ara aliskanlik oldu onda.zaten hasta gibi.buz gibi olmus.uzuldum cok kotu hissettim kendimi.ama cok halsizlik hissediyorum tutamiyrm kendimi dusuk riskimde var..allahim korusun ikisini de

Benim oglum bes yasinda bana asiri duskun.benden baska kimseye hicbir isini yaptirmaz.surekli onunla oynayayim ilgileneyim ister..uzansam hemen yanima gelir uzanir.hareketli de karnima carpacak diye aklim cikiyor.bugunde uzandi yanimda sonra kalkti ben uyumusum bi uyandim alt esofmanini cikarmis.oyle duruyor bu ara aliskanlik oldu onda.zaten hasta gibi.buz gibi olmus.uzuldum cok kotu hissettim kendimi.ama cok halsizlik hissediyorum tutamiyrm kendimi dusuk riskimde var..allahim korusun ikisini de
canım sen artık bu ilgilenme safhasını yavaş yavaş babaya versen nası olur? Hani hep öyle olur ya aileye yeni bi bebek gelince büyük abla/abi babaya kalır :) Bekara karı boşamak kolay diyeceksiniz belki ama ben bi eğitimci olarak söylüyorum bunları lütfen ilk çocuklarınıza çok çok düşkün olmayın,aşırı ilgilenip şımartmayın.Dozunda bırakın herşeyi.Sonra bi kardeş gelince yazık oluyo çocuklara 'AAA ben dünyanın merkezindeydim hani.bu da nerden çıktı şimdi?' diye bi bocalama dönemine giriyolar.Kaldıramıyolar.Benim çok öğrencim var böyle yazık

Evet oylw olup uzulmesinden ters tepkiler vermesinden yada icine kapanmasindan okadar cok korkuyorum ki.yegenim oyle oldu cok icine kapandi hala oyle..ins.kolay atlatiriz

Allah hayırlı haberler almanı nasip etsin iyi düşün iyi oluyr merak etme dua edicem canım senin ve bizim için Allah hayırlısıyla evlatlarımızı sağlıkla sıhatle kucağımza almayı nasip etsin
Ççok teşekkür ederim canım bu gün biraz daha iyiyim doktora gittim ve yoll sacı GÖRDÜ Beklicez dedi boş gebelik diyemeyiz dedî bozulmuş gebelik de diyemeyiz çünkü kesen düzgün dedi çok zor bir süreç bu beklemek dualarınızıneksik etmeyin benden ve tüm anne adaylarından

ama daha çok küçük bebeğin. birde hastanenin ultrason cihazı eskiyse görememiş olabilir. bu hafta kendi doktorundan randevu al sen. kesin göreceksin bebeği hatta kalp atışını bile duyacaksın. bak görürsün :)
Canım kendi doktoruma Çarşamba randevum var bende hu gün başka bir doktora gittim yoll sac denilen yapıyı GÖRDÜ ve bunun iyi olduğunu söyledi büyük ihtimal sen geç Döllenme olmuşsun dedi biraz içim rahatladı ama tam sayılmaz Çarşamba tekrar gitmeyi düşünüyorum kendi doktoruma vakalım o ne diyecek

Canım kendi doktoruma Çarşamba randevum var bende hu gün başka bir doktora gittim yoll sac denilen yapıyı GÖRDÜ ve bunun iyi olduğunu söyledi büyük ihtimal sen geç Döllenme olmuşsun dedi biraz içim rahatladı ama tam sayılmaz Çarşamba tekrar gitmeyi düşünüyorum kendi doktoruma vakalım o ne diyecek
canım yolksacı gördüysen için rahat olsun boş gebelik değildir Allah'ın izniyle.Bana dr.um yolksacı gördüğünde bebek %95 beslenecek anlamına geliyo bu demişti yoksa %99 mu demişti tam bilemedim şimdi sen içini rahtlat cnm bebeişin yeni yeni oluşuyo bikaç güne bikaç mm. olur O Allah'ın izniyle :)

canım yolksacı gördüysen için rahat olsun boş gebelik değildir Allah'ın izniyle.Bana dr.um yolksacı gördüğünde bebek %95 beslenecek anlamına geliyo bu demişti yoksa %99 mu demişti tam bilemedim şimdi sen içini rahtlat cnm bebeişin yeni yeni oluşuyo bikaç güne bikaç mm. olur O Allah'ın izniyle :)
Gerçekten mi inan bunu bende duymuştum ama kalp atışlarını duymadan içim rahat etmicek sanki birde lekelenmeler hala devam ediyor o yüzden de biraz canım sıkılıyor bu gün gittiğim doktorda benzer Şeyler söyledi umarım öyle olur ama satı benim gibi olupta kalp
geekten güzel dileklerin için çok teşekkür ederim ama inan sevinemiyorum bile çünkü lekelenmeler devam ediyor oyüzden canım çok sıkkın bende Dediğin gibi biliyordum ama ümitlenmek istemiyorum yinede bu akıntı bir kesilseydi daha iyi olacaktım Rabb'ime sığındım o Herşeyin en iyisini bilir inşaallah iyi Şeyler olur hepimiz için

merhaba kızlar. nugün renkli doplerr çekildim. kalp atışını duyduk çok şükür. bbir sıkıntımız yok. 3 tüp kan birde idrar verdim. bir dahaki randevum 6 hafta sonraya. tabiki bir sıkıntım olmazsa :*
Hayırlı olsun. İnşallah herşey güzel şekilde geçer. Tahlilleri aç karninami verdiniz?

Gerçekten mi inan bunu bende duymuştum ama kalp atışlarını duymadan içim rahat etmicek sanki birde lekelenmeler hala devam ediyor o yüzden de biraz canım sıkılıyor bu gün gittiğim doktorda benzer Şeyler söyledi umarım öyle olur ama satı benim gibi olupta kalp

geekten güzel dileklerin için çok teşekkür ederim ama inan sevinemiyorum bile çünkü lekelenmeler devam ediyor oyüzden canım çok sıkkın bende Dediğin gibi biliyordum ama ümitlenmek istemiyorum yinede bu akıntı bir kesilseydi daha iyi olacaktım Rabb'ime sığındım o Herşeyin en iyisini bilir inşaallah iyi Şeyler olur hepimiz için
Canım içimiz tam anlamıyla hiç rahat etmiyo ki bak ben geçen çarş. duydum şükür bu sefer dr. 12 aralıkta gel kalp atışlarını duymaya devam edersem risk büyük ölçüde azalmış olucak dedi.Allah izin verir de görürsem o günü yine bi risk olucak hiçbişeyin garantisi yok ki cnm Doğursak kucağımıza alsak kaç gün yaşaayacağını bile bilemeyeiz Allah hayırlı ömürler versin ama hiçbişeyin garantisi yok geçenlerde burda bi hemşire ablanın 12 yaşında oğlu vefat etti kalp krizinden şok olduk.Amacım felaket tellallığı yapmak değil tabi ama ah o hiçimiz hiç rahat olmayacak yine de şu an tek yapmamız gereken hamileliğimizin tadını çıkarmak inan bana....Lekelnemen varmış tabi sen biraz daha tedbirli ol yorma kendini dinlen iş yapma sakın.Sonra Allaha emanet et bebeğini ok ;)

Back