- Konu Sahibi simerenyaa
-
Bazen oluyor cnm sorun duzeliyor sonra. Arşivden atiyorum bende hep.Bende foto yükliycem telefonumdan ama hata veriyo. Yapamadım bi türlü. Dosya yükleden girip fotoğraf çekip atınca oluyo ama arşivdekileri eklemiyo. Varmı aynı sorunu yaşayan
Çok güzeller canim güle bile giyinsin prensin :)Bebisleriniz gule gule kullansin cicilerini hepsi cok guzel :) Bunlarda benim oglusumun cicileri teyzeleri :)
Cok tesekkur ederim canim. hepimizin bebisleri guzel gunlerde giysin insallahÇok güzeller canim güle bile giyinsin prensin :)
Merhaba Anne adayları, iç çamaşırlarımı giyemez oldum, hamile çamaşırı aldım 7 adet ama yetmiyor 20 tane olması lazım 3 ay içinde almak istemiyorum. siz çamaşır olayını nasıl çözdünüz?
Merhaba Anne adayları, iç çamaşırlarımı giyemez oldum, hamile çamaşırı aldım 7 adet ama yetmiyor 20 tane olması lazım 3 ay içinde almak istemiyorum. siz çamaşır olayını nasıl çözdünüz?
ben şu beyaz tüylü tuluma bayıldım.Bebisleriniz gule gule kullansin cicilerini hepsi cok guzel :) Bunlarda benim oglusumun cicileri teyzeleri :)
tesekkur ederiz teyzesi :) pancoda hamilelere %35 indirim var. ordan aldim. guzel seyler var oradaben şu beyaz tüylü tuluma bayıldım.
çok güzel hepsi canım. Rabbim sağlıkla giymeyi nasip etsin. Benimde Aliexpreste üyeliğim var ama henüz bişy almış değilim. Geldiğinde durumları hakkında bilgi verirsen bende cesaret edip alabilirim:)Aliexpres siparişim,elime geçince durumları hakkında bilgi veririm :))
E
çok güzel hepsi canım. Rabbim sağlıkla giymeyi nasip etsin. Benimde Aliexpreste üyeliğim var ama henüz bişy almış değilim. Geldiğinde durumları hakkında bilgi verirsen bende cesaret edip alabilirim:)
bir de bu ikisi var :)
canım çok güzeller sağlıkla giysin bebişin
bende inceledim siteyi gelince bilgilendirirsen teslimat konusunda tereddütlerim var cesaretim artar
Pkass hepsi cok cicii gule gule giyinir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?