- Konu Sahibi simerenyaa
Yavru Kartal geliyor :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güle güle giyinsin yavru kus yesinler onu :)
Tesadüfmü desem mevlam mı ayarlamış ben bu nevresimi tr'den aldım, paketi hiç açmadım çoçuk için diye aldım büyük bekliyordum kafa dalgınlığımıdır denirGüle güle giyinsin yavru kus yesinler onu :)
Eline sağlık cidden hazir gibi duruyor ya super
Misil misil uyusun yavrun içinde insallah :) ne güzel olmuş.Tesadüfmü desem mevlam mı ayarlamış ben bu nevresimi tr'den aldım, paketi hiç açmadım çoçuk için diye aldım büyük bekliyordum kafa dalgınlığımıdır denirBeşik için çıktı, çok hoşuma gitti dedim dursun çocuk düşünürsem belki yine oğlum olursa diye sakladım 2 senedir
yastığın ayıcıklısı Yün, diğeri elyaf yaptım
![]()
Amin amin hepimizinki inşallahMisil misil uyusun yavrun içinde insallah :) ne güzel olmuş.
C&A dan aldık :) 56 cm bebekler içinmiş. Çok büyük durduğuna bakmayın :)
canım hellobaby mağazası nerede istanbulda nasıl gidebiliriz ulaşım olarak metro metrobüse yakınmı yeri ?
ayrıca bebek mobilyası var mı içinde yoksa sadece tekstil ürünlerimi var?
Fiyatları nasıl uygun mu oluyor.?
Ayrıca aldıklarını çok beğendim Allah sağlıkla giydirmeni nasip etsin bebişine inşAllah canım :)
Kızlar bebekler çok çabuk buyuyolarmis bana sürekli 3-6 ay aradı al diyolar kıyafetleri ama bebek ilk doğduğu zaman ne giycek o zaman sonuçta 3 aylık dogmuyolar..
sizler 0-3 aylık kaç tane kiyafet aldınız.bebeklerimiz kış bebegi olcagi için kiyafetleri kurutmak ta zor olcak ben ne alacagimi bilemiyorum yardimci olursaniz sevinirim![]()
valla ben o konuda senin gibi kararsız kaldığımdan, (saymadım ama) bir kaç 0-3 body aldım. kalanları hep 3-6, 6-9 karışık aldım. çünkü çevreden de alanlar oluyor henüz elime ulaşmayan şeyler de olduğundan tam sayısını bilmiyorum.
Kızlar bebekler çok çabuk buyuyolarmis bana sürekli 3-6 ay aradı al diyolar kıyafetleri ama bebek ilk doğduğu zaman ne giycek o zaman sonuçta 3 aylık dogmuyolar..
sizler 0-3 aylık kaç tane kiyafet aldınız.bebeklerimiz kış bebegi olcagi için kiyafetleri kurutmak ta zor olcak ben ne alacagimi bilemiyorum yardimci olursaniz sevinirim![]()
Babada hep öyle diyorlar. Yalniz dediğin gibi şubat mart ayında kurumasi çok zor. Kendi aldiklarimda daha doğar dogmaz giyeceği birşey yok yavrumun. Etrafta alinanlar geldikten sonra bakip ona gore alican bende. Tecrübeli annelerden yani arkadaşlarından herkeste birşey söylüyor acikcasi. Biri az al giyilmiyor diyor. Diğeri bol bol al çok fazla değiştiriliyor gun icinde diyor. Ama bencede bol olmali ufak bi leke var diye değişmemekte kotu. Temiz temiz giydirmeli yavrucaklari.
Benim çevreden alacak annem ve kardeşlerim. Onlarda bilinçli şekilde en iyisini alıyorlar sagolsunlar. Kurutma olayida benim için tam olarak sorun. İki günde kurur camasirlarim. Ki 9 kilo makinam biraz surer onun dolması. Bu nedenle bol bol almak istiyorum. Tabi herkes kendi bilir şartlarına uygun olarak alinir.Çevreniz nasıldır bilemem ama benim önceden doğum yapmış arkadaşım gelenlere güvenme ya büyük gelir yada giydirilmeyecek şeyler gelir açıkta kalırsın dedi. bu nedenle ben aldım baya birşeyler. üstü kirleniyor elinde yıkamıyormuşsun zamanın olmuyormuş makinayı bekliyormuşsun falan. kış ayı kurutmayıda bence fazla düşünmeyin kaloriferde yada sobada bi parça eşyalar hemen kurur bide ütüledinmi mis gibi giydirirsiniz inşallah..
Çevreniz nasıldır bilemem ama benim önceden doğum yapmış arkadaşım gelenlere güvenme ya büyük gelir yada giydirilmeyecek şeyler gelir açıkta kalırsın dedi. bu nedenle ben aldım baya birşeyler. üstü kirleniyor elinde yıkamıyormuşsun zamanın olmuyormuş makinayı bekliyormuşsun falan. kış ayı kurutmayıda bence fazla düşünmeyin kaloriferde yada sobada bi parça eşyalar hemen kurur bide ütüledinmi mis gibi giydirirsiniz inşallah..