Şubat ayı bizlere umut olsunn. Hadi birlikte sayalım batları......

Benim adet başladı kızlar. Doktora gitmeyi düşünüyorum 2. ya da 3.günü. Hormonlarıma baktırcam.

ayy benim daha baslamadi yaa baslasada kurtulsam yada bitsede akintim yerlesme kanmasi diyim yaaa offf gecsin artik bu gunler

Ben bugün gittim doktora anlattım polikistik over olabilirim diye. Kan verdim. Ultrasona girmek istemedim adet bitince giricem kan sonuçlarını da almış olucam.

Hamileler napıyosunuz :KK15: nasıl gidiyor hamilelik? Bat ları bekleyenler durumunda değişiklik olan yok mu?

Kızlar ya giremedim uzun zamandır bayagı yogun mide bulantılı günler yaşıyoruz:anne::anne: siz napıyosunuz Y yagmur_20 ne yaptın canım adet olmamışsındır inşallah

Benim hormon testi sonuçları çıktı bugün doktora gittim. Polikistik over çıkmadı. Prolaktin hormonum yüksekmiş ondan olmuyormuş. Düşmesi için ilaç yazdı 4 hafta kullancam sonrasında tekrar bakıp gebelik için ilaç yazıcak. Bir de iltihap çıktı.

Benim hormon testi sonuçları çıktı bugün doktora gittim. Polikistik over çıkmadı. Prolaktin hormonum yüksekmiş ondan olmuyormuş. Düşmesi için ilaç yazdı 4 hafta kullancam sonrasında tekrar bakıp gebelik için ilaç yazıcak. Bir de iltihap çıktı.
Çok şükür tatlıl hadi bakalım ilaçlarını bitir mutlu haberler ver bize :)

Ay inşallah canım. Ben de artık istiyorum. Vücutta süt hormonum yükseldiğinden vücut kendini korumaya alıyor gebeliği engelliyormuş.
Aynen canım yaa ne yazıkkı öyle sorunlar oluyo cok şukur doktor kontrolu ile sorunun ne oldugunu çözdün allahım bir dahaki ay inşallah musmutlu haberlerinizi alırız hepınızın

Aynen canım yaa ne yazıkkı öyle sorunlar oluyo cok şukur doktor kontrolu ile sorunun ne oldugunu çözdün allahım bir dahaki ay inşallah musmutlu haberlerinizi alırız hepınızın

İnşallah canım. Aynen sorun belli en azından şuan. Güzel haberler duymak dileğiyle :dua:

Kizlar uzun zamandir bakamıyorum. Malum kpss ye calisiyorum. Bir yandan sabah kusmalari ile bas etmeye çalışıyorum.kraker denedim iki gunden sonra yine ayni. Allahtan gun icinde yok. 9 haftalik olduk suan. Rabbim isteyen herkese nasib etsin. :KK68:

Kizlar uzun zamandir bakamıyorum. Malum kpss ye calisiyorum. Bir yandan sabah kusmalari ile bas etmeye çalışıyorum.kraker denedim iki gunden sonra yine ayni. Allahtan gun icinde yok. 9 haftalik olduk suan. Rabbim isteyen herkese nasib etsin. :KK68:

Amin hayırlısıyla darısı bizlere inşallah :KK54:

Kizlar uzun zamandir bakamıyorum. Malum kpss ye calisiyorum. Bir yandan sabah kusmalari ile bas etmeye çalışıyorum.kraker denedim iki gunden sonra yine ayni. Allahtan gun icinde yok. 9 haftalik olduk suan. Rabbim isteyen herkese nasib etsin. :KK68:[/QUO

Slm canım bende 9 haftalığım ancak sabah kusmaları bir türlü bitmiyo krakerde bir işe yaramıyo ben akışına bıraktıö )

Back
X