Şubat ayı bizlere umut olsunn. Hadi birlikte sayalım batları......

cnm ben hala beklemeddeyim hala bebek olmadi doktora gittim bu ay klomen basliycam bakalim hayirlisi olur insaallah

İnşallah hayırlısıyla olur canım. Benim perşembe tek bir ilacım kaldı. Ama bikaç gündür lekelenme oluyor kahverengi. Anlam veremedim dün test yaptırdım beta hcg 1.2 negatif çıktı. Eskiden 0.0 çıkıyordu yine bu da iyi dedim :KK48: gerçi batım geçmemişti daha. Tamamen gelmesini bekliyorum adetin ona göre doktora gidicem prolaktine baktırcam.

İnşallah hayırlısıyla olur canım. Benim perşembe tek bir ilacım kaldı. Ama bikaç gündür lekelenme oluyor kahverengi. Anlam veremedim dün test yaptırdım beta hcg 1.2 negatif çıktı. Eskiden 0.0 çıkıyordu yine bu da iyi dedim :KK48: gerçi batım geçmemişti daha. Tamamen gelmesini bekliyorum adetin ona göre doktora gidicem prolaktine baktırcam.
cnm klomen lekelenme yapiiyornus oyle duydum bende bu ay erken adet olim biran once basliyim diyorum ne gelen var ne giden

Dostinex i kullandım kızlar. Prolaktinim düşmüş bu defa klomen yazdı doktor bugün başlıyorum kullanmaya. 5 gün kullanıcam. Doktor takvimde tarihler fln belirledi . Sizler napıyorsunuz? Gelişme var mı?

Back
X