Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şubat ayı bizlere umut olsunn. Hadi birlikte sayalım batları......
İnşallah hayırlısıyla olur canım. Benim perşembe tek bir ilacım kaldı. Ama bikaç gündür lekelenme oluyor kahverengi. Anlam veremedim dün test yaptırdım beta hcg 1.2 negatif çıktı. Eskiden 0.0 çıkıyordu yine bu da iyi dedim gerçi batım geçmemişti daha. Tamamen gelmesini bekliyorum adetin ona göre doktora gidicem prolaktine baktırcam.
İnşallah hayırlısıyla olur canım. Benim perşembe tek bir ilacım kaldı. Ama bikaç gündür lekelenme oluyor kahverengi. Anlam veremedim dün test yaptırdım beta hcg 1.2 negatif çıktı. Eskiden 0.0 çıkıyordu yine bu da iyi dedim gerçi batım geçmemişti daha. Tamamen gelmesini bekliyorum adetin ona göre doktora gidicem prolaktine baktırcam.
Dostinex i kullandım kızlar. Prolaktinim düşmüş bu defa klomen yazdı doktor bugün başlıyorum kullanmaya. 5 gün kullanıcam. Doktor takvimde tarihler fln belirledi . Sizler napıyorsunuz? Gelişme var mı?