- 13 Aralık 2016
- 582
- 168
- 18
- 34
- Konu Sahibi yediverenim
Yaptırdın mı test canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahhh cnm kesildi tabiiii kocabir 0 gordukten sonra herkesim kesildi yaaa kan fiskiriyor vucudum oyle diyim sana benKız sesın solugun kesildi ne oldu
Adet mi oldun anlamadımahhh cnm kesildi tabiiii kocabir 0 gordukten sonra herkesim kesildi yaaa kan fiskiriyor vucudum oyle diyim sana ben
yok adet olmadimda negatif cikti cnm yaaaAdet mi oldun anlamadımnegatif mi çıktı
Tatlım hiç bozma moralını dha 1 hafta var adetine 1 hafta sonra tekrar test yaparsınyok adet olmadimda negatif cikti cnm yaaa
ayy simdi cikmadiysa hic cikmaz cnm yaa esimde senin gibi dusuk ciktiya 1 hafta sonra tukselirmi diyor ama ben adet olucak gibi hep islak geziyorum adet oldum diyrm sapsari akintim var goguslerimde cok sis hic el degmiyor valla kesin adet olucam ama adet icinde daha erken diye dusunuyrm yaaTatlım hiç bozma moralını dha 1 hafta var adetine 1 hafta sonra tekrar test yaparsın
Bak bende de öyle oldu peki kasıklarında ağrı var mı böle batma yanma gibiayy simdi cikmadiysa hic cikmaz cnm yaa esimde senin gibi dusuk ciktiya 1 hafta sonra tukselirmi diyor ama ben adet olucak gibi hep islak geziyorum adet oldum diyrm sapsari akintim var goguslerimde cok sis hic el degmiyor valla kesin adet olucam ama adet icinde daha erken diye dusunuyrm yaa
var cnm olmazmi belim kopuyor suanda kyinvalideme giderken esimle sakalasiyorduk tam o sirada asansorde sol kasigima bir bicak saplanir givi oldu anlik ama cok acidi vallaBak bende de öyle oldu peki kasıklarında ağrı var mı böle batma yanma gibi
ayyy yok cnm inanmiyrm artik ben cocugumun olacagina yaa umudum kalmadi doktorda birsey yapmiyor kendime uygun bir doktorda bulamadim napcM blmyrmVarsa tabiki yüklelir canım daha yerleşmemiş olabilir yerleştikten sonra salgılıyo hormonu
Hadi inşallahvar cnm olmazmi belim kopuyor suanda kyinvalideme giderken esimle sakalasiyorduk tam o sirada asansorde sol kasigima bir bicak saplanir givi oldu anlik ama cok acidivalla
ayyy yok cnm birsey yaa gittik kani verdik gorduk yaniHadi inşallah![]()
ayyy yok cnm birsey yaa gittik kani verdik gorduk yani
yok cnm vall hic umutlu olmaya calismayalim gercekci olalim yok istee rabbim insaallah bir gune benide yazmitirn bebek icinde benimde olurDaha 7 gün var salma kendini
aynen artik bende oyle yapicam heralde 2 tane yegenim var olmadi onlara bakar buyuturum napim yaa onlarinda babalari yok benimde evladim gecibir gideriz artikBende gecen ay böle demiştim eşime kan testinde negatif gördüğümde bizim çocugumuz olmucsk heralde bizde cocuk esirgeme kurumundan cocuk alır evlat ediniriz demiştim Sonraki ay nasıp etti rabbım![]()
aynen artik bende oyle yapicam heralde 2 tane yegenim var olmadi onlara bakar buyuturum napim yaa onlarinda babalari yok benimde evladim gecibir gideriz artik
insaalalh cnmÖyle pes etmek yokbak ben de bekliyorum idrarda çıkmadı hala adet olamadım. Allah'tan ümit kesilmez canım. Onlar erdi muradına darısı bize inşallah