- 25 Ağustos 2009
- 2.291
- 1.410
- 398
- 36
- Konu Sahibi simerenyaa
-
çok teşekkür ederizz amiiin inşallaahh :)Bayıldım hepsine yaaa, güle güle kullanın ciclerinizi :)
Aliexpres siparişim,elime geçince durumları hakkında bilgi veririm :))
ben bu takıma bayıldım :)Eki Görüntüle 1278057 Eki Görüntüle 1278057 Eki Görüntüle 1278056 besigimiz ve butikbebeden aldigim alt ust kadife takim.
bunların hepsini mi aldın ?
Canm bunları nerden aldın ya eşimle beğendikte sor dye tutturduBebisleriniz gule gule kullansin cicilerini hepsi cok guzel :) Bunlarda benim oglusumun cicileri teyzeleri :)
Canm bunları nerden aldın ya eşimle beğendikte sor dye tutturdu
Genel cnm beğndik hepsini izmirde panço varmı bilmiyorum ama baklım bicanim tuylu tulum ,gri tulum ve polar pijama takimi ppancodan. krem rengi hadtane cikisi chiccodan.mavi renkli hastane cikisi trendyoldan aldi. zibin hediye geldi. hangisini sordun bilemed
Aynen bende karasizimpeki beşik olayını ne yaptınız ?? ben bir türlü karar veremiyorum, park yatak, bez beşik, mobilya beşik((( hepsinden alasım var
guzel seyler vardi canim bir de hamilelere %35 indirim var. 9 ay 10 gun gecerli :)Genel cnm beğndik hepsini izmirde panço varmı bilmiyorum ama baklım bi
peki beşik olayını ne yaptınız ?? ben bir türlü karar veremiyorum, park yatak, bez beşik, mobilya beşik((( hepsinden alasım var
odasında güzel günleri olsun :) fiyatını merak ettimben ekin mobilya carmen bebek odası takımı aldım ,fotoğraf atamıyorum...İnşallah güzel günlerde kullanır bebişlerimiz...
Ben onu gördüm netten sade beyaz dmii çok guzel nekadara aldnz acaba?ben ekin mobilya carmen bebek odası takımı aldım ,fotoğraf atamıyorum...İnşallah güzel günlerde kullanır bebişlerimiz...
odasında güzel günleri olsun :) fiyatını merak ettim
Evet beyaz,işleme detayları var...Ben onu gördüm netten sade beyaz dmii çok guzel nekadara aldnz acaba?
Çok güzeller canım. Güzel günlerle kullanın inşaallahBebek odamız bu
Fakat bu erkek için hazırlanmış
Biz bikaç değişiklik yaptırdık
*Tutma kulpları pembe kristal olucak
*İçerde ki tüller pembe olucak
*Yatak başımızda kadife olucak
Bebek arabamızıda araştırmalar ve denemeler sonucu aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?