2015 Şubat Mucizelerimizin Cicileri : )

Güle güle giyinsin yavru kus yesinler onu :)

Eline sağlık cidden hazir gibi duruyor ya super
Tesadüfmü desem mevlam mı ayarlamış ben bu nevresimi tr'den aldım, paketi hiç açmadım çoçuk için diye aldım büyük bekliyordum kafa dalgınlığımıdır denir Beşik için çıktı, çok hoşuma gitti dedim dursun çocuk düşünürsem belki yine oğlum olursa diye sakladım 2 senedir yastığın ayıcıklısı Yün, diğeri elyaf yaptım

çok güzelmiş, sağlıklı günlerde kullanırsınız inşallah :) nerden almıştınız ? ben bulabilir miyim acaba?

Misil misil uyusun yavrun içinde insallah :) ne güzel olmuş.

canım hellobaby istanbulda anadolu yakasında bostancıda var. ulaşıma da yakın. ama içinde neler var tam bilmiyorum gitmedim.
modokoya geçen hafta gittim. çok gereksiz pahalı. aynı takıma modokoda 5 bin dediler dışarda 3 bine buldum. yine de sen bilirsin.

kızlar bilginiz olsun diye yazıyorum.
bebek havlularını kullanırken içine tülbent seriliyor ya, 2 markada içi kendinden tülbent dışı havlu olan havlular gördüm. güzel bi şeye benziyor. onlardan da alınabilir.
biri sevi bebe hassas havlu, diğeri babyjem mermerşahi astarlı kare havlu.

Bunlarda bize gelen hediyeler henüz elime ulasmadi ama :)

Eklentiler

• IMG-20141016-WA0010.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 214
  • IMG-20141016-WA0018.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 220
  • IMG-20141016-WA0016.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 212
  • IMG-20141016-WA0015.webp
    50,9 KB · Görüntüleme: 214
  • IMG-20141016-WA0011.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 214
  • IMG-20141016-WA0012.webp
    51,2 KB · Görüntüleme: 207
  • IMG-20141016-WA0013.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 205
  • IMG-20141016-WA0008.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 210
  • IMG-20141016-WA0007.webp
    63 KB · Görüntüleme: 217
  • IMG-20141016-WA0009.webp
    31 KB · Görüntüleme: 227
Kızlar bebekler çok çabuk buyuyolarmis bana sürekli 3-6 ay aradı al diyolar kıyafetleri ama bebek ilk doğduğu zaman ne giycek o zaman sonuçta 3 aylık dogmuyolar..
sizler 0-3 aylık kaç tane kiyafet aldınız.bebeklerimiz kış bebegi olcagi için kiyafetleri kurutmak ta zor olcak ben ne alacagimi bilemiyorum yardimci olursaniz sevinirim

valla ben o konuda senin gibi kararsız kaldığımdan, (saymadım ama) bir kaç 0-3 body aldım. kalanları hep 3-6, 6-9 karışık aldım. çünkü çevreden de alanlar oluyor henüz elime ulaşmayan şeyler de olduğundan tam sayısını bilmiyorum.

Gerçektende ne alcagimi bilmiyorum magzaaya gittiğimde karsilastigim bayanlar 0-3 ay arası al dediler bu birazda bebeğin kilo alis ına bagliymis.tecrubeli anneler yardimci olsa çok güzel olur

Babada hep öyle diyorlar. Yalniz dediğin gibi şubat mart ayında kurumasi çok zor. Kendi aldiklarimda daha doğar dogmaz giyeceği birşey yok yavrumun. Etrafta alinanlar geldikten sonra bakip ona gore alican bende. Tecrübeli annelerden yani arkadaşlarından herkeste birşey söylüyor acikcasi. Biri az al giyilmiyor diyor. Diğeri bol bol al çok fazla değiştiriliyor gun icinde diyor. Ama bencede bol olmali ufak bi leke var diye değişmemekte kotu. Temiz temiz giydirmeli yavrucaklari.

Aynen canım katılıyorum.bencede bol olsun kıyafetleri ilk başlarda çok kaka yapiyo lar misve bezden siziyomus en iyisi kiyafet i fazla olsun kış ayında kurutmak ta zor olcak

Çevreniz nasıldır bilemem ama benim önceden doğum yapmış arkadaşım gelenlere güvenme ya büyük gelir yada giydirilmeyecek şeyler gelir açıkta kalırsın dedi. bu nedenle ben aldım baya birşeyler. üstü kirleniyor elinde yıkamıyormuşsun zamanın olmuyormuş makinayı bekliyormuşsun falan. kış ayı kurutmayıda bence fazla düşünmeyin kaloriferde yada sobada bi parça eşyalar hemen kurur bide ütüledinmi mis gibi giydirirsiniz inşallah..

Benim çevreden alacak annem ve kardeşlerim. Onlarda bilinçli şekilde en iyisini alıyorlar sagolsunlar. Kurutma olayida benim için tam olarak sorun. İki günde kurur camasirlarim. Ki 9 kilo makinam biraz surer onun dolması. Bu nedenle bol bol almak istiyorum. Tabi herkes kendi bilir şartlarına uygun olarak alinir.

işte ben ilk ihtiyaçlarını aldım. kalanı da gelmezse parayla alınacak şeyler zaten o yüzden neye ihtiyacımız varsa doğunca alırız diye düşünüyorum ben. doğsunlar da : )

Bende foto yükliycem telefonumdan ama hata veriyo. Yapamadım bi türlü. Dosya yükleden girip fotoğraf çekip atınca oluyo ama arşivdekileri eklemiyo. Varmı aynı sorunu yaşayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…