2015 Şubat Mucizelerimizin Cicileri : )

bu da bizim hastane çıkışımız. :nazar::nazar::nazar:
inşallah kullanmak da nasip olur.

Eklentiler

• 2014-09-13 23.10.41.webp
    2014-09-13 23.10.41.webp
    21 KB · Görüntüleme: 321
Çok Teşekkür ederiz :KK68:
Özdilek ve de İstabulda bulunan HelloBaby Mağazası'ndan alışveriş yaptım . Daha çok çıtçıtlı badimiz var onları paylaşmayıfırsatım olunca paylaşıcam ama onlarda HelloBaby den :KK66:
%100 ask cocugu yeleğine bayıldım ama beeeennnnn :) hepsi birbirinden guzel :) guzel gunlerde giysin bebişin :)

IMG-20140926-WA0016.webp
IMG-20140926-WA0014.webp

Bunlarda bizim hediyeler ve aldigim bazi ciciler kozlar. Jokerde indirim vardi 5 yada 6 parca ürünü 75 liraya almistim. Biraz büyük aldim kişlik ürünler olmadigindan yaza doğru giydirmek için.

Eklentiler

• IMG-20140926-WA0008.webp
    IMG-20140926-WA0008.webp
    175,2 KB · Görüntüleme: 241
  • IMG-20140926-WA0006.webp
    IMG-20140926-WA0006.webp
    184,6 KB · Görüntüleme: 249
  • IMG-20140926-WA0004.webp
    IMG-20140926-WA0004.webp
    272 KB · Görüntüleme: 245
  • IMG-20140926-WA0002.webp
    IMG-20140926-WA0002.webp
    195,9 KB · Görüntüleme: 250
  • IMG-20140926-WA0012.webp
    IMG-20140926-WA0012.webp
    187,5 KB · Görüntüleme: 273
  • IMG-20140926-WA0010.webp
    IMG-20140926-WA0010.webp
    171 KB · Görüntüleme: 245
  • IMG-20140903-WA0000.webp
    IMG-20140903-WA0000.webp
    71 KB · Görüntüleme: 246
  • IMG-20140903-WA0001.webp
    IMG-20140903-WA0001.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 245
Son düzenleme:
Çok Teşekkür ederiz :KK68:
Özdilek ve de İstabulda bulunan HelloBaby Mağazası'ndan alışveriş yaptım . Daha çok çıtçıtlı badimiz var onları paylaşmayı fırsatım olunca paylaşıcam ama onlarda HelloBaby den :KK66:

canım hellobaby mağazası nerede istanbulda nasıl gidebiliriz ulaşım olarak metro metrobüse yakınmı yeri ?
ayrıca bebek mobilyası var mı içinde yoksa sadece tekstil ürünlerimi var?
Fiyatları nasıl uygun mu oluyor.?

Ayrıca aldıklarını çok beğendim Allah sağlıkla giydirmeni nasip etsin bebişine inşAllah canım :)

canım hellobaby mağazası nerede istanbulda nasıl gidebiliriz ulaşım olarak metro metrobüse yakınmı yeri ?
ayrıca bebek mobilyası var mı içinde yoksa sadece tekstil ürünlerimi var?
Fiyatları nasıl uygun mu oluyor.?

Ayrıca aldıklarını çok beğendim Allah sağlıkla giydirmeni nasip etsin bebişine inşAllah canım :)

Tam adamına sordun:) Ben kocaeliden gittim oraya , önce Modoko ya gittik mobilya beğendik sonrada Hellobaby e gittik. Fakat bi istanbullu olmayarak biz çok kolay bulduk,Bizim kendi aracımız var otobüs metrobüs hakkında hiç. bi bilgim yok.. Burda muhakkak istanbulda oturup bu sorularına cevap vericek birileri vardır.
HelloBaby çok büyük, Mobilya da var araba da var tekstil de var giyimde var. Anne bebek üzerine aklına gelen herşey var,fiyatlara gelicek olursak evet pahalıda var uygunda var. Piyasadan çok farksız değil,istersen internetten arat. Sitesi var. Bak.. Fikir olur sana da
Amiin inşallah,çok teşekkür ederzzz:KK68:

Eki Görüntüle 1264563 Eki Görüntüle 1264568
Bunlarda bizim hediyeler ve aldigim bazi ciciler kozlar. Jokerde indirim vardi 5 yada 6 parca ürünü 75 liraya almistim. Biraz büyük aldim kişlik ürünler olmadigindan yaza doğru giydirmek için.

bornozunu yerim onun :-) Allah güzel günlerde giymeyi nasip etsin inşallah. Hepsi çok güzeller
bişey sormak istiyorum,o askıları ne kadara aldın ? Ben biraz bakındım 5 li 30 lira genelde .. e 5 askı kime yeticek :KK57:

Tam adamına sordun:) Ben kocaeliden gittim oraya , önce Modoko ya gittik mobilya beğendik sonrada Hellobaby e gittik. Fakat bi istanbullu olmayarak biz çok kolay bulduk,Bizim kendi aracımız var otobüs metrobüs hakkında hiç. bi bilgim yok.. Burda muhakkak istanbulda oturup bu sorularına cevap vericek birileri vardır.
HelloBaby çok büyük, Mobilya da var araba da var tekstil de var giyimde var. Anne bebek üzerine aklına gelen herşey var,fiyatlara gelicek olursak evet pahalıda var uygunda var. Piyasadan çok farksız değil,istersen internetten arat. Sitesi var. Bak.. Fikir olur sana da
Amiin inşallah,çok teşekkür ederzzz:KK68:

madokoya bizde düşünüyoruz gitmeyi dün baktık nasıl gideceğimizi bulduk canım sen madokoda peki hangi mobilyacıdan beğendin orası baya büyük bir yer sanırım google mapsten baktıkta bir sürü marka var sanırım orada.
Saol canım yinede cevabın için tşk ederim ben yine netten bakarım sen gittim diyince sana sormak istedim :)

madokoya bizde düşünüyoruz gitmeyi dün baktık nasıl gideceğimizi bulduk canım sen madokoda peki hangi mobilyacıdan beğendin orası baya büyük bir yer sanırım google mapsten baktıkta bir sürü marka var sanırım orada.
Saol canım yinede cevabın için tşk ederim ben yine netten bakarım sen gittim diyince sana sormak istedim :)

keşke yardımcı olabilseydim :110: evet bir sürü bebek mağazası var,almıcaksanız bile fikir sahibi olmak için kesinlikle gidilmesi gereken bir yer :) ben iki yerden beğendim. Biri Baby Fidan biri de Baby World.. Genel olarak bütçe sarsıcı fiyatlar var onu belirtmeden edemicem :)) Yalnız iyi pazarlık yaparsanızz baya indirim koparabilirsiniz :)

BENİMKİDE bundan canım güle güle kullanın

Sizde güle güle kullanin canim çok sevdim arabamizi :)

bornozunu yerim onun :-) Allah güzel günlerde giymeyi nasip etsin inşallah. Hepsi çok güzeller
bişey sormak istiyorum,o askıları ne kadara aldın ? Ben biraz bakındım 5 li 30 lira genelde .. e 5 askı kime yeticek :KK57:

Sağol teyzesi sizin cicilere bayildim bende güle güle giyinsin yavrun inşallah :) çok sağol cnm askilarin küçük 3 lu olanini english homedan aldim 7.5 liraydi 'u. Diğer 5 liyi ise sosyete pazarindan 5 liraya aldim :) ama küçük olanlar güzel cnm bende alicam daha en iyi fiyat orda demekki.

kızlar radyasyon önleyici hamile iç çamaşırı varmış, aldınız mı? Almaya değer mi sizce?

ne güzel herkes başlamış bebeğine birşeyler almaya.bende çok almak istiyorum ama daha bir çorap bile almadık.ilk çocugum da kız oldugu için yepisyeni birsürü kıyafeti var saklamıştım.o yuzden çok gerek de yok ama yine de bikaç birşey alıcam inşallah .ozamn bende paylaşırım buradan.rabbim hayırla saglıkla gıydırmeyı nasıp etsın hepimize .

ne güzel herkes başlamış bebeğine birşeyler almaya.bende çok almak istiyorum ama daha bir çorap bile almadık.ilk çocugum da kız oldugu için yepisyeni birsürü kıyafeti var saklamıştım.o yuzden çok gerek de yok ama yine de bikaç birşey alıcam inşallah .ozamn bende paylaşırım buradan.rabbim hayırla saglıkla gıydırmeyı nasıp etsın hepimize .

Paylaş canim fikir edinelim bol bol. Şubat annelerinden paylasinca bir daha bulamiyoruz.

Back
X