benim annemde hazır elim tutuyor gözüm görüyor ne koysam kar sonra uğraşamam diyor :)
benimde gözüm korkuyor ama şartlar canım keşke uzun süre sevgililik dönemimiz olmasaydı da kısa sürede hepsi bitip gitseydi en çok bunu isterdim. teşekkür ederim daha güzelleri sizlerin olsun :)
benim annemde mezun olunca hepsini alırsın zevkine göre diyobi kaç lif patik vs gbi şeyim var gerçi hakkını yemeyeyim ama yap desem de kızar hani
Ayh aynen ya benim anemde hic ceyiz heveslisi degil ben ayri sehirde okuyorum simdilik bilmiyo aldiklarimiona kalsa sozden sonra :/
gönül isterdi ki oyasız kalsın ama annem olmaz diyor illa olacak neyse ki modern oyalar eskiden kalma tarzda değil yoksa çıldırırdım en küçük kibar olanları seçmeye çalışıyorum ağır olsun istemiyorum :)
gönül isterdi ki oyasız kalsın ama annem olmaz diyor illa olacak neyse ki modern oyalar eskiden kalma tarzda değil yoksa çıldırırdım en küçük kibar olanları seçmeye çalışıyorum ağır olsun istemiyorum :)
senin durumun iyiymiş ama çaktırmadan alıyosun
Havluların çok ama çok güzel, ayrıca çeyizini yeni yerleştirmiş biri olarak söylemek isterim ki, bu anne çeyizleri nasıl güzel oluyor nasıl güzel oluyor anlatamam. Bende başta istemem dedim, ne o öyle dantel dedim ama çayizi gösteren şeyleri de inkar etmemek gerek. Zaten günlük kullanılacak havlular daha modern ve sade olacak mutlaka ama, yine de anne emeklerini görmezden gelmeyin. Ben de kutulara koyarken mırın kırın ettim ama, iyi ki annem yapmış. İleride annemden bana kalan, onun gözünün nuru, el emeği şeyler olacak. Ve şu da var ki, bazı el işleri, çok güzel değerlendirilerek çok modern olabiliyor, yeter ki dekorasyonunuzu ona göre yapın.
Bu arada çok modern bir evim oldu, böyle danteli anne çeyizini bu kadar övmeme bakıp dantel meraklısı sanmayın.Ama emin ol, anne çeyizleri kurtarıcı, annelerinizi kırmayın, onlar ne hayallerini işliyorlar o dantellere.Benim gibi ayrılık yaklaşınca, kıymetini anlıyor insan.
Bu da benim evim :) http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=33058 banyoma bir tane sade havlu bir tane kibar dantelli havlu astım
Aminn canim hepimiz guzel gunlerde kullanalim insallahkeske canim ama evlenincede cok guzel hatirlicaz bu gunleri :) bizde sakin kopmayalim yeni yeni topikler acariz :)
Havluların çok ama çok güzel, ayrıca çeyizini yeni yerleştirmiş biri olarak söylemek isterim ki, bu anne çeyizleri nasıl güzel oluyor nasıl güzel oluyor anlatamam. Bende başta istemem dedim, ne o öyle dantel dedim ama çayizi gösteren şeyleri de inkar etmemek gerek. Zaten günlük kullanılacak havlular daha modern ve sade olacak mutlaka ama, yine de anne emeklerini görmezden gelmeyin. Ben dekutulara koyarken mırın kırın ettim ama, iyi ki annem yapmış. İleride annemden bana kalan, onun gözünün nuru, el emeği şeyler olacak. Ve şu da var ki, bazı el işleri, çok güzel değerlendirilerek çok modern olabiliyor, yeter ki dekorasyonunuzu ona göre yapın.
Bu arada çok modern bir evim oldu, böyle danteli anne çeyizini bu kadar övmeme bakıp dantel meraklısı sanmayın.Ama emin ol, anne çeyizleri kurtarıcı, annelerinizi kırmayın, onlar ne hayallerini işliyorlar o dantellere.Benim gibi ayrılık yaklaşınca, kıymetini anlıyor insan.
Bu da benim evim :) http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=33058 banyoma bir tane sade havlu bir tane kibar dantelli havlu astım
tabiki yeni yeni topiklerde beraber olacağız size bir fotoğraf daha ekleyeceğim ama daha elime geçmediler :)
Çok erken ama söz hazırlığına başladım çünkü çok beğendim ben onları hediyeliklerimi aldııımmm yolda geliyorlar :)
ne canım hedıyelıkler.baska ceyız hazırlıkları varmı keske benımde guzel guzel havlularım olsa
çok şekerler güle güle kullan :)
Nasılsın günler nasıl geçiyor :)
günlerim insanların delı alısverıslerınde yorulmakla gecıyor canımsen neler yapıyorsun
havlularım var yüz havlusu falan 1 tane ananem nevresim takımı yaptırmıştı o var başörtü vs.bilindik şeyler zaten mutfak kısmından resimler paylaşmıştım tabak bardak tencere çatal kaşık falan bu kadar :)
Hediyelikleriiimmmm süprriiiizzz resmini koyunca görün ben çok tatlı buldum hemen sipariş verdim :) Söz mendili dağıtmak istemiyorum herkese sadece sevdiğime yaptıracağım en afillisinden süslüsünden :)
aynen canım sen aynı şehirde mi okuyosun ailenle :)
sabırsızlıkla gelmelerini bekliyoruz o zaman canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?