Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

benim annemde hazır elim tutuyor gözüm görüyor ne koysam kar sonra uğraşamam diyor :)

benim annemde mezun olunca hepsini alırsın zevkine göre diyo bi kaç lif patik vs gbi şeyim var gerçi hakkını yemeyeyim ama yap desem de kızar hani

benimde gözüm korkuyor ama şartlar canım keşke uzun süre sevgililik dönemimiz olmasaydı da kısa sürede hepsi bitip gitseydi en çok bunu isterdim. teşekkür ederim daha güzelleri sizlerin olsun :)

Aminn canim hepimiz guzel gunlerde kullanalim insallah keske canim ama evlenincede cok guzel hatirlicaz bu gunleri :) bizde sakin kopmayalim yeni yeni topikler acariz :)

benim annemde mezun olunca hepsini alırsın zevkine göre diyo bi kaç lif patik vs gbi şeyim var gerçi hakkını yemeyeyim ama yap desem de kızar hani

Ayh aynen ya benim anemde hic ceyiz heveslisi degil ben ayri sehirde okuyorum simdilik bilmiyo aldiklarimi ona kalsa sozden sonra :/

Havluların çok ama çok güzel, ayrıca çeyizini yeni yerleştirmiş biri olarak söylemek isterim ki, bu anne çeyizleri nasıl güzel oluyor nasıl güzel oluyor anlatamam. Bende başta istemem dedim, ne o öyle dantel dedim ama çayizi gösteren şeyleri de inkar etmemek gerek. Zaten günlük kullanılacak havlular daha modern ve sade olacak mutlaka ama, yine de anne emeklerini görmezden gelmeyin. Ben dekutulara koyarken mırın kırın ettim ama, iyi ki annem yapmış. İleride annemden bana kalan, onun gözünün nuru, el emeği şeyler olacak. Ve şu da var ki, bazı el işleri, çok güzel değerlendirilerek çok modern olabiliyor, yeter ki dekorasyonunuzu ona göre yapın.

Bu arada çok modern bir evim oldu, böyle danteli anne çeyizini bu kadar övmeme bakıp dantel meraklısı sanmayın.Ama emin ol, anne çeyizleri kurtarıcı, annelerinizi kırmayın, onlar ne hayallerini işliyorlar o dantellere.Benim gibi ayrılık yaklaşınca, kıymetini anlıyor insan.

Bu da benim evim :) http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=33058 banyoma bir tane sade havlu bir tane kibar dantelli havlu astım

Havluların çok ama çok güzel, ayrıca çeyizini yeni yerleştirmiş biri olarak söylemek isterim ki, bu anne çeyizleri nasıl güzel oluyor nasıl güzel oluyor anlatamam. Bende başta istemem dedim, ne o öyle dantel dedim ama çayizi gösteren şeyleri de inkar etmemek gerek. Zaten günlük kullanılacak havlular daha modern ve sade olacak mutlaka ama, yine de anne emeklerini görmezden gelmeyin. Ben de kutulara koyarken mırın kırın ettim ama, iyi ki annem yapmış. İleride annemden bana kalan, onun gözünün nuru, el emeği şeyler olacak. Ve şu da var ki, bazı el işleri, çok güzel değerlendirilerek çok modern olabiliyor, yeter ki dekorasyonunuzu ona göre yapın.

Bu arada çok modern bir evim oldu, böyle danteli anne çeyizini bu kadar övmeme bakıp dantel meraklısı sanmayın.Ama emin ol, anne çeyizleri kurtarıcı, annelerinizi kırmayın, onlar ne hayallerini işliyorlar o dantellere.Benim gibi ayrılık yaklaşınca, kıymetini anlıyor insan.

Bu da benim evim :) http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=33058 banyoma bir tane sade havlu bir tane kibar dantelli havlu astım

masallah cok az kalmıs sevdıcegıne kavusmana .nasıl heyecan durumları

Aminn canim hepimiz guzel gunlerde kullanalim insallah keske canim ama evlenincede cok guzel hatirlicaz bu gunleri :) bizde sakin kopmayalim yeni yeni topikler acariz :)

tabiki yeni yeni topiklerde beraber olacağız size bir fotoğraf daha ekleyeceğim ama daha elime geçmediler :)
Çok erken ama söz hazırlığına başladım çünkü çok beğendim ben onları hediyeliklerimi aldııımmm yolda geliyorlar :)

teşekkür ederim canım.Haklısın el emeği göz nuru ama 12-13 tane sadece el havlusu oyaladı ben birazını sade kalsın istemiştim ama böyle de çok şıklar eski model değiller neyse ki o mutlu ediyor beni cıvıl cıvıl renkte olmaları iyi :)
Evine bakacaktım ama link açılmadı canım :)
Buarada evlenmene az kalmış Allah mesut etsin bir ömür yüzünüz gülsün ne güzel heyecanlısındır şimdi ohh :)

Son düzenleme:

ne canım hedıyelıkler.baska ceyız hazırlıkları varmı keske benımde guzel guzel havlularım olsa

ne canım hedıyelıkler.baska ceyız hazırlıkları varmı keske benımde guzel guzel havlularım olsa

havlularım var yüz havlusu falan 1 tane ananem nevresim takımı yaptırmıştı o var başörtü vs.bilindik şeyler zaten mutfak kısmından resimler paylaşmıştım tabak bardak tencere çatal kaşık falan bu kadar :)

Hediyelikleriiimmmm süprriiiizzz resmini koyunca görün ben çok tatlı buldum hemen sipariş verdim :) Söz mendili dağıtmak istemiyorum herkese sadece sevdiğime yaptıracağım en afillisinden süslüsünden :)

sabırsızlıkla gelmelerini bekliyoruz o zaman canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…