Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şöyleki ben tıp okuyorum o benden bi yıl önce bitirecek eğer annemler yok demezse beklemeyiz ama şartlar ne olacak bakalım yoksa beklemeyi hiiiiiiç istemiyoruzbitirdim sayılır elinizde imkanlar varsa çokta beklemeyin bence
şöyleki ben tıp okuyorum o benden bi yıl önce bitirecek eğer annemler yok demezse beklemeyiz ama şartlar ne olacak bakalım yoksa beklemeyi hiiiiiiç istemiyoruz
ayy tıp mı okuyosun ne güzel inş annenler olur der allahım hakkınızda her şeyin hayırlısını versin tüm sevenler kavuşsun tez zamanda
hey ama bizi unutmayın söz yapınca küseriz vallahi :) 2015 bitene kadar söz topiğinde beraberiz sonrasında inşallah nişan ve düğün ay onlarda aynı senelere denk gelse ya :)
unutur muyum hiç siziii bu yola birlikte başladık birlikte devam edicez inş normalde bizde sözü yazın düşünüyoduk ama dayanamadık sömestra aldık düğünümüz sizinle aynı zamanla olur büyük ihtimal
unutur muyum hiç siziii bu yola birlikte başladık birlikte devam edicez inş normalde bizde sözü yazın düşünüyoduk ama dayanamadık sömestra aldık düğünümüz sizinle aynı zamanla olur büyük ihtimal
peki düğün ne zaman ? :)
söz bugün bile olsa düğünü beklicez canım bişe değişmicek ki :) okul biticek askere gidicek iş bulunucak derken 2017 yi bulabilir ben 2016 olmasını cok istiyorum ama o askere gitmeden olmaz diyo
Yeni gelen arkadaş tebrik ederim Allah tamamına erdirsin :)
Gzmay ne beklemesi ya sen şimdiye kadar ne kadar bekledin ? :) Ben 6 sene bekledim daha da 1 sene 7 ay var biz o süre içerisinde 8.seneye girmiş olacağız söz yaparken daha hayatta ileri atmam çok olağan dışı bir sorun olmazsa ve Allah izin verirse tabi :)
sizin işiniz gerçekten zor haklısın bu durumda ben susmalıyım sanırım inşallah en kısa zamanda olur sizinkide hatta annen desin ki 6 sene oldu gelsin istesin yeter sizde çabucak yapın sözü olur mu olur
yaşım 19 olmasa ve okulumun bitmesine 2 sene kalmamış olsaydı derdi :) O benim için hayal olur en azından şimdi 1.5 sene olarak gerçek bir gün sayıyorum uzun olsa da elbet o gün de gelir :)
Yeni gelen arkadaş tebrik ederim Allah tamamına erdirsin :)
Gzmay ne beklemesi ya sen şimdiye kadar ne kadar bekledin ? :) Ben 6 sene bekledim daha da 1 sene 7 ay var biz o süre içerisinde 8.seneye girmiş olacağız söz yaparken daha hayatta ileri atmam çok olağan dışı bir sorun olmazsa ve Allah izin verirse tabi :)
Veeeeee işte beklenen hediyelikleriiiimmmm
Eki Görüntüle 895040
inşallah olur derler aslında biliyolar zaten sınava hazırlanırken öğretmenlerimizden biri anneme yetiştirmişti sağolsun sayesinde sorun yaşadık biraz ama ilk başta biraz trip yaptılar bana ama şu an ses çıkartmıyolar hattaa halama bizim kız erken gidecek gbi duruyo tarzında bişiler söylemiş
ayy canım çok tatlı bunlar yaa ben de bunlardan istiyorum sözümde nerde yaptırdın bunları :)
benim de annem bi hoca sayesinde öğrenmişti sağ olsun allah bir an önce tamamına erdirsin:)