• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Huhhhhuuuuu kızlar ben geldiiimmm :)
Şükür cezam bitti güya reklam yapmışım cerencim sende aynı dertten yakınıyordun değil mi ama bana daha uzun verdiler :)
6 Aralık gelsin diye bekledim resmen.Sizi hep takip ettim ama sizde hep boş bıraktınız topiği :14:
Hadi gelin de canlandıralım burayııı :52:

bende geldim kızlar:) sohbetinizin bir kısmına göz atabildim çok uzunmuş tamamına bakamadım. ilgimi çekti hoşuma gitti :16:
daha okuduğumuz için tam bir tarih belli değil ama 2015-2016 arasında gibi...

bende geldim kızlar:) sohbetinizin bir kısmına göz atabildim çok uzunmuş tamamına bakamadım. ilgimi çekti hoşuma gitti :16:
daha okuduğumuz için tam bir tarih belli değil ama 2015-2016 arasında gibi...

hoşgeldiiinn inşallah 2015 olur :)

yaş kaç ne zamandır berabersiniz :) nasıl karar verdiğiniz söz yapmaya ?damdan düşer gibi oldu ama olsun xd narantikibi

yaş kaç ne zamandır berabersiniz :) nasıl karar verdiğiniz söz yapmaya ?damdan düşer gibi oldu ama olsun xd narantikibi

19 yaşındayım ilişkimizin 6.senesindeyiz :nazar: zaten istiyorduk da uygun zaman 2015 karar verdik annemde kabul etti zamanı gelince beraber babama açıklayacağız :)

21 yaşındayım ve aşkımla 4.5 yıldır beraberiz. lise arkadaşımdı ve bi baktıkki durum değişmiş kendiliğinden :) okuyoruz ikimizde 2. sınıfız. ama zaman cabuk geçiyor :)

bende ikinci sınıfım Allah nasip eder de 2015 e gelirsek 3.sınıf bitince sözleneceğiz :)

19 yaşındayım ilişkimizin 6.senesindeyiz :nazar: zaten istiyorduk da uygun zaman 2015 karar verdik annemde kabul etti zamanı gelince beraber babama açıklayacağız :)

ayy ne güzel maşallah :) benim annem abimler fln biliyor ama en son babalar duyar neticede xd. son sınıfta söz felan yaparız diyoruz bi aksilik olmazsa. bence daha erkende olabilirde yani durumlar :( nerden tanışıyorsunuz? 13 yaşında başlamıssınız.:)

ayy ne güzel maşallah :) benim annem abimler fln biliyor ama en son babalar duyar neticede xd. son sınıfta söz felan yaparız diyoruz bi aksilik olmazsa. bence daha erkende olabilirde yani durumlar :( nerden tanışıyorsunuz? 13 yaşında başlamıssınız.:)

bizde de durumlar aynı babam hariç yakın akrabalarımdan bilmeyen yok onun tarafı keza herkes biliyor.Benim arkadaşımın kuzeniydi öyle tanıştık ve devam ediyoruz Allah bozmasın :) :nazar:

ne kaldi ki zaten 2015 :). hemen gelir geçer. sonra bir bakmışsın okul bitmiş düğün telaşı başlamış :)

Tabi canım zaman çabuk geçiyor da işte geriye baktığında anlıyorsun yoksa günler geçmek bilmiyor gibi :)
O günler de gelecek inşallah bir ilk adımı atalım da :)

Tabi canım zaman çabuk geçiyor da işte geriye baktığında anlıyorsun yoksa günler geçmek bilmiyor gibi :)
O günler de gelecek inşallah bir ilk adımı atalım da :)

günü yaşarken öyle oluyor . ünv başladığımda 5 yıl biter mi nasıl biticekte ilişkimizde bi adım daha atıcaz diyordum. yarısı bitmek üzere bile :):). inşallah hayatınız boyunca çoook mutlu olursunuz :)

bide farklı şehirlerdeyiz eğitimden dolayı :(. daha bir zor oluyor hersey. o yüzden sözün erken güzel bi ilerleme olurdu benim için xd

günü yaşarken öyle oluyor . ünv başladığımda 5 yıl biter mi nasıl biticekte ilişkimizde bi adım daha atıcaz diyordum. yarısı bitmek üzere bile :):). inşallah hayatınız boyunca çoook mutlu olursunuz :)

bide farklı şehirlerdeyiz eğitimden dolayı :(. daha bir zor oluyor hersey. o yüzden sözün erken güzel bi ilerleme olurdu benim için xd

İnşallah seven herkes çok mutlu olur :)Farklı şehirde olmak zordur tabi ki bende ayrı şehirdeyim ama memlekete 1 saat uzaklıkta :) nerede okuyorsun ?

Back