İnşallah seven herkes çok mutlu olur :)Farklı şehirde olmak zordur tabi ki bende ayrı şehirdeyim ama memlekete 1 saat uzaklıkta :) nerede okuyorsun ?
amin :) memlekete yakın olması iyiymiş . Ankara da okuyorum.dogma büyüme burdayım. sen ?
Aslında bu topikte kalabalığız ama arkadaşlar yok henüz umarım bir gün hep beraber şu topikte oluruz :)
oluruz gün saat çok:) bugün herkes yogun demekki. bide çoğu ünv de 2.vizeler yaklaşıyor yogunlardır. tanıştığımıza memnun oldum :)
bende memnun oldum :)
ah kızlarr gelıcem gelıcemde sınav hazırlıgı ısler güclercok ozluyorum sızı
bu arada hosgelndın canım
hoşbulduuumm :)
nasılsın canım
bende ikinci sınıfım Allah nasip eder de 2015 e gelirsek 3.sınıf bitince sözleneceğiz :)
hoşgeldiinnnn :) ayy ne güzel ya sende benim gibisin bizde de durumlar aynı ama zaman çabuk geçiyooo
Eki Görüntüle 886690
Annemin el emeği havluları çeyize :)
çok tatlı gözüküyorlar rengarenk:) klasik havlu tipide değil ne güzel :) güle güle kullan
çook güzeller güle güle kullan :) bi benim çeyizim yada öyle bir girişimim yok sanırım :44: zaten olsada annem ne o evleniyomusun bu yaz falan der sanırım yoksa bende çok istiyorum almayı yaptırmayı vsEki Görüntüle 886690
Annemin el emeği havluları çeyize :)
ama senin daha az kaldı bu gidişle en son ben sözleneceğim :)
Geçiyor valla :)
çook güzeller güle güle kullan :) bi benim çeyizim yada öyle bir girişimim yok sanırım :44: zaten olsada annem ne o evleniyomusun bu yaz falan der sanırım yoksa bende çok istiyorum almayı yaptırmayı vs
Hiic belli olmaz canim bakarsin bizde 2015 yazi sozleniriz acikcasi nisanlilik guzel ama uzun sure nisanli kalmak benim biraz gozumu korkutuyo keske hemen evlensekbu arada havlular cookk seker olmuss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?