Ay bende bekliyorum canım ya üzerinde ismimiz yazılı olacak o bile heyecan verici :)
Of çok erken aldım ama napiyim ya deli miyim ne sabırsızlanıyorum söz olsun diye :)
veeee 3. sınıfın yazına kadar beklememeye yarıyıl tatilinde sözü yapmaya karar verdikhalam annemin ağzını aramış birzcık ne düşünüyo diye sıcak bakıyomuş dediğine göre, etraftaki insanlarda söz düşünmüyormusunuz diye çok sordular bu aralar bizde birazcık gaza geldik gbi oldu böyle bi karar aldık
haha benım nerdeyse koltuk takımı alasım var
veeee 3. sınıfın yazına kadar beklememeye yarıyıl tatilinde sözü yapmaya karar verdikhalam annemin ağzını aramış birzcık ne düşünüyo diye sıcak bakıyomuş dediğine göre, etraftaki insanlarda söz düşünmüyormusunuz diye çok sordular bu aralar bizde birazcık gaza geldik gbi oldu böyle bi karar aldık
Hazırlıklara ne zaman başlıyoruz canım :) Her detayı burada paylaşacaksın değil miii ?
evet :) aslında farklı şehirde olmak güzel olabilirdi erkek arkadaşımla birlikte İstanbul yazacaktık fakat ailem istemedi kalmam için ısrar ettiler
yuppiiieee cok sevindimm aynı zamanlar söz yapıcazartık beraber hazırlanırız bende yazın düşünüyorum hazırlanmayı ama şimdiden ceyiz şart
yuppiiieee cok sevindimm aynı zamanlar söz yapıcazartık beraber hazırlanırız bende yazın düşünüyorum hazırlanmayı ama şimdiden ceyiz şart
yazın başlamayı düşünüyorum :) okul dönemi içinde özellikle şu aralar çıkıp dolaşmam zor görünüyo sınavlar üstüne araştırma projem vs bide daha erken gbitabiki aldığım herşeyi paylaşıcam bende sabırsızlanıyorum söz tepsisi hediyelikler veee özelliklede kıyafetim için
Dbayıldımmmnerden bunlar? :)
ben çıldırmış olmalıyım söz hediyeliklerimi sipariş verdim daha 1 sene 7 ay var :) Ama bayıldım ki ben onlara ya
Slm kızlar ben de geldim ben 21 yaşındayım 5 senedir birlikteyiz prensim askerde geldikten sonra 2014 nisan gibi söz düşünüyoruz biz de kısmetse olacak çok bekledik sonunda olacak
çok beklemişsiniz ama az kalmış ne güzelbize daha çoooook var
az kaldı şükürler olsunsizin de geçer canım yaa neler geçmedi ki
ben Hacettepe üniversitesi almanca mütercim tercümanık 3.sınıf öğrencisiyim canım erkek arkadaşım öğretmen atandı da çok şükür düğün için benim okulumu bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?