• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

veeee 3. sınıfın yazına kadar beklememeye yarıyıl tatilinde sözü yapmaya karar verdik :52: halam annemin ağzını aramış birzcık ne düşünüyo diye sıcak bakıyomuş dediğine göre, etraftaki insanlarda söz düşünmüyormusunuz diye çok sordular bu aralar bizde birazcık gaza geldik gbi oldu :3: böyle bi karar aldık :1:

veeee 3. sınıfın yazına kadar beklememeye yarıyıl tatilinde sözü yapmaya karar verdik :52: halam annemin ağzını aramış birzcık ne düşünüyo diye sıcak bakıyomuş dediğine göre, etraftaki insanlarda söz düşünmüyormusunuz diye çok sordular bu aralar bizde birazcık gaza geldik gbi oldu :3: böyle bi karar aldık :1:

Çooookkkkkk sevindim canım ya ay ne kadar güzel :) Hadi hayırlı olsun nazar değmesin :nazar:

Hazırlıklara ne zaman başlıyoruz canım :) Her detayı burada paylaşacaksın değil miii ? :46:

Hazırlıklara ne zaman başlıyoruz canım :) Her detayı burada paylaşacaksın değil miii ? :46:

yazın başlamayı düşünüyorum :) okul dönemi içinde özellikle şu aralar çıkıp dolaşmam zor görünüyo sınavlar üstüne araştırma projem vs bide daha erken gbi :34: tabiki aldığım herşeyi paylaşıcam bende sabırsızlanıyorum :1: söz tepsisi hediyelikler veee özelliklede kıyafetim için :21:

evet :) aslında farklı şehirde olmak güzel olabilirdi erkek arkadaşımla birlikte İstanbul yazacaktık fakat ailem istemedi kalmam için ısrar ettiler

olsunn insanın evi gibisi yok benimde 3 saat uzaklıkta 2 haftada bir gidiyorum sevgilimde orda zaten :( aneni ikna et sende ceyiz al ya paylaşırsın burda cicilerini :16:

yuppiiieee cok sevindimm aynı zamanlar söz yapıcaz :46: artık beraber hazırlanırız bende yazın düşünüyorum hazırlanmayı ama şimdiden ceyiz şart :12:

yuppiiieee cok sevindimm aynı zamanlar söz yapıcaz :46: artık beraber hazırlanırız bende yazın düşünüyorum hazırlanmayı ama şimdiden ceyiz şart :12:

ama düğüne çooook var bizim :( söz nişan düğün arası uzun olacak azıcık ben 5. sınıfı bitirince düğün yapıcaz öyle başlıycam 6. sınıfa yada 6. sınıftayken düğün yapıcaz

hey ama bizi unutmayın söz yapınca küseriz vallahi :) 2015 bitene kadar söz topiğinde beraberiz sonrasında inşallah nişan ve düğün ay onlarda aynı senelere denk gelse ya :)

yazın başlamayı düşünüyorum :) okul dönemi içinde özellikle şu aralar çıkıp dolaşmam zor görünüyo sınavlar üstüne araştırma projem vs bide daha erken gbi :34: tabiki aldığım herşeyi paylaşıcam bende sabırsızlanıyorum :1: söz tepsisi hediyelikler veee özelliklede kıyafetim için :21:

ben çıldırmış olmalıyım söz hediyeliklerimi sipariş verdim daha 1 sene 7 ay var :) Ama bayıldım ki ben onlara ya :16:

ben çıldırmış olmalıyım söz hediyeliklerimi sipariş verdim daha 1 sene 7 ay var :) Ama bayıldım ki ben onlara ya :16:

bende bakıyorum şimdi internetten sürekli :1: fakat almak için biraz daha bekleyeyim diyorum karşıma başka şeyler çıkabilir o zamana kadar snra aklım kalır belli olmaz ama bende bi hediyelik beğendim çok tatlılar almamak için zorluyorum kendimi heran alabilirim :8::9:

Slm kızlar ben de geldim ben 21 yaşındayım 5 senedir birlikteyiz prensim askerde geldikten sonra 2014 nisan gibi söz düşünüyoruz biz de kısmetse olacak çok bekledik sonunda olacak :34: :17:

Slm kızlar ben de geldim ben 21 yaşındayım 5 senedir birlikteyiz prensim askerde geldikten sonra 2014 nisan gibi söz düşünüyoruz biz de kısmetse olacak çok bekledik sonunda olacak :34: :17:

çok beklemişsiniz ama az kalmış ne güzel :16: bize daha çoooook var :5:

ben Hacettepe üniversitesi almanca mütercim tercümanık 3.sınıf öğrencisiyim canım erkek arkadaşım öğretmen atandı da çok şükür düğün için benim okulumu bekliyoruz

ben Hacettepe üniversitesi almanca mütercim tercümanık 3.sınıf öğrencisiyim canım erkek arkadaşım öğretmen atandı da çok şükür düğün için benim okulumu bekliyoruz

az kalmış baya o zaten atandıysa sen mezun olduktan sonrası kolay olur :34: bazen bende bekleyeyim diyorum söz için ama çok da hevesleniyorum :1:

Back