• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Aslında bu topikte kalabalığız ama arkadaşlar yok henüz umarım bir gün hep beraber şu topikte oluruz :)

$Fotoğraf-0036.jpg
Annemin el emeği havluları çeyize :)

çok tatlı gözüküyorlar rengarenk:) klasik havlu tipide değil ne güzel :) güle güle kullan

gönül isterdi ki oyasız kalsın ama annem olmaz diyor illa olacak neyse ki modern oyalar eskiden kalma tarzda değil yoksa çıldırırdım en küçük kibar olanları seçmeye çalışıyorum ağır olsun istemiyorum :)

ama senin daha az kaldı bu gidişle en son ben sözleneceğim :)
Geçiyor valla :)

Hiic belli olmaz canim bakarsin bizde 2015 yazi sozleniriz acikcasi nisanlilik guzel ama uzun sure nisanli kalmak benim biraz gozumu korkutuyo keske hemen evlensek :1: bu arada havlular cookk seker olmuss :16:

çook güzeller güle güle kullan :) bi benim çeyizim yada öyle bir girişimim yok sanırım :44: zaten olsada annem ne o evleniyomusun bu yaz falan der sanırım yoksa bende çok istiyorum almayı yaptırmayı vs:31:

benim annemde hazır elim tutuyor gözüm görüyor ne koysam kar sonra uğraşamam diyor :)

Hiic belli olmaz canim bakarsin bizde 2015 yazi sozleniriz acikcasi nisanlilik guzel ama uzun sure nisanli kalmak benim biraz gozumu korkutuyo keske hemen evlensek :1: bu arada havlular cookk seker olmuss :16:

benimde gözüm korkuyor ama şartlar canım keşke uzun süre sevgililik dönemimiz olmasaydı da kısa sürede hepsi bitip gitseydi en çok bunu isterdim. teşekkür ederim daha güzelleri sizlerin olsun :)

Back