Havluların çok ama çok güzel, ayrıca çeyizini yeni yerleştirmiş biri olarak söylemek isterim ki, bu anne çeyizleri nasıl güzel oluyor nasıl güzel oluyor anlatamam. Bende başta istemem dedim, ne o öyle dantel dedim ama çayizi gösteren şeyleri de inkar etmemek gerek. Zaten günlük kullanılacak havlular daha modern ve sade olacak mutlaka ama, yine de anne emeklerini görmezden gelmeyin. Ben de kutulara koyarken mırın kırın ettim ama, iyi ki annem yapmış. İleride annemden bana kalan, onun gözünün nuru, el emeği şeyler olacak. Ve şu da var ki, bazı el işleri, çok güzel değerlendirilerek çok modern olabiliyor, yeter ki dekorasyonunuzu ona göre yapın.
Bu arada çok modern bir evim oldu, böyle danteli anne çeyizini bu kadar övmeme bakıp dantel meraklısı sanmayın.Ama emin ol, anne çeyizleri kurtarıcı, annelerinizi kırmayın, onlar ne hayallerini işliyorlar o dantellere.Benim gibi ayrılık yaklaşınca, kıymetini anlıyor insan.
Bu da benim evim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=33058 banyoma bir tane sade havlu bir tane kibar dantelli havlu astım