Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bız ruhların uflendıgı o andan berı kaluu belaaaaaaaaaaaadan beri bırlıkteyız sanıırımmmmmmm ( boyle deyıpde ayrılıp avucunu yalayanlarıda cok gördum onlardan olmasam bari )
21 yasındaym cnm.. ıllada 28 ımde evlencem dıodm.yavas yavas fikirlerm deıgısıorr.. siz ne zamandır berabersınızz .bızım aramızdakı yas farkı 6 .. o sebebden evlılıkde ısrarcı aslında
inşallah bi ömür devam eder mutluluğunuz biz 2 seneyi devirdik aynı yaştayız ikimizde 20. bizimde elimizde olsa hemeeen söz nişan düğün yapıcaz ama okulların bitmesine çooooook zaman var
vaay sız ıkınızde tazecıkmıssınız .hadı hayırlısı yaa:):128::128::128::128::128:
bende geldımmmmm
amin :) hepimiz için hayırlısı sende mi okulu bekliyosun yoksa ailen mi erken diyo
biz ayrıldık kızlar 4 yıl1 ayı cope attık :2:
biz ayrıldık kızlar 4 yıl1 ayı cope attık :2:
anlatmak istermisin :26: belki anlatmak rahatlatır? fevri karar vermediniz inşallah :26:
mutlu olmadıgım seyler vardı soylendım soylendım durdum. o da bana bı daha bana hıc bı sekılde ulasmanı aramanı yazmanı ıstemıyorum dedı arayıp bende hıcbırsey demeden kapattım telefonu
bence tekrar arayacak gbi duruyo sinirle söylenmiş şeyler gbi. arama sende üzmede kendini bu sürede iyce bi düşün taşın gerçekten mutlu değilmisin sorunlar çözülemeyecek gbi mi bi tart aklında. dediğim gbi fevri davranmış o seni arayacak pişman olupmutlu olmadıgım seyler vardı soylendım soylendım durdum. o da bana bı daha bana hıc bı sekılde ulasmanı aramanı yazmanı ıstemıyorum dedı arayıp bende hıcbırsey demeden kapattım telefonu
kızlaaarrr sonunda aranıza geri döndümm :79: kk bana ceza vermiş reklam yapmışmışımda aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldinizz ve hazalcım kesinlikle barışacağınıza eminim ama biraz sabret ikinizde kafanızı toplayın
sagolun canım .hakkımızda hayırlısı
merak ettim bende dıyorum gecıcı olrk pasıf ne demek
Selam kizlaaarrr nasiliz bugun?
ıyıyız cnm.ders calısıos sen nasısın