• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

bız ruhların uflendıgı o andan berı kaluu belaaaaaaaaaaaadan beri bırlıkteyız sanıırımmmmmmm :P( boyle deyıpde ayrılıp avucunu yalayanlarıda cok gördum:D:D:D onlardan olmasam bari )
21 yasındaym cnm.. ıllada 28 ımde evlencem dıodm.yavas yavas :D fikirlerm deıgısıorr.. siz ne zamandır berabersınızz .bızım aramızdakı yas farkı 6 .. o sebebden evlılıkde ısrarcı aslında

inşallah bi ömür devam eder mutluluğunuz :52: biz 2 seneyi devirdik aynı yaştayız ikimizde 20. bizimde elimizde olsa hemeeen söz nişan düğün yapıcaz ama okulların bitmesine çooooook zaman var :5:

Son düzenleme:
inşallah bi ömür devam eder mutluluğunuz :52: biz 2 seneyi devirdik aynı yaştayız ikimizde 20. bizimde elimizde olsa hemeeen söz nişan düğün yapıcaz ama okulların bitmesine çooooook zaman var :5:

vaay sız ıkınızde tazecıkmıssınız .hadı hayırlısı yaa:):128::128::128::128::128:

anlatmak istermisin :26: belki anlatmak rahatlatır? fevri karar vermediniz inşallah :26:

mutlu olmadıgım seyler vardı soylendım soylendım durdum. o da bana bı daha bana hıc bı sekılde ulasmanı aramanı yazmanı ıstemıyorum dedı arayıp bende hıcbırsey demeden kapattım telefonu

mutlu olmadıgım seyler vardı soylendım soylendım durdum. o da bana bı daha bana hıc bı sekılde ulasmanı aramanı yazmanı ıstemıyorum dedı arayıp bende hıcbırsey demeden kapattım telefonu
bence tekrar arayacak gbi duruyo sinirle söylenmiş şeyler gbi. arama sende üzmede kendini bu sürede iyce bi düşün taşın gerçekten mutlu değilmisin sorunlar çözülemeyecek gbi mi bi tart aklında. dediğim gbi fevri davranmış o seni arayacak pişman olup

kızlaaarrr sonunda aranıza geri döndümm :79: kk bana ceza vermiş reklam yapmışmışımda :63: aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldinizz ve hazalcım kesinlikle barışacağınıza eminim ama biraz sabret ikinizde kafanızı toplayın :31:

offff başımı kaldıramıyorum dersten son sınıfta bu kadar ders mi koyulur :50: yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz =) hzlvlkn bence aranız düzelir insan bir an sinirle düşünmeden konuşabiliyor, çok üzme kendini.

kızlaaarrr sonunda aranıza geri döndümm :79: kk bana ceza vermiş reklam yapmışmışımda :63: aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldinizz ve hazalcım kesinlikle barışacağınıza eminim ama biraz sabret ikinizde kafanızı toplayın :31:

sagolun canım .hakkımızda hayırlısı
merak ettim bende dıyorum gecıcı olrk pasıf ne demek :D

Back