Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Huhhhhuuuuu kızlar ben geldiiimmm :)
Şükür cezam bitti güya reklam yapmışım cerencim sende aynı dertten yakınıyordun değil mi ama bana daha uzun verdiler :)
6 Aralık gelsin diye bekledim resmen.Sizi hep takip ettim ama sizde hep boş bıraktınız topiği
Hadi gelin de canlandıralım burayııı

bende geldim kızlar:) sohbetinizin bir kısmına göz atabildim çok uzunmuş tamamına bakamadım. ilgimi çekti hoşuma gitti
daha okuduğumuz için tam bir tarih belli değil ama 2015-2016 arasında gibi...

bende geldim kızlar:) sohbetinizin bir kısmına göz atabildim çok uzunmuş tamamına bakamadım. ilgimi çekti hoşuma gitti
daha okuduğumuz için tam bir tarih belli değil ama 2015-2016 arasında gibi...

hoşgeldiiinn inşallah 2015 olur :)

yaş kaç ne zamandır berabersiniz :) nasıl karar verdiğiniz söz yapmaya ?damdan düşer gibi oldu ama olsun xd narantikibi

yaş kaç ne zamandır berabersiniz :) nasıl karar verdiğiniz söz yapmaya ?damdan düşer gibi oldu ama olsun xd narantikibi

19 yaşındayım ilişkimizin 6.senesindeyiz zaten istiyorduk da uygun zaman 2015 karar verdik annemde kabul etti zamanı gelince beraber babama açıklayacağız :)

21 yaşındayım ve aşkımla 4.5 yıldır beraberiz. lise arkadaşımdı ve bi baktıkki durum değişmiş kendiliğinden :) okuyoruz ikimizde 2. sınıfız. ama zaman cabuk geçiyor :)

bende ikinci sınıfım Allah nasip eder de 2015 e gelirsek 3.sınıf bitince sözleneceğiz :)

19 yaşındayım ilişkimizin 6.senesindeyiz zaten istiyorduk da uygun zaman 2015 karar verdik annemde kabul etti zamanı gelince beraber babama açıklayacağız :)

ayy ne güzel maşallah :) benim annem abimler fln biliyor ama en son babalar duyar neticede xd. son sınıfta söz felan yaparız diyoruz bi aksilik olmazsa. bence daha erkende olabilirde yani durumlar nerden tanışıyorsunuz? 13 yaşında başlamıssınız.:)

bizde de durumlar aynı babam hariç yakın akrabalarımdan bilmeyen yok onun tarafı keza herkes biliyor.Benim arkadaşımın kuzeniydi öyle tanıştık ve devam ediyoruz Allah bozmasın :)

ne kaldi ki zaten 2015 :). hemen gelir geçer. sonra bir bakmışsın okul bitmiş düğün telaşı başlamış :)

Tabi canım zaman çabuk geçiyor da işte geriye baktığında anlıyorsun yoksa günler geçmek bilmiyor gibi :)
O günler de gelecek inşallah bir ilk adımı atalım da :)

Tabi canım zaman çabuk geçiyor da işte geriye baktığında anlıyorsun yoksa günler geçmek bilmiyor gibi :)
O günler de gelecek inşallah bir ilk adımı atalım da :)

günü yaşarken öyle oluyor . ünv başladığımda 5 yıl biter mi nasıl biticekte ilişkimizde bi adım daha atıcaz diyordum. yarısı bitmek üzere bile :):). inşallah hayatınız boyunca çoook mutlu olursunuz :)

bide farklı şehirlerdeyiz eğitimden dolayı . daha bir zor oluyor hersey. o yüzden sözün erken güzel bi ilerleme olurdu benim için xd

İnşallah seven herkes çok mutlu olur :)Farklı şehirde olmak zordur tabi ki bende ayrı şehirdeyim ama memlekete 1 saat uzaklıkta :) nerede okuyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…