• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

bende aranıza katılmak istiyoruuum :52: inşallah ailem erken demezse bizde 2015 yazında söz yapmayı düşünüyoruz :16:

inşallah :) iki senelik bi ilşkimiz var 20 yaşındayım üniversite okuyorum 2. sınıftayım. öyle :)

günaydın kızlarr ben geldim bir iki saatede kaçar işe giderim :D dayanamadım sizsizliğe :ssz:
gecen gün madam cocoya bakayım dedım neler varmıs dıye .cerencım sen almıstın dımı o guzel havluları ben pek bırsey bulamadım hatta havlu falan goremedım.hersey ındırımde dıye sanırım herseyın yerı karmakarısıktı ve sanırım benım ugradıgım ufak subelerden bırısıydı :9: yanında karaca vardı orayada gır bı bak fıkır edınırsın dedım kendı kendıme :32:
ay 2binliraya bile var yemek takımı ben gıttım 350 ye sunu begendim :D 48 Para Vals Yemek Takm Yemek Takmlar - Complete KRC Online Maazas | Karaca & KRC :9::9:

günaydın kızlarr ben geldim bir iki saatede kaçar işe giderim :D dayanamadım sizsizliğe :ssz:
gecen gün madam cocoya bakayım dedım neler varmıs dıye .cerencım sen almıstın dımı o guzel havluları ben pek bırsey bulamadım hatta havlu falan goremedım.hersey ındırımde dıye sanırım herseyın yerı karmakarısıktı ve sanırım benım ugradıgım ufak subelerden bırısıydı :9: yanında karaca vardı orayada gır bı bak fıkır edınırsın dedım kendı kendıme :32:
ay 2binliraya bile var yemek takımı ben gıttım 350 ye sunu begendim :D 48 Para Vals Yemek Takm Yemek Takmlar - Complete KRC Online Maazas | Karaca & KRC :9::9:

evet canım ben almıştım belki tükenmiştir ben gittiğimde de mağaza karma karışık millet kapışıyodu :) inanmıyorumm yaa bu yemek takımı nası bu fiyata olurr bayıldımmm :16:

Biz sevgilimle sadece doğum günlerimizde hediye alıyoruz birbirimize:16: acaba bizde bir sorun mu var bugüne dek hiç yılbaşı veya sevgililer gününde hediye almadık, arada yaptığımız ufak sürprizler dışında.

Peretki

Biz sevgilimle sadece doğum günlerimizde hediye alıyoruz birbirimize acaba bizde bir sorun mu var bugüne dek hiç yılbaşı veya sevgililer gününde hediye almadık, arada yaptığımız ufak sürprizler dışında.

bizde yıldönümlerimizde, doğum günlerimizde hediye alırız ve arada sırada da sürprizler olur :32: yılbaşı sevgililer gününde almayız bizim için özel olmadığını düşündüğümüzden :ssz:

kızlarrr havlu yaptırdım ve cok begendım sızınle de paylasıyım dedım :16: $1477649_664843756880309_237233057_n.jpg

Biz sevgilimle sadece doğum günlerimizde hediye alıyoruz birbirimize:16: acaba bizde bir sorun mu var bugüne dek hiç yılbaşı veya sevgililer gününde hediye almadık, arada yaptığımız ufak sürprizler dışında.

yıl donumu? ben almaya calısıyorum dıyım cunku yakın arkadaslarımada yıl basında mutlaka hedıye verırıım.eeee sevgılımde en yakın
arkadasım oldugundan o da hak edıyor D:

bende bende bende 2015de sözlenebılrıımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yada evlenebılırım. huh heyecanlandım :52::52::52::52:

süpeeeeeeer :52: kaç yaşındasın ne zamandır birliktesiniz anlt bakalım :1:

bız ruhların uflendıgı o andan berı kaluu belaaaaaaaaaaaadan beri bırlıkteyız sanıırımmmmmmm :P( boyle deyıpde ayrılıp avucunu yalayanlarıda cok gördum:D:D:D onlardan olmasam bari )
21 yasındaym cnm.. ıllada 28 ımde evlencem dıodm.yavas yavas :D fikirlerm deıgısıorr.. siz ne zamandır berabersınızz .bızım aramızdakı yas farkı 6 .. o sebebden evlılıkde ısrarcı aslında

Back