Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

inşallah bi ömür devam eder mutluluğunuz biz 2 seneyi devirdik aynı yaştayız ikimizde 20. bizimde elimizde olsa hemeeen söz nişan düğün yapıcaz ama okulların bitmesine çooooook zaman var

Son düzenleme:
inşallah bi ömür devam eder mutluluğunuz biz 2 seneyi devirdik aynı yaştayız ikimizde 20. bizimde elimizde olsa hemeeen söz nişan düğün yapıcaz ama okulların bitmesine çooooook zaman var

vaay sız ıkınızde tazecıkmıssınız .hadı hayırlısı yaa:):128::128::128::128::128:

anlatmak istermisin :26: belki anlatmak rahatlatır? fevri karar vermediniz inşallah :26:

mutlu olmadıgım seyler vardı soylendım soylendım durdum. o da bana bı daha bana hıc bı sekılde ulasmanı aramanı yazmanı ıstemıyorum dedı arayıp bende hıcbırsey demeden kapattım telefonu

mutlu olmadıgım seyler vardı soylendım soylendım durdum. o da bana bı daha bana hıc bı sekılde ulasmanı aramanı yazmanı ıstemıyorum dedı arayıp bende hıcbırsey demeden kapattım telefonu

uzerıne gıtme cnı ısterse arar. sinir oldum kendısıne

bence tekrar arayacak gbi duruyo sinirle söylenmiş şeyler gbi. arama sende üzmede kendini bu sürede iyce bi düşün taşın gerçekten mutlu değilmisin sorunlar çözülemeyecek gbi mi bi tart aklında. dediğim gbi fevri davranmış o seni arayacak pişman olup

kızlaaarrr sonunda aranıza geri döndümm :79: kk bana ceza vermiş reklam yapmışmışımda aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldinizz ve hazalcım kesinlikle barışacağınıza eminim ama biraz sabret ikinizde kafanızı toplayın

offff başımı kaldıramıyorum dersten son sınıfta bu kadar ders mi koyulur yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz =) hzlvlkn bence aranız düzelir insan bir an sinirle düşünmeden konuşabiliyor, çok üzme kendini.

sagolun canım .hakkımızda hayırlısı
merak ettim bende dıyorum gecıcı olrk pasıf ne demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…