- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
sana ciddi söylüyorum gördüğüm an wooww oldum sade ve çok hoş olmuş tam benlik bende istiyoruuummmm bende yapıcaammm :) tepsini nereden ve kaça almıştın hemen hemen cevap bekliyorum :)Eki Görüntüle 1269116 Eki Görüntüle 1269123 tepsi hazır artık canım :)
tatlım tepsinin belli bi markası yok sıradan bi magzadan almıştım 20 tl ye....sana ciddi söylüyorum gördüğüm an wooww oldum sade ve çok hoş olmuş tam benlik bende istiyoruuummmm bende yapıcaammm :) tepsini nereden ve kaça almıştın hemen hemen cevap bekliyorum :)
o zaman tepsi arayışına gireceğiiimm bende uygun bulurum inşallah canım aynayı nerede kestirdin ?tatlım tepsinin belli bi markası yok sıradan bi magzadan almıştım 20 tl ye....
yükseltileri süngerle yapmadım ama kalın tahta kestirdim ve beyaz parlak kapı boyasıyla boyadım :) üstüne aynayı yapıştırdım :)
mobilya imalatı yapan yerler var ya orda kestirdim canım...o zaman tepsi arayışına gireceğiiimm bende uygun bulurum inşallah canım aynayı nerede kestirdin ?
marangozda keserler mi yani bizim tanıdık var o bana hem aynayı hem tahtayı keser o zaman tepsi alırım bir tek boyalı hazır olsa daha iyi olur araştıracağım :)mobilya imalatı yapan yerler var ya orda kestirdim canım...
tepsi polyester ham olarak alabilirsin canım 28 lira filan
çok güzel olur canımm :)marangozda keserler mi yani bizim tanıdık var o bana hem aynayı hem tahtayı keser o zaman tepsi alırım bir tek boyalı hazır olsa daha iyi olur araştıracağım :)
bir de seneye söz yapacaktık ya belki 1 ay arayla nişanda olabiliiiirrrr :) :)
ayy inşallah hayırlısı oluurr :)çok güzel olur canımm :)
herşey bi anda ohhh miss :)
Erken evlenen herkes mutsuz diye bir kaide yok evet herkesin karsisina bir prens cikmayabilir herkesin hayati bir de olmayabilir ama bu bizim seçimimiz hem siz disaridan biri olarak hayati toz pembe gordugumuzu nerden biliyorsunuz ki siz hayata çok geç gözünüzü acmis olabilirsiniz ama her insan bir olgunlasmiyor.gec evlenenlerde olumsuzluklarla karsilasiyor.mutluluk dilekleriniz için teşekkürler umarim sizinde hayatiniz güzel mutlu olur.Benim anlamadığım bizim kızlar ne kadar da meraklıymış evlenmeye okul biter bitmez 20 li yaşlarda kendinizi pamuk prenses evleneceğiniz kkşiyide beyaz atlı prens mi sanıyorsunuz acaba da gözünüzü hayata açar açmaz evleniyorsunuz.Hayat tos pembe değil ona göre.Evlenen herkese sağlık ve mutluluklar dilerim umarım hayalleriniz gerçek olur.
pat diye konuya dalıp bu tarz eleştiri yapmanızı pek yersiz gördüm açıkçası...Benim anlamadığım bizim kızlar ne kadar da meraklıymış evlenmeye okul biter bitmez 20 li yaşlarda kendinizi pamuk prenses evleneceğiniz kkşiyide beyaz atlı prens mi sanıyorsunuz acaba da gözünüzü hayata açar açmaz evleniyorsunuz.Hayat tos pembe değil ona göre.Evlenen herkese sağlık ve mutluluklar dilerim umarım hayalleriniz gerçek olur.
çok saol tatlım :)Kızlar merhaba ,
Söz kurabiyelerimiZi kendimiz yapsakmi ne dersiniz :))
Mutluhatun tepsini çooooook begendim canım yüregıne ellerine saglık
Kızlar merhaba ,
ben kurabiye dağıtmayacağım ki ama sizler yaparsanız bende öğrenir nişanıma yaparım :)Kızlar merhaba ,
ayy ne kadar heyecanlı gerçekten benim annemle tanışıyorlar ama önemli olan babam bizde artık 2015 temmuz gibi tanıştırırız :)bu cumartesi ailemle tanışmaya gelecek sevgilim :)) şu an asker o yüzden istemeye gelemyor ama 2015 mayıs gibi söz olur diye düşünüyoruz :) çok heyecanlı valla :)))
tatlım bu arada bi sayfa buldum aynalı tepsiler yükseltiler filan 100 tl pembe düşler diye bi sayfaben kurabiye dağıtmayacağım ki ama sizler yaparsanız bende öğrenir nişanıma yaparım :)
canım senin tepsinin maliyeti yoktur o kadar kendim yapmaya çalışacağım bakalım :)tatlım bu arada bi sayfa buldum aynalı tepsiler yükseltiler filan 100 tl pembe düşler diye bi sayfa
ayy ne kadar heyecanlı gerçekten benim annemle tanışıyorlar ama önemli olan babam bizde artık 2015 temmuz gibi tanıştırırız :)
hayirlisi olsun canım ya umarım sevdiğimiz adamları beğenir ailemz :)
kurabiyeyi tutturabilirsen çok hoş duruyorlar :)
bence gayet uygun canım :)Kızlar bir fotoğrafçıdan fiyat aldım da size de sorayım istedim yaklaşık 70 adet fotoğrafın çekimi + tüm fotoğrafların yer aldığı DVD ücreti= 300 TL 1 saat dış mekan çekimi 1 saat söz için ev çekimi nasıl sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?