Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

beğenir beğenir beğenmez iseler de zamanla severler kızları sevmiş yapacak bir şey yok :)

o zaman fiyat fazla gibi canım
albümlü daha bir pahalı bak ben verdiği bütün teklifleri yazayım
Teklif 1: Yaklaşık 70 adet fotoğrafın çekimi + tüm fotoğrafların yer aldığı DVD ücreti= 300 TL

Teklif 2: Yaklaşık 50-70 adet fotoğrafın çekimi + ekte gönderdiğim albüm (14 fotoğraflık) + seçeceğiniz 20 adet fotoğrafın düzenlenmesi ve 15x21 cm baskısı (aile yakınlarına dağıtmak için kullanılabilir) + tüm fotoğrafların yer aldığı DVD ücreti= 420 TL

Teklif 3: Teklif 2 nin tamamı ve buna ek olarak 50x70 cm ebatında büyük çerçeveli bir fotoğraf= 520 TL

Teklif 4: Teklif 2 in tamamı ve buna ek olarak 1920x1080 çözünürlükte düğün/nişan sineması= 1000 TL

başka yerlerdende fiyat almak lazım canım

başka yerlerdende fiyat almak lazım canım
burada da özel fotoğrafçı yok mudur nedir ya hep stüdyo fotoğrafçısı onlarda dış çekim yapıyorlar fakat sınırlı poz ile çalışıyorlar bir de eve gelmezler herhalde çekim için özel fotoğrafçı değil sonuçta.

canım ben fotograflarin çıktısnı almak isterm mm yüzden pahalı sanki ya :/

arkadaşlar aylardır şifremi bulamadıgım için giremiyorum tanışma haftasında arkadşım sizlere birşyler yazdgımız görüp çok özeniyorum senn bu hallerine fln dedi ama bn açamıyorum korkuyorm dedi şifremi istedi benden ben snn adresinden bakabilrmiym arada dedi tmm dedim onn bilgisayarından giriş yaptım adresime sürekli hatırlat yapmş direk giriyordu ayrı şehirlerde oldugumz için benm haberim yok girdiginden vs. aylardır işten güçtn giremedim girmek istesemde şifreyi hatırlayamadım en sonnda e-postamdan vs degştrdm bi baktım benm hayatım üzernden kendi sorunlarını anlatmış kkafayı yedim çıldırdım resmen arkdşlar bn çok şükür gayet mutluyum bi yanlş anlaşılma olmasın bizim yakında nişanımız olucak Allah nasip ederse hayırlısıyla arkadşm çok içine kapanık ve aşırı derecede saf bi insan bnuda belrtmek isterim ...

inanmıyorum arkadaşın resmen bizi burda salak yerine koymuş.

sanal şeylerdn pek anlamıyo faceyi bile kullanamıyo bn anlattım ona valla bilmiyodum dedi agladı kız şuan kndimi şuclu hissediyorm yanlş mı yaptım sizce ?

sanal şeylerdn pek anlamıyo faceyi bile kullanamıyo bn anlattım ona valla bilmiyodum dedi agladı kız şuan kndimi şuclu hissediyorm yanlş mı yaptım sizce ?
valla doğrusunu yaptın ona hesap açın o da anlatsın...
bir derdim var bölümünede konu açtı yanlış hatırlamıyosam...
ayrıca biz seni daha önce tanıdığımız için yorumlar yaptık arkadaşın bizi uyarabilirdi hatta bazı yorumlarda ömer adı bile geçti...
geldik gittik şöyle oldu böyle oldu filan diye anlattı.

o bnm etrafımdkler onun ilşkisini kötü bilmesn die saklamış şifremi vs. degiştirdm bunuda görrse üzlmesini istemem pskoljk bazı özel sebepleri var sanrım neyse sizde kusura bakmayın kızlar bilseydim ztn yeni açardım ona yazıcagını söylemedi sdece çeyiz topiklerine bakıcagnı vs sanmştım kndi hesabımıda degiştrmeyi düşünüyorum e posta sürkli sorun oluyo

Arkadaşlar bn napicgmi blmiyorm hic iyi deilm

Haklsnz arkdslr çok teskkr ederim destgnz için artık aranızdada yerm kalmadı hakknızı helal edin çok.saolun hersy için İNŞALLAH çok mutlu oluruz hepimiz

Saol cnm amin bncede bisey var ama blmiyorm artık yorldm dusunuyorm okdr çok sevse tam kavusmusken biz olmaya az kalmsken beni yari yolda brakmaazdi artk kimseye inanicak gücüm kalmadi

Kızlar ömer dun durumuna şöyle bsey yazms pişman mi oluyor acaba .
Hayat bazen insanları birbirleri için ne kadar çok şey ifade ettiklerini anlasınlar diye ayırır yazmış gordugm zmn aklm karsiyor

tüm mesajları tek tek alıntıladım üşenmeden ve hepsini tekrar okudum...
farkındaysan sürekli ömer ömer diye bahsetmiş...(SİN)
yazı karakteriniz olanlar filanlar birebir...
açıkçası kuzen meselesine inanmadım ben kızlar ne der bilmiyorum...
bu kadar kötü durumun içine aldatmayı filanda açıkladığın için böyle bi yola başvurduğunu düşünüyorum nedense...
umarım mutlu olursun diycek sözüm yok.

Yazım şekli benim de dikkatimi çekti baktım sen yazmışsın zaten, valla arada karakterleri yutma falan birebir..

Yazım şekli benim de dikkatimi çekti baktım sen yazmışsın zaten, valla arada karakterleri yutma falan birebir..
paranoyaklık yapmıyorum dimi canım ben bide arkadaşı daha önceden tanıyorum belli bi sürecine şahit oldum çünkü...
bir derdim var bölümündede konu açmış aynı şeyleri anlatmış 5.5 yıllık bi ilşkiden bahsetmiş bu kadar benzerlik fazla......

Tanışma:22.06.2009
Söz: eylül ekim 2014
Nişan:nisan 2015
Dügün:2016 yaz ayları
bu takvimde kendisine ait...

Ben tanımıyorum sadece karşıdan baktım ve hepsinin aynı kişi tarafından yazıldığını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…