- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
ne biliyim albüm falan yok ya bir de 70 fotoğraf az mı ki ?bence gayet uygun canım :)
tüm fotografları dijital ortamda mı vericeklerne biliyim albüm falan yok ya bir de 70 fotoğraf az mı ki ?
evet canımtüm fotografları dijital ortamda mı vericekler
o zaman fiyat fazla gibi canımevet canım
albümlü daha bir pahalı bak ben verdiği bütün teklifleri yazayımo zaman fiyat fazla gibi canım
başka yerlerdende fiyat almak lazım canımalbümlü daha bir pahalı bak ben verdiği bütün teklifleri yazayım
Teklif 1: Yaklaşık 70 adet fotoğrafın çekimi + tüm fotoğrafların yer aldığı DVD ücreti= 300 TL
Teklif 2: Yaklaşık 50-70 adet fotoğrafın çekimi + ekte gönderdiğim albüm (14 fotoğraflık) + seçeceğiniz 20 adet fotoğrafın düzenlenmesi ve 15x21 cm baskısı (aile yakınlarına dağıtmak için kullanılabilir) + tüm fotoğrafların yer aldığı DVD ücreti= 420 TL
Teklif 3: Teklif 2 nin tamamı ve buna ek olarak 50x70 cm ebatında büyük çerçeveli bir fotoğraf= 520 TL
Teklif 4: Teklif 2 in tamamı ve buna ek olarak 1920x1080 çözünürlükte düğün/nişan sineması= 1000 TL
burada da özel fotoğrafçı yok mudur nedir ya hep stüdyo fotoğrafçısı onlarda dış çekim yapıyorlar fakat sınırlı poz ile çalışıyorlar bir de eve gelmezler herhalde çekim için özel fotoğrafçı değil sonuçta.başka yerlerdende fiyat almak lazım canım
canım ben fotograflarin çıktısnı almak isterm mm yüzden pahalı sanki ya :/albümlü daha bir pahalı bak ben verdiği bütün teklifleri yazayım
Teklif 1: Yaklaşık 70 adet fotoğrafın çekimi + tüm fotoğrafların yer aldığı DVD ücreti= 300 TL
Teklif 2: Yaklaşık 50-70 adet fotoğrafın çekimi + ekte gönderdiğim albüm (14 fotoğraflık) + seçeceğiniz 20 adet fotoğrafın düzenlenmesi ve 15x21 cm baskısı (aile yakınlarına dağıtmak için kullanılabilir) + tüm fotoğrafların yer aldığı DVD ücreti= 420 TL
Teklif 3: Teklif 2 nin tamamı ve buna ek olarak 50x70 cm ebatında büyük çerçeveli bir fotoğraf= 520 TL
Teklif 4: Teklif 2 in tamamı ve buna ek olarak 1920x1080 çözünürlükte düğün/nişan sineması= 1000 TL
albüm deyince de görüyorsun canım fiyatlar uçuyor :)canım ben fotograflarin çıktısnı almak isterm mm yüzden pahalı sanki ya :/
sen yine araştır bu ne bylealbüm deyince de görüyorsun canım fiyatlar uçuyor :)
inanmıyorum arkadaşın resmen bizi burda salak yerine koymuş.arkadaşlar aylardır şifremi bulamadıgım için giremiyorum tanışma haftasında arkadşım sizlere birşyler yazdgımız görüp çok özeniyorum senn bu hallerine fln dedi ama bn açamıyorum korkuyorm dedi şifremi istedi benden ben snn adresinden bakabilrmiym arada dedi tmm dedim onn bilgisayarından giriş yaptım adresime sürekli hatırlat yapmş direk giriyordu ayrı şehirlerde oldugumz için benm haberim yok girdiginden vs. aylardır işten güçtn giremedim girmek istesemde şifreyi hatırlayamadım en sonnda e-postamdan vs degştrdm bi baktım benm hayatım üzernden kendi sorunlarını anlatmış kkafayı yedim çıldırdım resmen arkdşlar bn çok şükür gayet mutluyum bi yanlş anlaşılma olmasın bizim yakında nişanımız olucak Allah nasip ederse hayırlısıyla arkadşm çok içine kapanık ve aşırı derecede saf bi insan bnuda belrtmek isterim ...
valla doğrusunu yaptın ona hesap açın o da anlatsın...sanal şeylerdn pek anlamıyo faceyi bile kullanamıyo bn anlattım ona valla bilmiyodum dedi agladı kız şuan kndimi şuclu hissediyorm yanlş mı yaptım sizce ?
Arkadaşlar bn napicgmi blmiyorm hic iyi deilm
Tansmaya gittik hersey çok güzel geçmişti hatrlarsnz tam istedgimz gibiydi ve bir hafta sonra sevgilme biseyler oldu ilk soğuk davrandi snra ara verdik barştk snra tekrar tekrar ara ver bars donemi gecti ve pazar günü kesin olarak bitirdik nedenini hala cozemedim ailelerle ilgili bi sorun değil artık istemiyormus bni haketmiyorms napicgmi blmiyorm
Bn size ayrntli anltym cnm tansldi herşey çok guzldi bn saf saf hayaller kurmaya başladm ailem nisan için plan fln yapmaya başladı aevglm ilk faceyi kapatlm dedi ama iistersen kapatmayz fln dedi bnde kapatlm istiyorsan dedim kapattk snra hic aratmamaya başladı arasa bile soğuk davrniyodu bn naparz o nasıl bu nasıl die soruyordm o eskiden olucak İnşallah olmaması için sebep yok derdi ama bu donemde nasip kismet fln demeye başladı bi gün arkdasnn nisanna gitti orda bnm hic bi şekilde tasvp etmedigm bi ortama girdi neyse bn ilk çok kzdm ama snra konuda kabullendm ama o bna layık olmadgni maddi olarak bna istedgm bi hayat veremicgni söyledi bn dedim daha onumzde çok yıllar var beraber heraehn ustesnden geleblrz bu günler için çok dua ettk oldu çok skur fln die destek olmak istedim o yaptgi şey yuznden bnm onunla konsmamam onun bni ikna etmesi gerkrkn tam tersi oldu bnde tansldi vs dieyrk baya dil doktm neyse snra bni arama biraz rahat brak dedi bnde neden fln noluyo dedm doğal olarak kafam çok karisk dedi erkeklerde bu dönemler oluyorms böyle şeylr dierk tamam dedm snra bn ariyorm tbi o günlerce aramynca ne var diyerek tlfn acio rahat brak bni die bagriyo snra barstk bu olayi 3 haftada 3ara verme 2barsma donemi şeklinde gecrdk en snnda bn arcm askm seni çok sevyrm fln ama.bbiraz zmn ver dzelcm dedi tamam dedim 1 hafta aramadi ve bu donemde bnm için whatasapa grmiyodu son donmler sarzm btio fln diodu oncedn o bana intrnt pakati yapardi neyse ara verdk resmimizi kaldrdktn snra whatsaptn gece 3 lere kast whatsapta sürekli c.içi snra 1 hafta köye tatile gitti obada tamam dedm depresyona girdi herlde die en snnda dayanamadm pazar günü aradm amacn neyse artık kons dedm ytr neyse oda gayet rahat bnde bu aksam aricaktm ztn dedi EE ne konscktn aryip dedm seni çok seviyorum ama artık olamicagmzi soylicktm dedi bnde actm agzmi yumdm gozumu ağlama modlarna grme fln aramak için bahane arama dedi kapattk bn smdi napcm neden boyle oldu kimseyi hayatımda istemiyorumdedi ama btek bni hayatndn ckartti bbunu onada söyledim bana yardım edin kızlar
Saol cnm ama.inan bilmiyorm noldugunu bnm kuznmn nisanna geldigi gun bna tekrar asık oldugunu soyledi o aksam biz onlra gdnce annesnn yannda ellerimi optu mutfaga gelio gidip seni cok seviyorm diyen adam nasl olduda bu kdr degsti anlamdm annem konstu onu arayp anneme bile bilmiyorm fln dedi askerw gdicmkms barssaymsz bile askerdn snra.soz yaparmsz cok mutsuzum.naslm bn ble blmiyorm birsey olmams.gbi davrnmaya calisyorm ama aklma geldgi an napixgmi bilmiyorm aglamaktn usandm.artk robot gbi kaldm herkz nisan ne zmn die sorarkn bn nasl bitti dicm blmiyorm butn hayallerim.yıkldı heveslerm fedakarlklarm hersy boşms napcm blmiyorm ya ararsa don derse ne dicm donmemem gerkiyo artk ama.aramaz ztn ynede blmiyorm cok.garibim :'(
Arkadslr dun gece hic yapmam dedigim bsey yaptm omeri aradm aglayarak resmen yalvardm kesin barsrdk normalde ama oda aglar gibi oldu seni cok seviyorm ama istemiyorm dedi saatlerce aptal gbi yalvardm snra knstuk barsmak istemiyorm yanlz kalmk istyorm pisman olucm ama istemiyorm dedi braz oncede bnde arrk istemdgmi vs soyledm oda dedi pisman olucm ama sn bnde hic btmiceksn dedi bn dedm son bi sans vereblrm oda istemiyorm bekleme dedi omur boyumu dedim evet dedi on yıl gecsese barsmicaz mi dedim oda istemiyorm dedi seni cok aeviyorm dedi ama bn kndme inanmiyorm ya elimde olmadan ariyorm agliyorm nedn boyle oldu kzlar yasayanlar varmi acaba Allah korusun ztn kmsenin başına vermesinama napcm bn artk
Bnmde gelmiyor barşmak istemiyorum onunla olmak da istemiyirm artık kendime yeni bi hayat kurmak istyorm ama elimde olmadan sesini duymak istiyorm kendine bsey yapmasından kormuyorm Allah korusun bn baskasiyla olursam ölürmüş hem boyle diyo hem de yanlız kalmak istiyorum istemiyorum senide kimseyi de diyo annem.şuan köyde ve yanlzm yanlz kaldgmda onunla güzel hayaller kurardk.belki de.ondan ariyorm ama çok kötüyüm nasıl unutucam ya tam unuttgumda yeni bi şeyler yasicgm an ckıp gelirse git dersem.kendine bisey yaparsa Allahım sen bana yardım.et.napicm bn
Biliyorum şuana kadar karsima aldklarmi ailemi ikna etmek için neler çektgmi siz biliyorsunz o zamanlar bna pişman etmicm.bni brakma diyen adam smdi yok çok dua ettim ama sanrm eksik dua ettim ben sürekli ailelerimiz iyi anlaşan babam ikna olsun die dua ettim ama o duann içinde ömer beni hep sevsin demeyi unuttum blkide hayrlisi bu annem babam buna çok dua ediyorlar hakkında hayrlisi olsun die belki de hayrrlisi boyle mantkli dusunuyorm ama davranamiyorm bursaya gelicm bulusalm dedim onu bile kabul etmedi sesini duydukça daha kotu oluyorumseni krmamak iiçin konuşmak istemiyorum diyor senin yüzünden belki de boyle oldum beynimi yedin yıllardır diyo ama biliyorum oda seviyor napcm bn
Aradm cnm onlarn haberi yoktu omerde zamanki gelince soylicgni söyledi biraz önce üne dayanamadım aradm artk umut verme şöyle dedim anlamaiyomuaun hala dedi anlamiyorm şöyle dedm oda belki bikac ay belki bi yol belki askere gidip gelnceye kadar yanlz kalmak istiyorum dedi beklemymmi.hic.dedim oda bekleme artık ytr arama dedi kapattık bn kalp rhatsizym şuan yine kalbm çok fena skısıyo napcm bn
Bn hala beni sevdiğini dusunuyorm aptal gbi aryorm ama gercktn seviyo yani öyle diyo bnde öyle hissediyorum ama artık yanlz kalmak istiyormuş ne kadar sure die sordm oda belki 1 ay belki 5 ay belki 1 yıl belki askere gidip Allahın izniyle dönersem belki diyo pişman olucm ama şuan bnm elimde deil senide kimseyi de hayatımda istemiyorum diyo
Ciddi bi karar vermem lazım artık karar belli doğrusu kendimi alstrmam ve inandrmam lazm Allah korusun ama.sanki düşünemiyorum olması gerekeni bliyorm ama beynm.hala ona hak veriyo kendimi suçlu gbi hissediyorum aptallasti beynm napicgini blmiyo dua edin bna kızlar doğru bi karar veriym ve verdiğim karari uygulayabliym
Haklsnz arkdslr çok teskkr ederim destgnz için artık aranızdada yerm kalmadı hakknızı helal edin çok.saolun hersy için İNŞALLAH çok mutlu oluruz hepimiz
Saol cnm amin bncede bisey var ama blmiyorm artık yorldm dusunuyorm okdr çok sevse tam kavusmusken biz olmaya az kalmsken beni yari yolda brakmaazdi artk kimseye inanicak gücüm kalmadi
Son durum bildiginz gbi kuznm cnmı sktı biraz imalı imalı konuştu yok hayatında biri olursa onun sana söylemem fln bnde tutamadım kndmi aradm yok dedi yeminler etti vs ve seninlemi uğraşıcam ya bitmiş gitmiş ne arıyosun artık aramak icin bahane arama hadi hadi ya fln dedi suratıma kapttı bikc dk snra aradı yine ayni şeyleri söyledi bnde tutamadım ağlamaya başladm snrden agzima geleni saydm o gayet soğuk bi şekilde hadi hadi bdha arama bitti çok mutlu ol yatcm seninle ugrasamam fln dedi kapattıAllah korusun kdndisine bsey yapar die korkuyorm onada soyledim yemin etti yapmicm oyle baey rhat ol artk arama dedi bnm icin btti ama ynede icimde uzuntu var garip bi duygu
Sorma cnm.Allahım babada bnm.durumumda olanlarda yardim etsin sabır versin gecen gün içime bi skntı girdi aradm.onu 20 defadn fazla aradm cvp vermedi normalde msgule atip arardi meşgule bile atmadı whatsaptn baktm bn ararken grms whatsapa neyse bi saat snra fln o aradi tlfnum odada kalms fln dedi bnde konstm braz bana dedi dön desem ne dersin dedi bnde cok gec kalmadnmi bunu sormk icn fln dedim oda don demiyorm sdece ne dicgni merk ettm dedi neyse oyle kapattk sabah tekrr konustuk dedim artk seni cok seviyorm ama artk olsak bile yine ayni seyleri yasicaz iki gun snra bu konulari hatrlicz vs bn koye gidicm orsa herkze ayrldgmzi soylicm dedim oda hakkim yok biliyorum ama snden bisey isticm dedi soyle dedim simdilik bittigini kimseye soylemesen dedi bnde nedn dedim oda blmiyorm fln dedi bnde donmem icin hic bi caba sarf etmedn aryp sormadn btti dedin bn haftalardr ne cekiyorum bnm gururumu gectim sen ailemn gururyla
Oynadn resmn fln neyae kapttm snra bi bcuk ay sonra dun aksam o bni aradi ilk napiosn fln dedi fln bn dsardydm ne isin var orda dedi bnde seni ilgilendirmz dedm oda ilgilendrr dedi neyse nie aradn dedim seni ozledim sesini duymak icin aradim yatmadn once dedi neyae bnde cok gec kaldn aramak icin bdha aramazsn iyi olur dedim oda oylemi fln dedi eve gidince arama bni evdeyim die dedi bnde snrlendm fln yine dedim sen bni en olmadk zamanda biz olurken biraktn daha cok brbrimze sarlmamz gwrkrkn fln dedim oda bn sni brakmadm sn abarttn bna bi kac ay zaman bile vermesn dedi bnde dedm bn yalvardm resmn bekle demeni istedm bi yil bile bekle demeni bekledm ama sn bitti olene kdr dedin oyle kapttk kzlar napmaya calsiyo bu ya seni cok seviyorm bnde hergun mutsuzm fln sni hic unutmicm btek seni sevicm bnm evlencigm insan snsin dio kafam allak bullak artk donmek istemiyorm ama seviyorum napio anlamiyorm uzun oldu braz k.bkmayn nolur
Estağfurullah cnm en acık şekilde fikirlerinizi buna söylememiz bnm.daha sağlam kararlar vermemde gercktn çok ise yariyor bn etrfmdkilere anlatınca siz barsrsnz o erkekte yapar fln dio bni bu sefer okdr çok krdiki tekrar inanmaktan korkuyorum ama artık istemiyorum gercktn böylesi daha hayrli sanrm bnde sizin dediklerini gbi dusunuyorm ama ona bunu belli edince bide ben suçlu oluyorum çok saolun kzlar d
Kızlar ömer dun durumuna şöyle bsey yazms pişman mi oluyor acaba .
Hayat bazen insanları birbirleri için ne kadar çok şey ifade ettiklerini anlasınlar diye ayırır yazmış gordugm zmn aklm karsiyor
kızlar ömer bana dön diyor ailesi barışmamız için arıyo ayrıldıgımızı bile bilmiyorlarmış ömer çok üzgünü hiç bişey yapmıyor sen blrsn diyerktn aradılar beni annesi lutfen kızım dön diyo siz birbirinizi çok seviyosunz dio sanrm ömerle maddi konuları ev geçindirmeyi fln konşmuşlar ondn korkmş ama şimdi düzeldim seni bidha asla pişman etmicem lutfen dön dio napıcam blmiyorum yardım edin kzlar
o bnm etrafımdkler onun ilşkisini kötü bilmesn die saklamış şifremi vs. degiştirdm bunuda görrse üzlmesini istemem pskoljk bazı özel sebepleri var sanrım neyse sizde kusura bakmayın kızlar bilseydim ztn yeni açardım ona yazıcagını söylemedi sdece çeyiz topiklerine bakıcagnı vs sanmştım kndi hesabımıda degiştrmeyi düşünüyorum e posta sürkli sorun oluyo
tüm mesajları tek tek alıntıladım üşenmeden ve hepsini tekrar okudum...
farkındaysan sürekli ömer ömer diye bahsetmiş...(SİN)
yazı karakteriniz olanlar filanlar birebir...
açıkçası kuzen meselesine inanmadım ben kızlar ne der bilmiyorum...
bu kadar kötü durumun içine aldatmayı filanda açıkladığın için böyle bi yola başvurduğunu düşünüyorum nedense...
umarım mutlu olursun diycek sözüm yok.
paranoyaklık yapmıyorum dimi canım ben bide arkadaşı daha önceden tanıyorum belli bi sürecine şahit oldum çünkü...Yazım şekli benim de dikkatimi çekti baktım sen yazmışsın zaten, valla arada karakterleri yutma falan birebir..
paranoyaklık yapmıyorum dimi canım ben bide arkadaşı daha önceden tanıyorum belli bi sürecine şahit oldum çünkü...
bir derdim var bölümündede konu açmış aynı şeyleri anlatmış 5.5 yıllık bi ilşkiden bahsetmiş bu kadar benzerlik fazla......
Tanışma:22.06.2009
Söz: eylül ekim 2014
Nişan:nisan 2015
Dügün:2016 yaz ayları
bu takvimde kendisine ait...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?