Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neeee cok sevindim senin adina. Tebrik ederim. Nasil bi teklif oldu pekiKızlaaarr bilmiyorum bakar mısınız buraya ama beennn evlenme teklifimi alddııımmmm :)
Teşekkür ederim canım :)Neeee cok sevindim senin adina. Tebrik ederim. Nasil bi teklif oldu peki
Düzceli misin bende Düzce'liyim :)kızlar ben de 14 hazıran 2015 te sözleniyorum.su an üniversite son sınıftayız hazıran basında okul bitiyor. erkek arkadaşm ailesiyle konuştu onlar tamam gidelim demişler.zaten aileler biliyordu 6 yıldır beraberiz lise aşkım olur kendisi :) evde kız isteme ve söz şeklinde yapalım diyoruz. o izmirli ben düzceliyim söz antalyada olacak yakın akraba ve arkadaşlarımızı cağıralım dedik. çok heyeanlıyım darısı tüm isteyenlerın basına
Şimdiden mi uzak değil ki gelmeleri tabi ki heyecanlanacaksın :)Vee yıllar sonra çok güzel bir konuya mesaj yazıyorum.
Nasılsınız öncelikle?
2 3 hafta sonra erkek arkadaşım ve ailesi bize gelecek tanışmak için ama beni simdiden heyecan bastı bile :)
Bu işler nasıl olur, ne yapilir ne giyilir hiç bilmiyorum. Takipteyim sizleri :)
Şimdiden mi uzak değil ki gelmeleri tabi ki heyecanlanacaksın :)
Darısı bizlere inşallah :)
Bir de burası pek gitmiyor artık konuşmalarda 2014-2015 sözlenecekler falan diye konu var orası daha aktifti en son oradan bilgi alabilirsin.
Merhaba canımKizlarrrr
Cok ihtiyacim var desteye , subatta yuzuk takicaz cok heyacanliyim ki ben
Canım benim ilk isteme bu cumartesi olacak. Cumartesi çayın yanına ikramlıklar hazırlıycam ama karar veremediklerim var tabi allah nasip ederse haftaya söz için gelecekler 14 şubatta da nişan düşünüyoruz. Nişanda ben sabun yaptırmayı düşünüyorum. Herşey kafamda icraat yok henüz bendeKızlarrr ben sözlendim çok stres bi durum. Her forum yazımda yazıyorum ve yazmaya devam edicem yemekli yapmayın çok fena zulum Ama eğlenceli geçiyor. Söz anında heryerden resim çekmeler falan nereye bakılcağını şaşırıyor insan :) Zevkli ama aşırıda stres o süzmeler baştan ayağa herkes sürü psikolojisi gibi bi içeri giriyorum biri bakınca hepsi bakıyor. Topukluyla servis çok zor yaptım yemekli yapacak olanlar ben yaptım siz yapmayın o an için babette bulundurun. Serviste kolay olabilir sonra topukluyla devam edersiniz. Şubata az kalmış elbiseler hazırmı ikramlar söz mendilleri :)
Teşekkür ederim canım tavsiyelerin için tabiki mutlaka anlatırım :) Ben ilk geldiklerinde 4 çeşit yapmayı düşünüyorum 2 tatlı 2 tuzlu. Ama söz hediyeleri aklıma geldi onu bende mendil mi yapsam diye düşünüyordum. senin yaptığın gibi yapabilirim aslında. Çok heyecanlı birisiyim bakalım o gün nasıl sakin olucam Nişanda nişan pastası ve dediğin gibi kurabiye yaptırıcam yanına kendim birşeyler yaparım diye düşünüyorum. Sende resim atabilirsen seninkileri de bekliyorum :)Hayırlı olsun canım peşpeşe olacak seninkide :) Evet çayın yanına ikram çok güzel olur biz 5 çeşit yapmıştık tatlı tuzlu dolma kek türü gibi gibi. Ben söz hediyelikleri olarak bereket kasesi yaptırdım bayanlara erkeklerede mendil ama çok tatlı çok hoş oldu resim atabilirsem atmaya çalışıcam. Stres yapma diyemem aşırı stres yapıyor insan sakin görünmeye çalış. Nişan kurabiyeleride çok güzel oluyor düşünebilirsin. Sabun biraz ayrılığı yansıtıyor dedi bana yaptırdığım kadın lokumluklarıda çok güzel süslüyorlar ben llokumluk düşünüyordum ama zaman azdı bereket kaseleride hazırda vardı o şekilde aldım aynı fiyattı ikiside. İyice bi sor derim ayy çok güzel olur inşallah bekliyorum tanışma sonrası olanları anlat mutlaka :)