Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kendi adıma iyiyim canım sen nasılsın :)Günaydın herkese iyi bayramlar =) nasılsınız görûsmeyeli =)
Allah kavuştursun canım :) nasılsın .)Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz inşallah hepimizin istediği tarihte en güzel şekilde sözümüzü gerçekleştiririz asker yolu bekleyenlerde ayrıca Allah kavuştursun![]()
iyilik canım sen nasılsın hazırlıklar nasıl tarih falan konuşuyor musunuz nişan için ?Allah kavuştursun canım :) nasılsın .)
şubat mart dedik canım net bi tarih şu an yok en geç 1 mart :)iyilik canım sen nasılsın hazırlıklar nasıl tarih falan konuşuyor musunuz nişan için ?
ben kendi adıma iyiyim canım sen nasılsın :)
az kalmış maşallah su gibi geçsin zaman :)şubat mart dedik canım net bi tarih şu an yok en geç 1 mart :)
hazırlıklarım devam ediyor çeyiz alıyorum :)
butik sabun yaptırdım :)
minik şişelerim vardı ya onlara gül suyu koyuyorum :) püskül ve etiket eklenicek:)
asetat kutuların siparişini bugün veriyorum
söz mendilim hazır
yüzük yükseltilerimi yapıcam bugün yarın aynalı olucak onlarda :)
butik kurabiye denedim sanırım nişanımdada kendim yapıcam :)
aa 2 ay kalmış hazırlıklar bitmiştir herhalde şahsen bizim topikte ki kızlar kadar heyecanlı tez canlı her şeyini aylar önceden yapan birini daha görmedim ama senin hazırlıklar nasıl ? :)Meraba kızlar bende aralık12 de sözlenecegımm sohbete bende katılabilir miyim@mutluhatun sen yuzuk yukseltılerını kendin mi yapacaksın
vaaayy vaaayyy konu sahibimiz gelmiş hoş geldin canım sen yokken sayfalar aldı yürüdü vallahi biz iyiyiz asıl seni sormalı :)Kızlaaar merhaba
Hesabı kaybettım ıs guc derken bayaa ara verdım yenı ismide karısıklık olmasın dıye hzlvlkn 2 yaptım baya almıs yurumus buralar nasılsınız ıyısınızdır umarım
vaaayy vaaayyy konu sahibimiz gelmiş hoş geldin canım sen yokken sayfalar aldı yürüdü vallahi biz iyiyiz asıl seni sormalı :)
hoşgeldin canım evet aynalı bi tepsi almıştım daha önce kenarlarında beyaz polyester güller var şimdi aynalı yüzük yükseltilerimi kendim yapıcam resminide atarım yapınca :)Meraba kızlar bende aralık12 de sözlenecegımm sohbete bende katılabilir miyim@mutluhatun sen yuzuk yukseltılerını kendin mi yapacaksın
oooo kimler gelmiş biz iyiyiz canım sen nasılsın :)Kızlaaar merhaba
Hesabı kaybettım ıs guc derken bayaa ara verdım yenı ismide karısıklık olmasın dıye hzlvlkn 2 yaptım baya almıs yurumus buralar nasılsınız ıyısınızdır umarım
evet canım kendim yapıcam küçük kare aynalar kestirdim :)az kalmış maşallah su gibi geçsin zaman :)
ayy o sabunlar çok güzel oluyor bayılıyorum.şişelere gül suyu da iyi fikirmiş :) yüzük yükseltilerini kendin mi yapacaksın ben çok beğeniyorum aynalı olanları ama biraz pahalı kendimiz yapabileceğimiz gibiyse bende yapayım :) :)
becerikli kızın hali bir başka oluyor tabi kurabiye de güzel :)
ne kadar verdin kestirirken ve nereye kestirdin ? yapım aşamasında resim bekliyorum :)hoşgeldin canım evet aynalı bi tepsi almıştım daha önce kenarlarında beyaz polyester güller var şimdi aynalı yüzük yükseltilerimi kendim yapıcam resminide atarım yapınca :)
oooo kimler gelmiş biz iyiyiz canım sen nasılsın :)
evet canım kendim yapıcam küçük kare aynalar kestirdim :)
bulaşık süngerleri var ya onlarıda aynaların boyutuna göre kesip beyaz kumaş ile kaplıycam kurdeleden fiyon yapıcam makasada beyaz püskül ve kurdeleden süs yapıcam takım olucak :)
bende son durum şu an her şey yolunda kısmetse seneye eylülde sözümüz olacak bu topiğe geldiğimde 2 seneden düşüyordum şimdi 11 aycık kaldı :)İyiyim bende cok sukur. Son durumlar neler
bende son durum şu an her şey yolunda kısmetse seneye eylülde sözümüz olacak bu topiğe geldiğimde 2 seneden düşüyordum şimdi 11 aycık kaldı :)
Ben 1seneden düştük diye bile yakin geliyor valla seneler öncesinden sayarken bu bile harika senin az kalmis gerçekten :)Ayy cok guzel haberler
BiZde mayıs dedik ama sankı daha coook var gıbıgeliyo bana![]()
ne kadar verdin kestirirken ve nereye kestirdin ? yapım aşamasında resim bekliyorum :)