- 5 Aralık 2022
- 511
- 152
- 33
- 26
Maalesef negatif oldu
Hayırlısı olsun. Çok düşük ihtimal veriyorlar zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef negatif oldu
Evet canım ilişki gibi ihtimali. Benle aynı anda bir arkadasim da oldu onun pozitif oldu hemen. Onda pcos vardı yumurta gelişimi yoktu ilaçlarla yumurtası gelişti faydası çok oldu bende problem oldu yumurtlamam da normaldi ama olmadiHayırlısı olsun. Çok düşük ihtimal veriyorlar zaten
Evet canım ilişki gibi ihtimali. Benle aynı anda bir arkadasim da oldu onun pozitif oldu hemen. Onda pcos vardı yumurta gelişimi yoktu ilaçlarla yumurtası gelişti faydası çok oldu bende problem oldu yumurtlamam da normaldi ama olmadi
Merhaba bende aynı doktora gidiyorum sonuç alabildiniz miMerhaba. Ben kocaelindeyim. Kocaeli Üniversitesi Umuttepe’ye gidiyorum. Çok memnunum doktorlarımdan ve süreçten. Emek Doğer ve Özge Senem Yücel Çiçek adlı doktorlar var ikiside çok profesyonel.
Merhaba. Özge hocayla ilerliyorum. Doktorumdan memnunum. İlk aşılama tutmadı ikinciyi deniyoruz. O da olmazsa tüp bebeğe başlayacağız. Şimdilik süreç güzel stabil ilerliyor. Pcos var bende. Git gel Artık birbirimizi tanıdık memnunum şu anda.Merhaba bende aynı doktora gidiyorum sonuç alabildiniz mi
Bende emek hocaya gidiyorum bende memnunum açıkçası 2 aşılama 1tüp bebek negagif geldi şimdiki transferim pozitif sonuçlandı ama değerler düşük gidiyor bekliyorumMerhaba. Özge hocayla ilerliyorum. Doktorumdan memnunum. İlk aşılama tutmadı ikinciyi deniyoruz. O da olmazsa tüp bebeğe başlayacağız. Şimdilik süreç güzel stabil ilerliyor. Pcos var bende. Git gel Artık birbirimizi tanıdık memnunum şu anda.
Evet prosedür gereği aşılama yapılıyor işte. İkinci aşılamada kendiliğinden çatlamıştı yumurtam iptal edildi. Regl olunca ara vermeden tekrar iğnelere başladım şimdi de yumurtam büyümüyor ne lanet bir şey bu pcos bakalım ne olacak ne zaman büyüyecek. Bir an önce aşılama yapılsın da tüp bebeğe geçilsin istiyorum. Bende şiddetli bir pcos var amh değerim 6 küsür çıkıyor düşün. Tüp bebek için bu tabi ki olumlu bir şey o yüzden tüp bebeğe hemen geçmek istiyorum.Bende emek hocaya gidiyorum bende memnunum açıkçası 2 aşılama 1tüp bebek negagif geldi şimdiki transferim pozitif sonuçlandı ama değerler düşük gidiyor bekliyorum
Emek hoca aşılama tutmaz zaten sende bizim işimiz tüp bebekle Demişti öyle de oldu pkos bende de var yumurta çok olunca daha iyi oluyor her iki taraf içinde
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benimBende emek hocaya gidiyorum bende memnunum açıkçası 2 aşılama 1tüp bebek negagif geldi şimdiki transferim pozitif sonuçlandı ama değerler düşük gidiyor bekliyorum
Emek hoca aşılama tutmaz zaten sende bizim işimiz tüp bebekle Demişti öyle de oldu pkos bende de var yumurta çok olunca daha iyi oluyor her iki taraf içinde
Aşılama çok önemli değil bence tutma ihtimalide düşük ben devlette yaptırdım lütfü kırdardaMerhaba öncelikle hayırlı olsunbende aşılama olacağım bu ay inşallah hangi doktorda aşılama işlemi yaptırdınız peki ben istanbulda oturuyorum ve aşılama konusunda tecrübeli bir doktor arıyorum
Benim amh da 6 çıktı doktor sorun olarak görmedi merak etme önemli olan kaliteli yumurta çıkmadı sende tüp bebeğe geçersen yumurta toplama öncesi mutlaka yediklerine dikkat et sürekli yumurtalık kalitesini arttıran şeyler tüket hayırlı sonuçlar alırsın inşallahEvet prosedür gereği aşılama yapılıyor işte. İkinci aşılamada kendiliğinden çatlamıştı yumurtam iptal edildi. Regl olunca ara vermeden tekrar iğnelere başladım şimdi de yumurtam büyümüyor ne lanet bir şey bu pcos bakalım ne olacak ne zaman büyüyecek. Bir an önce aşılama yapılsın da tüp bebeğe geçilsin istiyorum. Bende şiddetli bir pcos var amh değerim 6 küsür çıkıyor düşün. Tüp bebek için bu tabi ki olumlu bir şey o yüzden tüp bebeğe hemen geçmek istiyorum.
İnşallah Allah razı olsun değerim yükselir inşallah dış gebelik yada kimyasal gebelikten korkuyorum vardır olanda bir hayır ne yapalımRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benimhemen paylaş bizimle de durumu
![]()
Çok sağol canım içimi ferahlattın. Kesinlikle dikkat edeceğim. Rabbim umutlarımızı boşa çıkartmasınBenim amh da 6 çıktı doktor sorun olarak görmedi merak etme önemli olan kaliteli yumurta çıkmadı sende tüp bebeğe geçersen yumurta toplama öncesi mutlaka yediklerine dikkat et sürekli yumurtalık kalitesini arttıran şeyler tüket hayırlı sonuçlar alırsın inşallah