• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

beğenmene sevindim canım bir de aklım şu englıshhome ferforje kalbi vardı duvar süsü asılıyor falan ama askısı çıkınca çok güzel bir kutu kapağı açılıyor bununla da güzel bir şeyler yapılır sunulur :)
http://www.englishhome.com.tr/heart-ferforje-askili-aksesuar-pembe.html

ohaa çok güzelmiş bayıldımmmm :KK57:

biz de şubatta söz nişan bir arada yapıcaz ufak çaplı bişey ama hiç bilgim yok bu konularda :KK43: zerre bişey bilmiyorum. nerden başlanır ne alınır hiiççç bilmem. artık burda sizlerden kopya çekicem :KK66:

ohaa çok güzelmiş bayıldımmmm :KK57:

biz de şubatta söz nişan bir arada yapıcaz ufak çaplı bişey ama hiç bilgim yok bu konularda :KK43: zerre bişey bilmiyorum. nerden başlanır ne alınır hiiççç bilmem. artık burda sizlerden kopya çekicem :KK66:
bende bayııılldııımmm :)
mutluhatunun güzel topikleri var burada her ayrıntı var onu inceleyebilirsin :)

küçükleri de var ama mendil gözüksün dimi ben o zaman bu fikri nişan bohçası için saklayayım bir iki parçasını bu kutuya koyarım içimde kalmaz :) o zaman şöyle bir şey alıp ismimiz işlenmiş bir havlu ve söz mendilimizi koyup tülle süslerim :) http://www.herdekora.com/dekoratif-...koratif-kalp-sepet-metal-36x36-cm/dp/tr/49097
seninki de güzel yüzük tepsisi değil de ayrı kutu iyi olur kadife de hoş olur:)
canımm ben hiç adet bilmiyorum maalesef ,şimdi bu mendil ne için veriliyor nerede veriliyor yada nerde gözükmesi gerekiyor:)

canımm ben hiç adet bilmiyorum maalesef ,şimdi bu mendil ne için veriliyor nerede veriliyor yada nerde gözükmesi gerekiyor:)
mendil söz verdik anlamında canım olmasa olur ama hatıra kalıyor o günden :)
bazı yörelerde bi tepside kayınpedere verilirmiş o da gönlünden ne koparsa tepsiye bırakırmış:)

hımm güzelmiş aslında gerçekten :) bende yapayım işlemesini sen mi yaptın yoksa:)

Günaydın herkese iyi bayramlar =) nasılsınız görûsmeyeli =)

Merhaba kizlaar ben de varim biz erkek arkadasimla bi aksilik cikmazsa 14 subatta sozlenmeyi dusunuyoruz:KK33::KK72: ben her detayi simdiden kafamda hazirladim bile o_O

Back