- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
kutu fikrinden emin olursam sanırım böyle bişey seçerim zaten ama sadece mendil veriyim diyorum kafam o kadar karışık kisende böyle bir şey yapabilirsin hala mağazasında satıştadır diye düşünüyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kutu fikrinden emin olursam sanırım böyle bişey seçerim zaten ama sadece mendil veriyim diyorum kafam o kadar karışık kisende böyle bir şey yapabilirsin hala mağazasında satıştadır diye düşünüyorum :)
Al benden de o kadar dediğim gibi havlu falan yok bizde normalde sadece mendil verilir onu da nasıl vereceğimi bulamıyorum :)kutu fikrinden emin olursam sanırım böyle bişey seçerim zaten ama sadece mendil veriyim diyorum kafam o kadar karışık ki
bi karar versek herşey çok kolaya olacak ama :)Al benden de o kadar dediğim gibi havlu falan yok bizde normalde sadece mendil verilir onu da nasıl vereceğimi bulamıyorum :)
beğenmene sevindim canım bir de aklım şu englıshhome ferforje kalbi vardı duvar süsü asılıyor falan ama askısı çıkınca çok güzel bir kutu kapağı açılıyor bununla da güzel bir şeyler yapılır sunulur :)
http://www.englishhome.com.tr/heart-ferforje-askili-aksesuar-pembe.html
bende bayııılldııımmm :)ohaa çok güzelmiş bayıldımmmm
biz de şubatta söz nişan bir arada yapıcaz ufak çaplı bişey ama hiç bilgim yok bu konularda zerre bişey bilmiyorum. nerden başlanır ne alınır hiiççç bilmem. artık burda sizlerden kopya çekicem
canımm ben hiç adet bilmiyorum maalesef ,şimdi bu mendil ne için veriliyor nerede veriliyor yada nerde gözükmesi gerekiyor:)küçükleri de var ama mendil gözüksün dimi ben o zaman bu fikri nişan bohçası için saklayayım bir iki parçasını bu kutuya koyarım içimde kalmaz :) o zaman şöyle bir şey alıp ismimiz işlenmiş bir havlu ve söz mendilimizi koyup tülle süslerim :) http://www.herdekora.com/dekoratif-...koratif-kalp-sepet-metal-36x36-cm/dp/tr/49097
seninki de güzel yüzük tepsisi değil de ayrı kutu iyi olur kadife de hoş olur:)
mendil söz verdik anlamında canım olmasa olur ama hatıra kalıyor o günden :)canımm ben hiç adet bilmiyorum maalesef ,şimdi bu mendil ne için veriliyor nerede veriliyor yada nerde gözükmesi gerekiyor:)
yok canım yaptırdım :)hımm güzelmiş aslında gerçekten :) bende yapayım işlemesini sen mi yaptın yoksa:)
nereye yaptrdın acaba aynısı olmasada bende yaptrsam ama sölemek istemezsen anlarım:)yok canım yaptırdım :)
netten almadım canım bizim burda pikocu var ona yaptırdım :)nereye yaptrdın acaba aynısı olmasada bende yaptrsam ama sölemek istemezsen anlarım:)
hakikaten pahalıymış:)olsun bakayım anı olur :)netten almadım canım bizim burda pikocu var ona yaptırdım :)
elifinelizi diye bi sayfa var facede o da yapıyo mendil 60 lira... biraz pahalı
oturduğun yerde pikocu varsa hem daha ucuz olur hem kargo yolu filan beklemezsin :)hakikaten pahalıymış:)olsun bakayım anı olur :)
tmm pikocu araştırcam :) teşekkürler:)oturduğun yerde pikocu varsa hem daha ucuz olur hem kargo yolu filan beklemezsin :)