• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

bunuda ben yapmış olamam sanırım arkadaşlar okdar çok özelimi anlatırken birde sizden bunları saklamam saçma olmazmı istediginizi düşünün tabiki benmde birçok sorunum var ama bu kadarda degil.

herkeze herşey için çok teşekkür ederim umarım hepiniz aradıgınız mutluluga ulaşırsınız kendinize iyi bakın hoşçakalın kızlar :KK54:

bunuda ben yapmış olamam sanırım arkadaşlar okdar çok özelimi anlatırken birde sizden bunları saklamam saçma olmazmı istediginizi düşünün tabiki benmde birçok sorunum var ama bu kadarda degil.
amacım seni kırmak değil sadece çok ütopik bir yalan...
face kullanmayı bilmeyen kuzenin maşallah hiç sorunsuz bdvye konu açıyor...
hoşçakal.

Birbirmizi tam tanimiyoruz ama bana da çok inandirici gelmedi kuzeninin yazmasi. hem faceinizi de kapatmiştiniz sanirim burda óyle yazmisti(n). Yazilanla uyan bi şekilde facete yoksunuz. Neyse mutluluklar size de

Birbirmizi tam tanimiyoruz ama bana da çok inandirici gelmedi kuzeninin yazmasi. hem faceinizi de kapatmiştiniz sanirim burda óyle yazmisti(n). Yazilanla uyan bi şekilde facete yoksunuz. Neyse mutluluklar size de
dimi canım insanı aptal yerine koymanın mantığı yok yani...

Lütfen bana yardimci olun isteme söz nişan bir olacak hangisini giysemm cicekliyi aldim ama kafam karışık erkek tarafi kapali ve 3 elti var dedikoducu kusursuz olmam lazim.

Eklentiler

• Screenshot_2014-10-29-09-20-06.png
    Screenshot_2014-10-29-09-20-06.png
    545,5 KB · Görüntüleme: 112
Lütfen bana yardimci olun isteme söz nişan bir olacak hangisini giysemm cicekliyi aldim ama kafam karışık erkek tarafi kapali ve 3 elti var dedikoducu kusursuz olmam lazim.
ben ilk 2sini begendim daha uygun sanki söz icin, ama söz nişan bi aradaysa ve erkek tarafi kapaliysa uzun bi elbise de tercih edebilirsiniz. Daha agir durur ve uygun olur sanki

söz nişan bir olcaksa uzun bi elbise bencede daha zarif durur...
ama çiçekli elbise pek bi günlük duruyor ilk ikisi daha güzel bence :)

İyi akşamlar hatunlar Allah nasip ederse bende 2015 gelinlerinden olacağim. Cuma günü sevdigimin annesi ve kızkarde İstanbuldan-Trabzona geliyolar tanısmaya. 2 gün kalıcaklar. Söz ve Nişanıda somestırda yapmayı planlıyoruz. :KK68:

Başka önerebileceğiniz abiye sitesi var mı ? Gerçi denemeden almakta sağlıklı olmaz gibi oofffff

İyi akşamlar hatunlar Allah nasip ederse bende 2015 gelinlerinden olacağim. Cuma günü sevdigimin annesi ve kızkarde İstanbuldan-Trabzona geliyolar tanısmaya. 2 gün kalıcaklar. Söz ve Nişanıda somestırda yapmayı planlıyoruz. :KK68:
Hayırlı olsun hemsom :)

Back