- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
aklın yolu bir bence canım :)Ben tanımıyorum sadece karşıdan baktım ve hepsinin aynı kişi tarafından yazıldığını düşünüyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aklın yolu bir bence canım :)Ben tanımıyorum sadece karşıdan baktım ve hepsinin aynı kişi tarafından yazıldığını düşünüyorum.
amacım seni kırmak değil sadece çok ütopik bir yalan...bunuda ben yapmış olamam sanırım arkadaşlar okdar çok özelimi anlatırken birde sizden bunları saklamam saçma olmazmı istediginizi düşünün tabiki benmde birçok sorunum var ama bu kadarda degil.
dimi canım insanı aptal yerine koymanın mantığı yok yani...Birbirmizi tam tanimiyoruz ama bana da çok inandirici gelmedi kuzeninin yazmasi. hem faceinizi de kapatmiştiniz sanirim burda óyle yazmisti(n). Yazilanla uyan bi şekilde facete yoksunuz. Neyse mutluluklar size de
ben ilk 2sini begendim daha uygun sanki söz icin, ama söz nişan bi aradaysa ve erkek tarafi kapaliysa uzun bi elbise de tercih edebilirsiniz. Daha agir durur ve uygun olur sankiLütfen bana yardimci olun isteme söz nişan bir olacak hangisini giysemm cicekliyi aldim ama kafam karışık erkek tarafi kapali ve 3 elti var dedikoducu kusursuz olmam lazim.
söz nişan bir olcaksa uzun bi elbise bencede daha zarif durur...Lütfen bana yardimci olun isteme söz nişan bir olacak hangisini giysemm cicekliyi aldim ama kafam karışık erkek tarafi kapali ve 3 elti var dedikoducu kusursuz olmam lazim.
Uzun hiç guzel bulamadim hep abiye tarzi memlekette elbise yok yaaben ilk 2sini begendim daha uygun sanki söz icin, ama söz nişan bi aradaysa ve erkek tarafi kapaliysa uzun bi elbise de tercih edebilirsiniz. Daha agir durur ve uygun olur sanki
Uzun hiç guzel bulamadim hep abiye tarzi memlekette elbise yok yaa
Nerden bulabilirim bunlari hangi magazabunlar ilk seçenekler öyle çok abiyede değilller :)
forever new markası bi çok avmde magazası var zaten saks mavisi elbisede şu an indirimde 200 lira:)Nerden bulabilirim bunlari hangi magaza
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-2016-gelincikleri-hadi-toplanip-ilk-adimlarimizi-paylasalim.734255/page-605 gel hatun :)İyi akşamlar hatunlar Allah nasip ederse bende 2015 gelinlerinden olacağim. Cuma günü sevdigimin annesi ve kızkarde İstanbuldan-Trabzona geliyolar tanısmaya. 2 gün kalıcaklar. Söz ve Nişanıda somestırda yapmayı planlıyoruz.
Hayırlı olsun hemsom :)İyi akşamlar hatunlar Allah nasip ederse bende 2015 gelinlerinden olacağim. Cuma günü sevdigimin annesi ve kızkarde İstanbuldan-Trabzona geliyolar tanısmaya. 2 gün kalıcaklar. Söz ve Nişanıda somestırda yapmayı planlıyoruz.
Cok tesekkür ederim canımmm benimmHayırlı olsun hemsom :)