ben kendi adıma iyiyim canım sen nasılsın :)Günaydın herkese iyi bayramlar =) nasılsınız görûsmeyeli =)
Allah kavuştursun canım :) nasılsın .)Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz inşallah hepimizin istediği tarihte en güzel şekilde sözümüzü gerçekleştiririz asker yolu bekleyenlerde ayrıca Allah kavuştursun
iyilik canım sen nasılsın hazırlıklar nasıl tarih falan konuşuyor musunuz nişan için ?Allah kavuştursun canım :) nasılsın .)
şubat mart dedik canım net bi tarih şu an yok en geç 1 mart :)iyilik canım sen nasılsın hazırlıklar nasıl tarih falan konuşuyor musunuz nişan için ?
ben kendi adıma iyiyim canım sen nasılsın :)
az kalmış maşallah su gibi geçsin zaman :)şubat mart dedik canım net bi tarih şu an yok en geç 1 mart :)
hazırlıklarım devam ediyor çeyiz alıyorum :)
butik sabun yaptırdım :)
minik şişelerim vardı ya onlara gül suyu koyuyorum :) püskül ve etiket eklenicek:)
asetat kutuların siparişini bugün veriyorum
söz mendilim hazır
yüzük yükseltilerimi yapıcam bugün yarın aynalı olucak onlarda :)
butik kurabiye denedim sanırım nişanımdada kendim yapıcam :)
aa 2 ay kalmış hazırlıklar bitmiştir herhalde şahsen bizim topikte ki kızlar kadar heyecanlı tez canlı her şeyini aylar önceden yapan birini daha görmedim ama senin hazırlıklar nasıl ? :)Meraba kızlar bende aralık12 de sözlenecegımm sohbete bende katılabilir miyim@mutluhatun sen yuzuk yukseltılerını kendin mi yapacaksın
vaaayy vaaayyy konu sahibimiz gelmiş hoş geldin canım sen yokken sayfalar aldı yürüdü vallahi biz iyiyiz asıl seni sormalı :)Kızlaaar merhaba
Hesabı kaybettım ıs guc derken bayaa ara verdım yenı ismide karısıklık olmasın dıye hzlvlkn 2 yaptım baya almıs yurumus buralar nasılsınız ıyısınızdır umarım
vaaayy vaaayyy konu sahibimiz gelmiş hoş geldin canım sen yokken sayfalar aldı yürüdü vallahi biz iyiyiz asıl seni sormalı :)
hoşgeldin canım evet aynalı bi tepsi almıştım daha önce kenarlarında beyaz polyester güller var şimdi aynalı yüzük yükseltilerimi kendim yapıcam resminide atarım yapınca :)Meraba kızlar bende aralık12 de sözlenecegımm sohbete bende katılabilir miyim@mutluhatun sen yuzuk yukseltılerını kendin mi yapacaksın
oooo kimler gelmiş biz iyiyiz canım sen nasılsın :)Kızlaaar merhaba
Hesabı kaybettım ıs guc derken bayaa ara verdım yenı ismide karısıklık olmasın dıye hzlvlkn 2 yaptım baya almıs yurumus buralar nasılsınız ıyısınızdır umarım
evet canım kendim yapıcam küçük kare aynalar kestirdim :)az kalmış maşallah su gibi geçsin zaman :)
ayy o sabunlar çok güzel oluyor bayılıyorum.şişelere gül suyu da iyi fikirmiş :) yüzük yükseltilerini kendin mi yapacaksın ben çok beğeniyorum aynalı olanları ama biraz pahalı kendimiz yapabileceğimiz gibiyse bende yapayım :) :)
becerikli kızın hali bir başka oluyor tabi kurabiye de güzel :)
ne kadar verdin kestirirken ve nereye kestirdin ? yapım aşamasında resim bekliyorum :)hoşgeldin canım evet aynalı bi tepsi almıştım daha önce kenarlarında beyaz polyester güller var şimdi aynalı yüzük yükseltilerimi kendim yapıcam resminide atarım yapınca :)
oooo kimler gelmiş biz iyiyiz canım sen nasılsın :)
evet canım kendim yapıcam küçük kare aynalar kestirdim :)
bulaşık süngerleri var ya onlarıda aynaların boyutuna göre kesip beyaz kumaş ile kaplıycam kurdeleden fiyon yapıcam makasada beyaz püskül ve kurdeleden süs yapıcam takım olucak :)
bende son durum şu an her şey yolunda kısmetse seneye eylülde sözümüz olacak bu topiğe geldiğimde 2 seneden düşüyordum şimdi 11 aycık kaldı :)İyiyim bende cok sukur. Son durumlar neler
bende son durum şu an her şey yolunda kısmetse seneye eylülde sözümüz olacak bu topiğe geldiğimde 2 seneden düşüyordum şimdi 11 aycık kaldı :)
Ben 1seneden düştük diye bile yakin geliyor valla seneler öncesinden sayarken bu bile harika senin az kalmis gerçekten :)Ayy cok guzel haberler
BiZde mayıs dedik ama sankı daha coook var gıbıgeliyo bana
ne kadar verdin kestirirken ve nereye kestirdin ? yapım aşamasında resim bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?