Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz inşallah hepimizin istediği tarihte en güzel şekilde sözümüzü gerçekleştiririz asker yolu bekleyenlerde ayrıca Allah kavuştursun

iyilik canım sen nasılsın hazırlıklar nasıl tarih falan konuşuyor musunuz nişan için ?
şubat mart dedik canım net bi tarih şu an yok en geç 1 mart :)
hazırlıklarım devam ediyor çeyiz alıyorum :)
butik sabun yaptırdım :)
minik şişelerim vardı ya onlara gül suyu koyuyorum :) püskül ve etiket eklenicek:)
asetat kutuların siparişini bugün veriyorum
söz mendilim hazır
yüzük yükseltilerimi yapıcam bugün yarın aynalı olucak onlarda :)
butik kurabiye denedim sanırım nişanımdada kendim yapıcam :)

Meraba kızlar bende aralık12 de sözlenecegımm sohbete bende katılabilir miyim@mutluhatun sen yuzuk yukseltılerını kendin mi yapacaksın

Kızlaaar merhaba
Hesabı kaybettım ıs guc derken bayaa ara verdım yenı ismide karısıklık olmasın dıye hzlvlkn 2 yaptım baya almıs yurumus buralar nasılsınız ıyısınızdır umarım

az kalmış maşallah su gibi geçsin zaman :)
ayy o sabunlar çok güzel oluyor bayılıyorum.şişelere gül suyu da iyi fikirmiş :) yüzük yükseltilerini kendin mi yapacaksın ben çok beğeniyorum aynalı olanları ama biraz pahalı kendimiz yapabileceğimiz gibiyse bende yapayım :) :)
becerikli kızın hali bir başka oluyor tabi kurabiye de güzel :)

Meraba kızlar bende aralık12 de sözlenecegımm sohbete bende katılabilir miyim@mutluhatun sen yuzuk yukseltılerını kendin mi yapacaksın
aa 2 ay kalmış hazırlıklar bitmiştir herhalde şahsen bizim topikte ki kızlar kadar heyecanlı tez canlı her şeyini aylar önceden yapan birini daha görmedim ama senin hazırlıklar nasıl ? :)

Kızlaaar merhaba
Hesabı kaybettım ıs guc derken bayaa ara verdım yenı ismide karısıklık olmasın dıye hzlvlkn 2 yaptım baya almıs yurumus buralar nasılsınız ıyısınızdır umarım
vaaayy vaaayyy konu sahibimiz gelmiş hoş geldin canım sen yokken sayfalar aldı yürüdü vallahi biz iyiyiz asıl seni sormalı :)

hoşgeldin canım evet aynalı bi tepsi almıştım daha önce kenarlarında beyaz polyester güller var şimdi aynalı yüzük yükseltilerimi kendim yapıcam resminide atarım yapınca :)

Kızlaaar merhaba
oooo kimler gelmiş biz iyiyiz canım sen nasılsın :)

evet canım kendim yapıcam küçük kare aynalar kestirdim :)
bulaşık süngerleri var ya onlarıda aynaların boyutuna göre kesip beyaz kumaş ile kaplıycam kurdeleden fiyon yapıcam makasada beyaz püskül ve kurdeleden süs yapıcam takım olucak :)

ne kadar verdin kestirirken ve nereye kestirdin ? yapım aşamasında resim bekliyorum :)

bende son durum şu an her şey yolunda kısmetse seneye eylülde sözümüz olacak bu topiğe geldiğimde 2 seneden düşüyordum şimdi 11 aycık kaldı :)

Ayy cok guzel haberler
BiZde mayıs dedik ama sankı daha coook var gıbıgeliyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…