Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

site yenilendiğinden beri mobide sorun yaşanıyordu canım düzeldimi bilmiyorum :)
iyiyim bende bizim söz nişan bir arada şubat mart gibi düşünüyoruz bakalım :)
mutluluklar dilerim canım hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.. Hazırlıklar nasıl gidiyor? Ben daha hiçbişey yapmadım Erkek arkaddaşımın annesi baya bi çeyiz düzmüş benimki de zamanı gelince toplu alırsın kendi zevkine göre diyor

amın cnm hepımızınkınıde...valla annem hıç bısey yapamadık desede bende çeyız bol annem halk egıtımde öğretmen salon takımları mutfak takımları seccade lıf patık havlu kenarı iğne oyası aşağı yukarı hazır gıbı bıtek dantel takımım yok onuda ben istemiyorum annem bı takım olsun gene dıyo

annemın 4 tane döşeği var işte onlardan ped yatak yaptırcaz aslında erkek arkadaşıma kalsa o yerde yatmayı sevıo hiç bozmayalım döşekleri onlarda yatalım ama öylede olmazkı

annemın 4 tane döşeği var işte onlardan ped yatak yaptırcaz aslında erkek arkadaşıma kalsa o yerde yatmayı sevıo hiç bozmayalım döşekleri onlarda yatalım ama öylede olmazkı
mutfak eşyası bakıyorum yemek takımı çaydanlık falan bıkaç takım onlardan alcam zaten erkek arkadaşımın ailesi küçük ev aletlerını almış

ayyyy heyecandan mesajları karıştırmışım kusura bakmayın

valla canım bende hazırlık çok :)
söz nişan için yastık işie havlu sabun kese yüzük tepsisi hasır sepet hazırladım :)
çeyiz dersen artık sona yaklaştım sandık çeyizi tamam mutfagın bi kaç parçası kaldı yatak odası tamam :)
evin genel ihtiyaçlarına dair bi kaç şey alıcam :)
bohçalar yine hazır bi sevdiceğimin bohçası yoktu onada başladım işte ve bunların hepsini 6 ay içinde yaptım :)

maşallah ya hepsi neredeyse tamamlanmış. darısı benim başıma inşallah

farkındayımmmm ( bi çalışmaya başlayım yavaş yavaş tamamlayacağım bakalım ama ne alınır ne yapılır hiçbişey bilmiyorumm
liste yap ve bölüm bölüm al canım ben öyle yaptım en azından bi yer bitmeden yada az kalmadan diğerine geçmedim :)
önce yatak odasını tamamladım nevresimler pikeler alez evlilik seti yorganlar yastıklar bornoz takımı :)
sonra mutfaga geçtim :)

evet canım çok haklısın ben de öyle yapayım önce liste yapmakla başlayım boş vaktim varken hazır.. araştırıp araştırıp yazarım. para kkazanınca da yavaştan alırım artık

evet canım çok haklısın ben de öyle yapayım önce liste yapmakla başlayım boş vaktim varken hazır.. araştırıp araştırıp yazarım. para kkazanınca da yavaştan alırım artık
bende listeler var canım atıyım istersen özelden :)

canım kendine çok dikkat et inan senin sağlığından daha önemli değil ne desek boş gelecek ama değmez onun gibi birine.

Kızlar facebook kullanmıyorum ama instagram kullananlar varsa oradan görebiliriz birbirimizi özellikle topikte eskilerden beri dertleştiğimiz paylaşımlarda bulunduğumuz arkadaşlar instagram kullanıyorlarsa kullanıcı adı bekliyoruumm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…