Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KK bağımlılık yaparvalla bır haftadır aralıksız adetlere bakıyorum bıkaç yemek takımı baktım saatlerce bu forumdayım heycanlı eğlenceli ancak başım ağrıdı
evet fazlasıyla hergun bılmedıgım bısuru şey ögrenıyorum yemek takımı bakcakken kendımı çeyizde buluyorum çeyizden adetlere geçiyorum başım şiştiiiKK bağımlılık yapar
adetlere çok takılma canım :)evet fazlasıyla hergun bılmedıgım bısuru şey ögrenıyorum yemek takımı bakcakken kendımı çeyizde buluyorum çeyizden adetlere geçiyorum başım şiştiii
söz için sadece isteme oluyo yüzük getırıyorlar başka bı olay yok dımıadetlere çok takılma canım :)
nedenmerhaba kızlar 2015te nişanlanmak istediğimizi yazmıştım buraya malesef hayaller suya düştü yinede sizleri takip edecm sizlerin nişan söz haberleriyle mutlu oluruz hep birlikte herkese mutlu günler
çiçegini çikolatanı yüzgünü alır gelir genel kural budur :)söz için sadece isteme oluyo yüzük getırıyorlar başka bı olay yok dımı
okulum bitmeden vermeyecek babam sevgilimin okuluda 1 dönem uzadı en erken 2016 subat ayı oluyor yani yoksa ayrılık flan değil çok şükür ama en azından sizin tecrübelerinizden yararlanırım
hım tmm anladım canım nişan için hazırlanmaya başlarım ufak ufak ..bu söz hediyelikleri için kesemi güzel olurçiçegini çikolatanı yüzgünü alır gelir genel kural budur :)
bizde o gün yüz takılmıycak :)
sadece isteme olucak babam biraz düşünelim 1 hafta müsade edin diycek :)
bir hafta içinde benim kıyafetim yüzüklerimiz ikramlıklar hazırlanıcak hediyelerim son halini alıcak ve söz nişanbir arada olup bitcek :)
hediyenin ne olcagına bağlı canım önce ona karar vermelisin :)hım tmm anladım canım nişan için hazırlanmaya başlarım ufak ufak ..bu söz hediyelikleri için kesemi güzel olur
ayrılık olmasında gerisi hallolur canım :)okulum bitmeden vermeyecek babam sevgilimin okuluda 1 dönem uzadı en erken 2016 subat ayı oluyor yani yoksa ayrılık flan değil çok şükür ama en azından sizin tecrübelerinizden yararlanırım
en azzından fikrim olsun hayallerim cidden suya düştü ama neyse artıkayrılık olmasında gerisi hallolur canım :)
bir sene içinde kim bilir neler çıkar bizim yaptıklarımız begenilmez
baban ikna olmaz mı ki en azından söz yada ailelerin tanışması için :)en azzından fikrim olsun hayallerim cidden suya düştü ama neyse artık
ümidini sakın yitirme o zaman oluyo gerçekten zamana bıraken azzından fikrim olsun hayallerim cidden suya düştü ama neyse artık
kese değilde asetat kutu olabilir canım :)mantar tıpalı şişede kahve olcak resimli magnet belki bide gorumcelerıme kaynanama sabun havlu
asetet kutu dedıgın şeffaf olanlar dımıkese değilde asetat kutu olabilir canım :)
evet canımasetet kutu dedıgın şeffaf olanlar dımı