• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

valla bır haftadır aralıksız adetlere bakıyorum bıkaç yemek takımı baktım saatlerce bu forumdayım heycanlı eğlenceli ancak başım ağrıdı

merhaba kızlar 2015te nişanlanmak istediğimizi yazmıştım buraya malesef hayaller suya düştü yinede sizleri takip edecm sizlerin nişan söz haberleriyle mutlu oluruz hep birlikte herkese mutlu günler :KK52::KK52:

her yörenın bı adeti var sözde ne gelir ne gider nişanda ne olur bilsek daha ıyı gıbı

söz için sadece isteme oluyo yüzük getırıyorlar başka bı olay yok dımı
çiçegini çikolatanı yüzgünü alır gelir genel kural budur :)
bizde o gün yüz takılmıycak :)
sadece isteme olucak babam biraz düşünelim 1 hafta müsade edin diycek :)
bir hafta içinde benim kıyafetim yüzüklerimiz ikramlıklar hazırlanıcak hediyelerim son halini alıcak ve söz nişanbir arada olup bitcek :)

çiçegini çikolatanı yüzgünü alır gelir genel kural budur :)
bizde o gün yüz takılmıycak :)
sadece isteme olucak babam biraz düşünelim 1 hafta müsade edin diycek :)
bir hafta içinde benim kıyafetim yüzüklerimiz ikramlıklar hazırlanıcak hediyelerim son halini alıcak ve söz nişanbir arada olup bitcek :)
hım tmm anladım canım nişan için hazırlanmaya başlarım ufak ufak ..bu söz hediyelikleri için kesemi güzel olur

okulum bitmeden vermeyecek babam sevgilimin okuluda 1 dönem uzadı en erken 2016 subat ayı oluyor yani:KK67: yoksa ayrılık flan değil çok şükür ama en azından sizin tecrübelerinizden yararlanırım:KK43:o_Oo_O
ayrılık olmasında gerisi hallolur canım :)
bir sene içinde kim bilir neler çıkar bizim yaptıklarımız begenilmez:confused:

mantar tıpalı şişede kahve olcak resimli magnet belki bide gorumcelerıme kaynanama sabun havlu

Back