pırlanta yüzük ne zaman takılıo evlenme teklıfınde mıhım tmm anladım canım nişan için hazırlanmaya başlarım ufak ufak ..bu söz hediyelikleri için kesemi güzel olur
hım evet hepsını bır içine koyup verebılırım ustunede bı kurdele baglarımevet canım
tabi ki evlenme teklifinde ama bazen teklif almadanda söz nişan olabiliyo :)pırlanta yüzük ne zaman takılıo evlenme teklıfınde mı
ayyy bende ne soru sordum kusura bkma ya kafamda delı sorular :)evet canım
asıl sorcagımda o zaten bız şimdi kız istemeyle sözü aynı gün yapcaz benım bu günden önce teklıf almam gerek dımıtabi ki evlenme teklifinde ama bazen teklif almadanda söz nişan olabiliyo :)
ee yani mantık olarak evet sözden sonra gelen teklifin bana göre önemi yokasıl sorcagımda o zaten bız şimdi kız istemeyle sözü aynı gün yapcaz benım bu günden önce teklıf almam gerek dımı
kafasına taş mı düştü bi anda bu ani değişim bir türlü aklım ermiyor canım inanAradm cnm onlarn haberi yoktu omerde zamanki gelince soylicgni söyledi biraz önce üne dayanamadım aradm artk umut verme şöyle dedim anlamaiyomuaun hala dedi anlamiyorm şöyle dedm oda belki bikac ay belki bi yol belki askere gidip gelnceye kadar yanlz kalmak istiyorum dedi beklemymmi.hic.dedim oda bekleme artık ytr arama dedi kapattık bn kalp rhatsizym şuan yine kalbm çok fena skısıyo napcm bn
bızım bu ayın 19 unda 2. yıl dolcak bende babama 3. ayımızda soyledım ama vermek istemedı okul bıtsın dedı sonra uğraştım çok çaba verdım kabul ettırdım tanışmaya geldiler şubatta söz var işteee yani mantık olarak evet sözden sonra gelen teklifin bana göre önemi yok
ne kadar süredir berabersiniz?
mesela ben 3. ayımızda evlenme teklifi aldım öyle babama filan söyledim :)
İnsann elinde olmuyormus cnm kmsem yok cok yanlzm zor calisiyorm napsm nasl gecer bu acı blmiyormkafasına taş mı düştü bi anda bu ani değişim bir türlü aklım ermiyor canım inan
hiçbişey sağlıgından daha önemli değil üzme kendini
ama annem benı karıştırma aranda hallet dedı ben hallettım annem okul bitmeden evlılık istemıodu zaten okul bıtınce düğün olcak ama yınede annem bozar diye korkuyorumee yani mantık olarak evet sözden sonra gelen teklifin bana göre önemi yok
ne kadar süredir berabersiniz?
mesela ben 3. ayımızda evlenme teklifi aldım öyle babama filan söyledim :)
bizimde 1 mart 2015te 2 yıl olucak :)bızım bu ayın 19 unda 2. yıl dolcak bende babama 3. ayımızda soyledım ama vermek istemedı okul bıtsın dedı sonra uğraştım çok çaba verdım kabul ettırdım tanışmaya geldiler şubatta söz var işte
ne güzel umarım rabbım 22. yılımızıda gormeyı nasıp ederbizimde 1 mart 2015te 2 yıl olucak :)
yok yok dogru yerdesin
amin canım inşallah :)ne güzel umarım rabbım 22. yılımızıda gormeyı nasıp eder
site yenilendiğinden beri mobide sorun yaşanıyordu canım düzeldimi bilmiyorum :)kafam karıştı bi an :)) sen nasılsın canım? sizin söz ne zaman? bu arada artık android e yüklenmiyor mu bu uygulama??
evlılık teklıfı bekliyorum bende işte annem bozmassaamin canım inşallah :)
ben anneme yüzüğü gösterdiğimde şok olmuştuevlılık teklıfı bekliyorum bende işte annem bozmassa
neden kıben anneme yüzüğü gösterdiğimde şok olmuştu
3 aylık ilişki annneee evlenme teklifi aldım diyip parmagımı gözüne doğru sokunca şaşırdı tabineden kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?