• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Aradm cnm onlarn haberi yoktu omerde zamanki gelince soylicgni söyledi biraz önce üne dayanamadım aradm artk umut verme şöyle dedim anlamaiyomuaun hala dedi anlamiyorm şöyle dedm oda belki bikac ay belki bi yol belki askere gidip gelnceye kadar yanlz kalmak istiyorum dedi beklemymmi.hic.dedim oda bekleme artık ytr arama dedi kapattık bn kalp rhatsizym şuan yine kalbm çok fena skısıyo napcm bn :KK43:

asıl sorcagımda o zaten bız şimdi kız istemeyle sözü aynı gün yapcaz benım bu günden önce teklıf almam gerek dımı
ee yani mantık olarak evet sözden sonra gelen teklifin bana göre önemi yok
ne kadar süredir berabersiniz?
mesela ben 3. ayımızda evlenme teklifi aldım öyle babama filan söyledim :)

Aradm cnm onlarn haberi yoktu omerde zamanki gelince soylicgni söyledi biraz önce üne dayanamadım aradm artk umut verme şöyle dedim anlamaiyomuaun hala dedi anlamiyorm şöyle dedm oda belki bikac ay belki bi yol belki askere gidip gelnceye kadar yanlz kalmak istiyorum dedi beklemymmi.hic.dedim oda bekleme artık ytr arama dedi kapattık bn kalp rhatsizym şuan yine kalbm çok fena skısıyo napcm bn :KK43:
kafasına taş mı düştü bi anda bu ani değişim bir türlü aklım ermiyor canım inan :(
hiçbişey sağlıgından daha önemli değil üzme kendini :(

bızım bu ayın 19 unda 2. yıl dolcak bende babama 3. ayımızda soyledım ama vermek istemedı okul bıtsın dedı sonra uğraştım çok çaba verdım kabul ettırdım tanışmaya geldiler şubatta söz var işte

ama annem benı karıştırma aranda hallet dedı ben hallettım annem okul bitmeden evlılık istemıodu zaten okul bıtınce düğün olcak ama yınede annem bozar diye korkuyorum

:KK66: kafam karıştı bi an :)) sen nasılsın canım? sizin söz ne zaman? bu arada artık android e yüklenmiyor mu bu uygulama??
site yenilendiğinden beri mobide sorun yaşanıyordu canım düzeldimi bilmiyorum :)
iyiyim bende bizim söz nişan bir arada şubat mart gibi düşünüyoruz bakalım :)

Back