Bence o hic de sevmiyor sEni ssadece İnsanlik olarak en az ne kkadar hasarla ayrilabilirim cabasinda tek basina olursan iüstesinden gelemezsin kendine ilgilenecek ugraslar bul ve bence artik onun olmayacagini kabullen kendime de zzarar vermez boşuna evham yapmaBiliyorum şuana kadar karsima aldklarmi ailemi ikna etmek için neler çektgmi siz biliyorsunz o zamanlar bna pişman etmicm.bni brakma diyen adam smdi yok çok dua ettim ama sanrm eksik dua ettim ben sürekli ailelerimiz iyi anlaşan babam ikna olsun die dua ettim ama o duann içinde ömer beni hep sevsin demeyi unuttum blkide hayrlisi bu annem babam buna çok dua ediyorlar hakkında hayrlisi olsun die belki de hayrrlisi boyle mantkli dusunuyorm ama davranamiyorm bursaya gelicm bulusalm dedim onu bile kabul etmedi sesini duydukça daha kotu oluyorumseni krmamak iiçin konuşmak istemiyorum diyor senin yüzünden belki de boyle oldum beynimi yedin yıllardır diyo ama biliyorum oda seviyor napcm bn
Biliyorum şuana kadar karsima aldklarmi ailemi ikna etmek için neler çektgmi siz biliyorsunz o zamanlar bna pişman etmicm.bni brakma diyen adam smdi yok çok dua ettim ama sanrm eksik dua ettim ben sürekli ailelerimiz iyi anlaşan babam ikna olsun die dua ettim ama o duann içinde ömer beni hep sevsin demeyi unuttum blkide hayrlisi bu annem babam buna çok dua ediyorlar hakkında hayrlisi olsun die belki de hayrrlisi boyle mantkli dusunuyorm ama davranamiyorm bursaya gelicm bulusalm dedim onu bile kabul etmedi sesini duydukça daha kotu oluyorumseni krmamak iiçin konuşmak istemiyorum diyor senin yüzünden belki de boyle oldum beynimi yedin yıllardır diyo ama biliyorum oda seviyor napcm bn