• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

canım ben baska birsey diyemicem ama sen onu biraz zaman gecince unutursun cunku zamanla anlarsın sana yapılan haksızlıgı o zamanı gelince bence cok pişman olacak ama senin hayatında biri olursa ve mutlu olursan emin ol hiç umursamazsın bile onun da kendini öldürceinin falan sanmıyorum:KK51::KK51:

kafası çok karışık ne istediğini bilmiyor canım belli ki.seviyorum diyormuş ama 1 sene yalnız kalmayı düşünmek nedir yani ? Bir de şu an pişman değil ki BELKİ pişman olurum demiş ve istemiyorum demiş.Hayırlısı olsun diye dua et.

ölecek olsaydı şu an ayrı kalamazdı mutluhatun doğru söylüyor.

Haklsnz arkdslr çok teskkr ederim destgnz için artık aranızdada yerm kalmadı hakknızı helal edin çok.saolun hersy için İNŞALLAH çok mutlu oluruz hepimiz

Haklsnz arkdslr çok teskkr ederim destgnz için artık aranızdada yerm kalmadı hakknızı helal edin çok.saolun hersy için İNŞALLAH çok mutlu oluruz hepimiz
aranızda yerim yok filan deme...
daha mutlu iyi haberlerini alıcaz senin herşey çok güzel olucak inşallah :)

Tam alsmışken yokluguna ya ortaya ckarsa napicm ona denemek icin demistm ki ya yillar gecerse bnm hayatma baska biri girerse ozmn donmek istersn nolucak dedm oda merak etme sna yalvarmam dedi ama baskasyla olursam ölürms (Allah korusun) :KK43:
bu aynen şu demek senden sıkıldım gıt başkasıyla ol senı bıraz özlıyım gerı doncem demek aynısını yasadım

hıç yapmıyacagım şeyı yapıp terketıştım onu aylarca aradı sonra şuankı erkek arkadaşımla tanıştım ve hayatın ondan ibaret olmadığını anladım eskı sevgılımın yenısının tırnağı bıle olamıyacagını anladım bıkac ay rahatsız ettı şuan konuştuğum erkek arkadaşım hallettı

hıç yapmıyacagım şeyı yapıp terketıştım onu aylarca aradı sonra şuankı erkek arkadaşımla tanıştım ve hayatın ondan ibaret olmadığını anladım eskı sevgılımın yenısının tırnağı bıle olamıyacagını anladım bıkac ay rahatsız ettı şuan konuştuğum erkek arkadaşım hallettı
ve mutlu sonnnn:)
bazen yanlış kişileri seçyoruz işte

aranızda yerim yok filan deme...
daha mutlu iyi haberlerini alıcaz senin herşey çok güzel olucak inşallah :)

bu aynen şu demek senden sıkıldım gıt başkasıyla ol senı bıraz özlıyım gerı doncem demek aynısını yasadım
Hersey icin cok saolun kzlar iyiki varsnz benm mutlu haberlerimi biraz gec alablrsniz ama bndn soylemesi bu aksam eve gidicm kndmce yapmk istedgm birkac bsey var onlri yapip onun numarsni whatspatn fln engellicm abdest alip iki rekatta namaz klicam kendime yeni bi sayfa acicam İNŞALLAH :D:KK69::KK25:

Son düzenleme:
Hersey icin cok saolun kzlar iyiki varsnz benm mutlu haberlerimi biraz gec alablrsniz ama bndn soylemesi bu aksam eve gidicm kndmce yapmk istedgm birkac bsey var onlri yapip onun numarsni whatspatn fln engellicm abdest alip iki rekatta namaz klicam kendime yeni bi sayfa acicam İNŞALLAH :D:KK69::KK25:
inşallah cnm sende iyiki varsın dert etme karsına kımler cıkcak

İnşAllah Allah korkusu olan bir insan ckar başka Dick bseym kalmadi cnm Rabbim hayırlısını versin ama şuan kimseyi hayatıma sokucagımı düşünmüyorum

Back