- 1 Eylül 2014
- 212
- 27
- 38
- 30
eee normal olarak :) ben bir haftalık çıkarken annesiyle ablasıyla tanışmıştım tutmasam istemeye gelıyolardı3 aylık ilişki annneee evlenme teklifi aldım diyip parmagımı gözüne doğru sokunca şaşırdı tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eee normal olarak :) ben bir haftalık çıkarken annesiyle ablasıyla tanışmıştım tutmasam istemeye gelıyolardı3 aylık ilişki annneee evlenme teklifi aldım diyip parmagımı gözüne doğru sokunca şaşırdı tabi
mutluluklar dilerim canım hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.. Hazırlıklar nasıl gidiyor? Ben daha hiçbişey yapmadım Erkek arkaddaşımın annesi baya bi çeyiz düzmüş benimki de zamanı gelince toplu alırsın kendi zevkine göre diyorsite yenilendiğinden beri mobide sorun yaşanıyordu canım düzeldimi bilmiyorum :)
iyiyim bende bizim söz nişan bir arada şubat mart gibi düşünüyoruz bakalım :)
amın cnm hepımızınkınıde...valla annem hıç bısey yapamadık desede bende çeyız bol annem halk egıtımde öğretmen salon takımları mutfak takımları seccade lıf patık havlu kenarı iğne oyası aşağı yukarı hazır gıbı bıtek dantel takımım yok onuda ben istemiyorum annem bı takım olsun gene dıyomutluluklar dilerim canım hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.. Hazırlıklar nasıl gidiyor? Ben daha hiçbişey yapmadım Erkek arkaddaşımın annesi baya bi çeyiz düzmüş benimki de zamanı gelince toplu alırsın kendi zevkine göre diyor
annemın 4 tane döşeği var işte onlardan ped yatak yaptırcaz aslında erkek arkadaşıma kalsa o yerde yatmayı sevıo hiç bozmayalım döşekleri onlarda yatalım ama öylede olmazkıamın cnm hepımızınkınıde...valla annem hıç bısey yapamadık desede bende çeyız bol annem halk egıtımde öğretmen salon takımları mutfak takımları seccade lıf patık havlu kenarı iğne oyası aşağı yukarı hazır gıbı bıtek dantel takımım yok onuda ben istemiyorum annem bı takım olsun gene dıyo
mutfak eşyası bakıyorum yemek takımı çaydanlık falan bıkaç takım onlardan alcam zaten erkek arkadaşımın ailesi küçük ev aletlerını almışannemın 4 tane döşeği var işte onlardan ped yatak yaptırcaz aslında erkek arkadaşıma kalsa o yerde yatmayı sevıo hiç bozmayalım döşekleri onlarda yatalım ama öylede olmazkı
KENDİSİ TANISSA ONADA RAZIYIM DA BEKLEYELİM ARTIK ONU KIRCAGIMA 1 SENE GEÇ OLSUN NOLCAK SANKİbaban ikna olmaz mı ki en azından söz yada ailelerin tanışması için :)
ayyyy heyecandan mesajları karıştırmışım kusura bakmayınmutluluklar dilerim canım hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.. Hazırlıklar nasıl gidiyor? Ben daha hiçbişey yapmadım Erkek arkaddaşımın annesi baya bi çeyiz düzmüş benimki de zamanı gelince toplu alırsın kendi zevkine göre diyor
:)) hiç önemli değil hayırlı olsun sizin için deeeayyyy heyecandan mesajları karıştırmışım kusura bakmayın
saol cnm:)) hiç önemli değil hayırlı olsun sizin için deee
valla canım bende hazırlık çok :)mutluluklar dilerim canım hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.. Hazırlıklar nasıl gidiyor? Ben daha hiçbişey yapmadım Erkek arkaddaşımın annesi baya bi çeyiz düzmüş benimki de zamanı gelince toplu alırsın kendi zevkine göre diyor
maşallah ya hepsi neredeyse tamamlanmış. darısı benim başıma inşallahvalla canım bende hazırlık çok :)
söz nişan için yastık işie havlu sabun kese yüzük tepsisi hasır sepet hazırladım :)
çeyiz dersen artık sona yaklaştım sandık çeyizi tamam mutfagın bi kaç parçası kaldı yatak odası tamam :)
evin genel ihtiyaçlarına dair bi kaç şey alıcam :)
bohçalar yine hazır bi sevdiceğimin bohçası yoktu onada başladım işte ve bunların hepsini 6 ay içinde yaptım :)
amin canım bir an önce başlamalısın sıkışmak istemiyorsan :)maşallah ya hepsi neredeyse tamamlanmış. darısı benim başıma inşallah
farkındayımmmm ( bi çalışmaya başlayım yavaş yavaş tamamlayacağım bakalım ama ne alınır ne yapılır hiçbişey bilmiyorummamin canım bir an önce başlamalısın sıkışmak istemiyorsan :)
liste yap ve bölüm bölüm al canım ben öyle yaptım en azından bi yer bitmeden yada az kalmadan diğerine geçmedim :)farkındayımmmm ( bi çalışmaya başlayım yavaş yavaş tamamlayacağım bakalım ama ne alınır ne yapılır hiçbişey bilmiyorumm
evet canım çok haklısın ben de öyle yapayım önce liste yapmakla başlayım boş vaktim varken hazır.. araştırıp araştırıp yazarım. para kkazanınca da yavaştan alırım artıkliste yap ve bölüm bölüm al canım ben öyle yaptım en azından bi yer bitmeden yada az kalmadan diğerine geçmedim :)
önce yatak odasını tamamladım nevresimler pikeler alez evlilik seti yorganlar yastıklar bornoz takımı :)
sonra mutfaga geçtim :)
bende listeler var canım atıyım istersen özelden :)evet canım çok haklısın ben de öyle yapayım önce liste yapmakla başlayım boş vaktim varken hazır.. araştırıp araştırıp yazarım. para kkazanınca da yavaştan alırım artık
bende listeler var canım atıyım istersen özelden :)
çok iyi olur çok teşekkür ederimmbende listeler var canım atıyım istersen özelden :)
canım kendine çok dikkat et inan senin sağlığından daha önemli değil ne desek boş gelecek ama değmez onun gibi birine.Aradm cnm onlarn haberi yoktu omerde zamanki gelince soylicgni söyledi biraz önce üne dayanamadım aradm artk umut verme şöyle dedim anlamaiyomuaun hala dedi anlamiyorm şöyle dedm oda belki bikac ay belki bi yol belki askere gidip gelnceye kadar yanlz kalmak istiyorum dedi beklemymmi.hic.dedim oda bekleme artık ytr arama dedi kapattık bn kalp rhatsizym şuan yine kalbm çok fena skısıyo napcm bn