• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Eki Görüntüle 1224150 buralar çok sessiz kalmış kızlar bende şükür herşey yolunda çeyiz serüvenimin son adımlarını atıyorum yavaş yavaş...
Tabi buna ragmen hergün bir eksik çıkıyor...
Aksesuar almaya karşıydım mobilyalardan önce ama bi daha nerde bulup alıcam dediğim bi kaç parça şey almaya karar verdim:KK51:Eki Görüntüle 1224140 Eki Görüntüle 1224141
sen yine ne güzel şeyler almışsın :)
özellikle kapı süsüne bayıldıımm :KK68:

sen yine ne güzel şeyler almışsın :)
özellikle kapı süsüne bayıldıımm :KK68:
daha almadım canım :)
ekimde doğum günüm var hediye yerine para kabul ediyorum bu yıl:KK70:
bunlar almayı düşündüklerim :)
ama biraz önce alışverişten geldim kaptım yine bişeyler:KK19:

Eki Görüntüle 1224150 buralar çok sessiz kalmış kızlar bende şükür herşey yolunda çeyiz serüvenimin son adımlarını atıyorum yavaş yavaş...
Tabi buna ragmen hergün bir eksik çıkıyor...
Aksesuar almaya karşıydım mobilyalardan önce ama bi daha nerde bulup alıcam dediğim bi kaç parça şey almaya karar verdim:KK51:Eki Görüntüle 1224140 Eki Görüntüle 1224141

Besmeleye bayıldım. En alttakilerden pembeli olanların aynı deseni benim bardak altlıklarım.. Onlar tablo mu?

kızlar ben geldim sonunda nbr nasılsınız?
daha yazılanlara bakmadım ama bakıyım ben yokken neler yapmışşsınız

bende bu sayfaların yerinde saymasını garipsiyorum önceden ne kadar kalabalıktık aktiftik :KK12:
Bendeki gelişme babam sevgilim olduğunu ve seneye söz yapmak istediğimizi öğrendi annem söyledi ama babam onun bildiğinden haberim yok sanıyor ve sanırım seneye söz yapmayı kabul etti yani bakarız demiş olmayacak olsa hayır derdi :KK49:

özge bu cok güzel bir haber:) tavrı nasıl peki babanın?

kızlar benden bahsetmişsiniz:) face de olan kızlar gördü evet nişanımıda yaptık hayırlısıyla atlattık :)

0030212_pierre-cardin-pc15-erkek-hediye-seti.jpeg
bohça için bu takım nasıl sizce kızlar

yavaş yavaş almaya başlıyım diyorum...
ama emin olamıyorum böyle set mi alsam yoksa tek tek parça halinde mi alsam...
ama tek tek alıncada hem fiyat artıyo hem herşeyi tam takım yapamam diye korkuyorum...

Bence set çok mantıklı olmuş. Bunun fiyatı ne kadar canım?

Back