- 17 Temmuz 2014
- 602
- 140
- 83
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi hayırlı olsun tanışmışlar ben daha böyle işlere girişemediğim için cevap yazamadım mutluhatun hem erkek arkadaşı hem ailesiyle tanıştırdı bir kaç arkadaşımız daha var sözlenen vs.onlar yardmcı olacaktır ileriki süreçte inşallah ailenin yorumları da güzel olur :)
merhaba kızlar bnde varım bızde okulu beklıyoruz malesef 6 yılı bitirdik of cok sıkıldım olsun bseyler artık
hoşbulduk :) inşallah onunki 2015 benimki 2016Şimdi sıra benim onun ailesi ile tanışmamda.. Böyle şeyler beni çok geriyor ya ama bak birini atlattık bile kazasız belasız Darısı başına..
Okul ne zaman bitiyor canım, bu arada hoşgeldin..
ho
hoşbulduk :) inşallah onunki 2015 benimki 2016
ama asıl sorun benım ablam var 24unde babam onu bıle vermıyo daha kucuk dıye banada problem cıkarırmı?
iş için flanmı bekleyeceksiniz ? benım sevgılımde daha bugun konustuk işim olsun gelecem dıyo ama ben gercekten sıkıldım aynı evde onunla uymak ıstıyorumBenim erkek arkadaşım benden ufak onun da 2015te bitiyor okulu, okul bittikten sonra da birkaç yıl bekleyeceğiz mecbur..
iş için flanmı bekleyeceksiniz ? benım sevgılımde daha bugun konustuk işim olsun gelecem dıyo ama ben gercekten sıkıldım aynı evde onunla uymak ıstıyorum
oohhhooo ben çok şey atlattım da bir babamla erkek arkadaşımı tanıştıramadım onun dışında benim annemle akrabalarımla tanıştı bende annesi akrabaları ile tanıştım hatta gidip geliyoruz bayanlar olarak sohbet muhabbet babasıyla da aynı şekilde bir babam ve damat tanışmadı işte :)Şimdi sıra benim onun ailesi ile tanışmamda.. Böyle şeyler beni çok geriyor ya ama bak birini atlattık bile kazasız belasız Darısı başına..
benimki de 2016 da bitiyor seneye söz yapıyoruz inşallah okul bitince de nişan iş bulunca düğün :)ho
hoşbulduk :) inşallah onunki 2015 benimki 2016
ama asıl sorun benım ablam var 24unde babam onu bıle vermıyo daha kucuk dıye banada problem cıkarırmı?
ahh... ya ablamda evliliği cok dusunmez aslında benı kırabılecegını de dusunmuyorum belkı ben ısteyeınce ıster ıstemez o bana kırılır belkıhıssettırmesede bunu dusunuyorum acıkcasıbenimki de 2016 da bitiyor seneye söz yapıyoruz inşallah okul bitince de nişan iş bulunca düğün :)
ablana bile küçük diyorsa ufak tefek sorunlar olabilir umarım ikna olur babacığın.
oohhhooo ben çok şey atlattım da bir babamla erkek arkadaşımı tanıştıramadım onun dışında benim annemle akrabalarımla tanıştı bende annesi akrabaları ile tanıştım hatta gidip geliyoruz bayanlar olarak sohbet muhabbet babasıyla da aynı şekilde bir babam ve damat tanışmadı işte :)
yani bunların hepsinden darısı senin başına canıımm :) babamla erkek arkadaş tanışması içinde benim başıma :)
annemle tanıştığı ve bende ailesiyle tanıştığım için bir sorun görmedim akrabalara -bulaştırmakta- oda nasıl bir kelimeyse :)Ben annem babamla tanıştırmadan, aynı şekilde onun anne babası ile tanışmadan akrabalara bulaşmam, babamdan gizli yürütemem yani..
benimde ablam var önümde ama söz yapmayı düşünüyoruz burada hep okuduğum kadarıyla babalar kızlarına hep surat yapıyor genelde erkek arkadaşlarını öğrendiklerinde vs.ama benim babama annem cumartesi günü söyledi babam çok rahat aynı hiç tavır almadı vs çok şaşırdım inşallah seninde öyle olur hatta sadece erkek arkadaşı da var demedi söz-nişan istiyorlar dedi normal karşıladı bende 21den yeni gün aldım ve ünv. 3.sınıf öğrencisiyim umarım seninde güzel sonuç olur :)ahh... ya ablamda evliliği cok dusunmez aslında benı kırabılecegını de dusunmuyorum belkı ben ısteyeınce ıster ıstemez o bana kırılır belkıhıssettırmesede bunu dusunuyorum acıkcası
ayy ne guzel ya cok sevındım devamı gelir inşallah:) erkek arkadasın ne iş yapıyo çlışıyomu okuyomu? benımkı okuyo okulu bıtsınm işe grsın gelcekmiş mntıklı ama ne blyım işte ya 2015te btıyo inş okul onunkı hmn bı işe grse keşkeeeebenimde ablam var önümde ama söz yapmayı düşünüyoruz burada hep okuduğum kadarıyla babalar kızlarına hep surat yapıyor genelde erkek arkadaşlarını öğrendiklerinde vs.ama benim babama annem cumartesi günü söyledi babam çok rahat aynı hiç tavır almadı vs çok şaşırdım inşallah seninde öyle olur hatta sadece erkek arkadaşı da var demedi söz-nişan istiyorlar dedi normal karşıladı bende 21den yeni gün aldım ve ünv. 3.sınıf öğrencisiyim umarım seninde güzel sonuç olur :)
devamı seneye gelir artık anneme dedim o kadar söyleme erken diye ama durmadı söyledi 1 sene öncesinden hiç bir şey planlandığı gibi olmuyor Allah planladığımızdan daha güzellerini ve hayırlısını versin :)ayy ne guzel ya cok sevındım devamı gelir inşallah:) erkek arkadasın ne iş yapıyo çlışıyomu okuyomu? benımkı okuyo okulu bıtsınm işe grsın gelcekmiş mntıklı ama ne blyım işte ya 2015te btıyo inş okul onunkı hmn bı işe grse keşkeeee
amin canımdevamı seneye gelir artık anneme dedim o kadar söyleme erken diye ama durmadı söyledi 1 sene öncesinden hiç bir şey planlandığı gibi olmuyor Allah planladığımızdan daha güzellerini ve hayırlısını versin :)
Erkek arkadaşım bu sene okulu bitirdi şu an staj yapıyor 1 haftası kaldı sonra diplomasını alıyor askerlik için başvuracak ama daha önce geçirmiş olduğu kaza olduğundan dolayı sanırım askerlik yapamayacak muaf belgesi aldığımız an iş başvurularında bulunacağız umarım kısa sürede iş bulur :) sonra benim 3.sınıf bitsin yani seneye yazın da gelip isteyecekler inşallah erkek arkadaşında hemen iş bulur mezun olduğunda sende güzel günler yaşarsın :)
bende bu sayfaların yerinde saymasını garipsiyorum önceden ne kadar kalabalıktık aktiftikKızlar merhaba =) ne olmuş bu foruma ya garipsedim bayadır girmediğim için. Nasılsınız neler yapıyorsunuz? Bir gelişme var mı
Benim okul bitince net de bitti giremiyorum pek, telefonumun hizi da yetmiyor. Bizde hic ilerleme yok aksine geriliyor, sevgilim atanamayacak kendi isini kurmayi deneyecek o da olcak mi olmayacak mi askerlik vsbende bu sayfaların yerinde saymasını garipsiyorum önceden ne kadar kalabalıktık aktiftik
Bendeki gelişme babam sevgilim olduğunu ve seneye söz yapmak istediğimizi öğrendi annem söyledi ama babam onun bildiğinden haberim yok sanıyor ve sanırım seneye söz yapmayı kabul etti yani bakarız demiş olmayacak olsa hayır derdi
hayırlısı olsun canım inşallah kendi işini kurabilir tez zamanda rahatçaBenim okul bitince net de bitti giremiyorum pek, telefonumun hizi da yetmiyor. Bizde hic ilerleme yok aksine geriliyor, sevgilim atanamayacak kendi isini kurmayi deneyecek o da olcak mi olmayacak mi askerlik vs