- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
bende gördüüümm seni siyah elbiseli olanı çok hanım hanımcık olmuşsun çok beğendiimmm :)kızlar ben geldim sonunda nbr nasılsınız?
daha yazılanlara bakmadım ama bakıyım ben yokken neler yapmışşsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende gördüüümm seni siyah elbiseli olanı çok hanım hanımcık olmuşsun çok beğendiimmm :)kızlar ben geldim sonunda nbr nasılsınız?
daha yazılanlara bakmadım ama bakıyım ben yokken neler yapmışşsınız
yavaş yavaş alıyım diyorum canım :)bence çok şık canım =)
buna bende bayıldım aynı zamanında fiyatıda küçük bi kiriz geçirmeme neden oldu tam olarak 560 tlymiş!!!!woowww çok güzel ben çok süslü şeyleri sevmem ama bu çok hoş :)
zaten erkek için şeyler düz oluyor hangisi uyguna geliyorsa onu yap takım yapamazsam diye sıkıntı etme incik boncuklu değil ya siyah şeyler hepsi takım yaparsın rahatlıkla fiyatına bak sen evlilik yolunda tasarruf önemli :)yavaş yavaş alıyım diyorum canım :)
ama tek tek mi takım mı alsam bilemedim...
buna bende bayıldım aynı zamanında fiyatıda küçük bi kiriz geçirmeme neden oldu tam olarak 560 tlymiş!!!!
Annemle yapmaya karar verdik
ayy sorma canım kadın dalga geçiyo sandımzaten erkek için şeyler düz oluyor hangisi uyguna geliyorsa onu yap takım yapamazsam diye sıkıntı etme incik boncuklu değil ya siyah şeyler hepsi takım yaparsın rahatlıkla fiyatına bak sen evlilik yolunda tasarruf önemli :)
ayrıca sen 560 tl fiyatını yazınca benim gözler
ayy sorma canım kadın dalga geçiyo sandım
kutu kaplamayı ögrendim :)
kılıfıda pikocuda patırcam
50-60 liraya filan tutcak kumaşıyla beraber...
babam benim bildiğimi bilmiyor bende babam bilmiyor gibi davranıyorum babam demiş ki söz zamanı yaklaşınca söylersiniz ben ilk duymuş gibi tepki veririm falan demiş böyle :)
oh ne güzel işte ucuz yoldan güzel şey :)ayy sorma canım kadın dalga geçiyo sandım
kutu kaplamayı ögrendim :)
kılıfıda pikocuda patırcam
50-60 liraya filan tutcak kumaşıyla beraber...
yok canım ne yük kalkması aksine yük bindi ben anneme söyleme dedim ama dinletemedim bir sabah uyandım annem her şeyi anlatıyor bir bir. ben 2 ay kala falan söyleyecektim taa 1 sene önceden hiç olmadı sevinemedim bile böyle çok saçma hiç konusu geçmiyor falan gıcık bir durum anlayacağın.nişan resimlerinden koymayacakmısın buraya albüm yapsana görelim :)hmmm, oda güzel taktikmiş :) hayırlısı canım uzerinden biraz bir yük kalkmış gibidir şimdi
bende gördüüümm seni siyah elbiseli olanı çok hanım hanımcık olmuşsun çok beğendiimmm :)
begenmene sevindim tatlım, nişandan sonra yemeğe gitmiştik o zamn o resimde :)
ayyy napıyım mecbur bırakıyolar cumartesi kutu hazır gösteririm sizePratik kızın hali bir başka canım..
ayy sümeyra kimdiKızlar Sümeyra'da nişanlandı :)
lıveangel :)ayy sümeyra kimdi
7.yıldayız hala bir söz yapmayı beceremedik ayağımızdaki okul iş bağı yüzünden.İnşallah senin gönlünce olur her şeyin :)İnşaallah düğünü de seneye yaparız biz
Ama söz artık olsun ayol 3.yılımıza girdik
evlensin canım ne olacak peş peşe iki oğlan evlendiren var bir nişan bir düğün yaparlar hadi hayırlısı olsun :)Kızlar daha söz falan yok bizde de ama bizimkiler seneye yaza nişan falan olsun adı konsun diyorlar, ayy çok heyecanlıyım. Ama olur mu bilmiyorum çünkü benimkinin abisi evleniyor seneye yaza
evlensin canım ne olacak peş peşe iki oğlan evlendiren var bir nişan bir düğün yaparlar hadi hayırlısı olsun :)