• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

yavaş yavaş alıyım diyorum canım :)
ama tek tek mi takım mı alsam bilemedim...

buna bende bayıldım aynı zamanında fiyatıda küçük bi kiriz geçirmeme neden oldu tam olarak 560 tlymiş!!!!:KK17:
Annemle yapmaya karar verdik:KK54:
zaten erkek için şeyler düz oluyor hangisi uyguna geliyorsa onu yap takım yapamazsam diye sıkıntı etme incik boncuklu değil ya siyah şeyler hepsi takım yaparsın rahatlıkla fiyatına bak sen evlilik yolunda tasarruf önemli :)
ayrıca sen 560 tl fiyatını yazınca benim gözler :KK57:

zaten erkek için şeyler düz oluyor hangisi uyguna geliyorsa onu yap takım yapamazsam diye sıkıntı etme incik boncuklu değil ya siyah şeyler hepsi takım yaparsın rahatlıkla fiyatına bak sen evlilik yolunda tasarruf önemli :)
ayrıca sen 560 tl fiyatını yazınca benim gözler :KK57:
ayy sorma canım kadın dalga geçiyo sandım
kutu kaplamayı ögrendim :)
kılıfıda pikocuda patırcam
50-60 liraya filan tutcak kumaşıyla beraber...:oops:

babam benim bildiğimi bilmiyor bende babam bilmiyor gibi davranıyorum babam demiş ki söz zamanı yaklaşınca söylersiniz ben ilk duymuş gibi tepki veririm falan demiş böyle :)

hmmm, oda güzel taktikmiş :) hayırlısı canım uzerinden biraz bir yük kalkmış gibidir şimdi

bende gördüüümm seni siyah elbiseli olanı çok hanım hanımcık olmuşsun çok beğendiimmm :)

begenmene sevindim tatlım, nişandan sonra yemeğe gitmiştik o zamn o resimde :)

hmmm, oda güzel taktikmiş :) hayırlısı canım uzerinden biraz bir yük kalkmış gibidir şimdi

bende gördüüümm seni siyah elbiseli olanı çok hanım hanımcık olmuşsun çok beğendiimmm :)

begenmene sevindim tatlım, nişandan sonra yemeğe gitmiştik o zamn o resimde :)
yok canım ne yük kalkması aksine yük bindi ben anneme söyleme dedim ama dinletemedim bir sabah uyandım annem her şeyi anlatıyor bir bir. ben 2 ay kala falan söyleyecektim taa 1 sene önceden hiç olmadı sevinemedim bile böyle çok saçma hiç konusu geçmiyor falan gıcık bir durum anlayacağın.nişan resimlerinden koymayacakmısın buraya albüm yapsana görelim :)

İnşaallah düğünü de seneye yaparız biz :KK51:
Ama söz artık olsun ayol 3.yılımıza girdik :KK34::KK34:

Kızlar daha söz falan yok bizde de ama bizimkiler seneye yaza nişan falan olsun adı konsun diyorlar, ayy çok heyecanlıyım. Ama olur mu bilmiyorum çünkü benimkinin abisi evleniyor seneye yaza :110:

Kızlar daha söz falan yok bizde de ama bizimkiler seneye yaza nişan falan olsun adı konsun diyorlar, ayy çok heyecanlıyım. Ama olur mu bilmiyorum çünkü benimkinin abisi evleniyor seneye yaza :110:
evlensin canım ne olacak peş peşe iki oğlan evlendiren var bir nişan bir düğün yaparlar hadi hayırlısı olsun :)

Selam kızlar uzun zamandır giremedim siteye öncelikle aramızdan sözlenenler,nişanlananlar olmuş allah hayırlı etsin insaşşalahh :) benim moralim sıfır sıfır sıfır kızlar :( ben bu sene mezun oldum ama sevgilim ocakta ara dönem mezunu olacaktı ama okulu bir dönem daha uzadı yani seneye yaza bitecek :( biz daha dün seneye mayıs gibi nişan yaparız diye düşünürken bugün bu haberi aldım.oturup ağlıcam yeminle.of kızlar of daha bunun iş bulması,askerliği,belli bir düzen oturtması var.Uzadıkça uzuyo bizim iş napıcam bilmiyorum :((

Back