- 5 Kasım 2013
- 669
- 7
- 38
- 34
bencede :) gelismeleri yazarsin artik
Yazrim cnm :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bencede :) gelismeleri yazarsin artik
Kızlar bizde sevdicegimin evine gttik ve korktgum kişiler vardı yanimzda ve onlardan çok olumlu tepkiler aldk herkz ikna oldu çok şükür babam arastırcam dedi daha kesin bi cvp vermedi babamın babası dedem de yanımda çok şükür eğer olursa ALLAHIN İZNİYLE 2 ay sonra fln söz nişan bir arada olucak
biz demiştik her şey sandığından kolay ve güzel geçecek diye ohh maşallah
söze 15 gün diyor ? :)
günaydın kızlar nasılsınız?
ben birşey danışcaktım size
şimdi benim elime nakit bir miktar para geçti:)
ben bu parayı ıvır zıvıra harcamak yerine mutfak için elektrikli aletleri alıyım diyorum bana marka seri önerebilir misiniz?
in love serisi - Arçelik
lal serisi- Arçelik
black series - Beko
bunlar gibi...
çok kararsızım renkli mi olsa yoksa klasiklerden vazgeçmeyip siyah beyaz grilere mi baksam?
Düzeltmem lazm onu cnm isteme söz nişan bor yapıcaz sanırım eylül ekim gibi İNŞALLAH hayırlısıyla :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1213283 Eki Görüntüle 1213284 bu modeli çok begendim canım
Eki Görüntüle 1213283 Eki Görüntüle 1213284 bu modeli çok begendim canım
bence albüm olarak alınması en mantıklısı canım ben kesin alırımSiteye ne olmuş böyleee hiç alışamadım sevemedim :) :)
Kızlar bir şey soracağım söz günü çektirdiğiniz fotoğrafları albüm yaptıracak mısınız yoksa dijital ortamda mı alacaksınız sadece ?
teşekkür ederim cevapladığın için :)bence albüm olarak alınması en mantıklısı canım ben kesin alırım
rica ederim canım fotografçı mı araştırıyosun:)teşekkür ederim cevapladığın için :)
aslında var ama pahalı hadi onu geçtim pozlarını çok beğeniyorum ama photoshop konusu sıkıntı beğenmiyorum yaptığı photoshopu ama bazı resimleri çok güzel yapıyor.ikilemdeyim.Aradım taradım başka fotoğrafçıda bulamadım ilginç yani düğünlere gittiğimde gayet görüyordum fotoğrafçılar ama mekana ait her halde internette aratıyorum buraya ait yok hiç mi özel fotoğrafçı sitesi çıkmaz deliriyorum artık bulamazsam mekanlara gidip adamlardan kart isteyip fotorğaflarına bakacağım :) :)rica ederim canım fotografçı mı araştırıyosun:)
zor ayrıntılar hep ben ocaga kadar bişey araştırmıycam büyük bi hızla çeyiz almam lazım kettle ekmek kızartma makinesi tost makinesi ve süpürge aldım tabi borca girdimaslında var ama pahalı hadi onu geçtim pozlarını çok beğeniyorum ama photoshop konusu sıkıntı beğenmiyorum yaptığı photoshopu ama bazı resimleri çok güzel yapıyor.ikilemdeyim.Aradım taradım başka fotoğrafçıda bulamadım ilginç yani düğünlere gittiğimde gayet görüyordum fotoğrafçılar ama mekana ait her halde internette aratıyorum buraya ait yok hiç mi özel fotoğrafçı sitesi çıkmaz deliriyorum artık bulamazsam mekanlara gidip adamlardan kart isteyip fotorğaflarına bakacağım :) :)
Bir arkadaşımın abisi var çok güzel pozlar ve photoshopu da çok iyi resimleri çok beğendim ama hobi olarak mı yapıyor fotoğrafçı mı bilmiyorum ondan cevap bekliyorum.Bunda da poz verme konusunda sıkıntı yaşar mıyım diye düşünüyorum dış mekan çekim için evde söz akşamı zaten her anı çekecek onda sıkıntı yaşamam.Off ne zormuş beee :)
senin düğün yakın tabi çeyize odaklanırsın :)zor ayrıntılar hep ben ocaga kadar bişey araştırmıycam büyük bi hızla çeyiz almam lazım kettle ekmek kızartma makinesi tost makinesi ve süpürge aldım tabi borca girdim
eğer çeyizlerimi bitirirsem kına için organizasyon firmasıyla anlaşabilirim:)
ayyy ben ölcektim heyecandan o gün o an hiçbişey senin elinde olmuyo canım sadece iyi anlaşssınlar diye dua ediyosunKızlar çok heyecanlıyım, yarın erkek arkadaşım bize geliyor bizimkilerle tanışmaya..Önerileriniz var mı bu konu hakkında?
ayyy ben ölcektim heyecandan o gün o an hiçbişey senin elinde olmuyo canım sadece iyi anlaşssınlar diye dua ediyosun
hadi hayırlı olsun tanışmışlar ben daha böyle işlere girişemediğim için cevap yazamadım mutluhatun hem erkek arkadaşı hem ailesiyle tanıştırdı bir kaç arkadaşımız daha var sözlenen vs.onlar yardmcı olacaktır ileriki süreçte inşallah ailenin yorumları da güzel olur :)Canım bugün benim bağırsaklar bozuldu ya heyecandan sanırım Güzel geçti gibi geliyor bana ama şu an annemle babam evde yoklar bir yere gitmeleri gerekti, giderken de erkek arkadaşımı otogara bırakacaklar, o yüzden bizimkilerin yorumu ne bilmiyorum ama merakla bekliyorum.