• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

kizlar yardiminiza ihtiyacim var sevdicegim calisiyor ve soz nisan olsun istiyor anneme soyledim ama benim okulun bitmesine bir yil var o bitsin oyle gelsinler dedi. erkek arkadasim israr ediyor bu yaz olsun diye arada kaldim sizce napmaliyim

bende bu yaz istiyordum canım ama sömestra kadar beklemeye karar verdik bitirme tezim zorunlu stajım uygulamalı derslerim var derdim başımdan aşkın yani:19:
şimdi söz olursa ben dahada heveslenirim okulu unuturum:27:

bende bu yaz istiyordum canım ama sömestra kadar beklemeye karar verdik bitirme tezim zorunlu stajım uygulamalı derslerim var derdim başımdan aşkın yani:19:
şimdi söz olursa ben dahada heveslenirim okulu unuturum:27:

senin telaselerin daha cokmus canim somstra kadar tezin stajin bitecek mi ikinci donemde zor olmasin senin icin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

senin telaselerin daha cokmus canim somstra kadar tezin stajin bitecek mi ikinci donemde zor olmasin senin icin

bitcek canım yani bitmek zorunda tabi buna vize finalde eklencek altından kalkmam lazım hepsinin yoksa işim zor:31:

İyiyim ben de, teşekkür ederim. :54:
Bahsedeyim tabii, 22 yaşındayım, üniversite son sınıf öğrencisiyim, babam ve babamın ailesi hariç hemen hemen herkesin bildiği 4 yıllık bir ilişkim var, okulum bitince istemeye gelmeyi düşünüyorlar. Babam bir sorun çıkarmazsa -ki bu çok güçlü ve bizi korkutan bir ihtimal- okulum bitince istemeye gelecekler. Öyle işte.. Sorun varsa sorabilirsin canım, nelere değineceğimi bilemedim bir an. :1:

veee, sen de kendinden bahseder misin? :16:

canlar bende yeniyim. bayadır takıp edıyorum ama yenı uye oldum. benimde 1.5 yıllık ılışkım var. sevgılım agustosda askere gıdecek. insallah gelsin bizde dusunuyoruz söz nişann :16::16:

Merhaba kızlar, ben de aranıza katılayım dedim. Allah kısmet ederse 2015 yılı içinde sanırım benim de söz olacak. Onun öncesinde daha ailelerle tanışma vs var, çok heyecanlı bir süreç beni bekliyor. :nazar:

3 mayis 2015 söz günümüz inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yeni gelen arkadaşlar hepiniz de hoşgeldiniz topiğe :1: ne güzel kalabalık olduk böyle ;):1:

Kızlaarr hepinizin bayramı mübarek olsun çok güzel bir bayram geçirirsiniz inşallah :21:

saol canm seninde bayramın mübarek olsun :)

kizlar yardiminiza ihtiyacim var sevdicegim calisiyor ve soz nisan olsun istiyor anneme soyledim ama benim okulun bitmesine bir yil var o bitsin oyle gelsinler dedi. erkek arkadasim israr ediyor bu yaz olsun diye arada kaldim sizce napmaliyim

bence de okulunu bitir öyle gelsinler canm ne güzel sınıf öğretmenliği de okuyormuşsun kaçıncı senen ?

Merhaba kızlar sizi takip ediyodum bayadır aslında eski hesabımda sıkıntı çıkınca yeni hesap açtım bende :) 3 senelik ilişkim var benim de kısmetse nişan düşünüyoruz bizde önce aileler tanıştıktan sonra tabiki :) q

Bayramınız mübarek olsun kızlar.. :16:
saol tatlım sanada iyi bayramlar:16:
Merhaba kızlar sizi takip ediyodum bayadır aslında eski hesabımda sıkıntı çıkınca yeni hesap açtım bende :) 3 senelik ilişkim var benim de kısmetse nişan düşünüyoruz bizde önce aileler tanıştıktan sonra tabiki :) q

hoşgeldin canımm ben tanıştırdım aileleri sizin planlar ne yönde kendinden bahsetsene birazcık:16:

Ay ne görgüsüzüm kızlar kusura bakmayın 😄 öncelikle bayramınız mübarek olsun 😘 dersane öğretmeniyim ben 3 yıllık ilişkim var bu yaz babamla tanıştı sevgilim ailenin diğer üyeleri tanıyo zaten bende onun ailesiyle tanışıyorum ama aileler tanışmadı daha..erkek arkadasımın annesi bayramda aradı gelelim artık tanışalım önümüzdeki yaza düğün yapalım bikaç aya nişan yapalım ddi ama daha netleşmedi😄

inşallah dilediğimiz herşey olur canım
bende söz nişanı bir istiyorum:8:

inşallah canım saol hepimizin olur inşallah aslında kimse söz nişan bir olsun, hepsinin ayrı ayrı heyecanını yaşamak isterdim ama yaşlı insanlar o kadar yolu gelecek bide burda nerede kalacak onlarada yazık hepsi bir olucak malesef olsun yarime kavuşiyimde bu arada iyi bayramlar herkese :D

gündüz isteme söz tarzında yaparsınız akşamına nişan yaparsınız güzel olur 😘

oda olur tabide ama cok uzaklar dur bakalim benim daha cok zamanim var sadece askerden sonra geleceklerini soylemis annesi bende 3 mayis yani yarimin dogum gununde gelsinler istedim suan hersey normal gibi gidiyo bide su alinti ile cevaplamayi anlatirmisin??? ben beceremedim tel den giriyorum canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back