• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

sözü yıl içinde düşünüyoruz canım ama ilk dönemi atlatmam lazım tez staj uygulamalı dersler herşey üst üste geldi:16:
ama bir an önce sözlenmek istiyorum:32:

Hepsi yoluna girer de gönlünüzdeki gibi gelişir herşey inşAllah. :16:

canlar bende yeniyim. bayadır takıp edıyorum ama yenı uye oldum. benimde 1.5 yıllık ılışkım var. sevgılım agustosda askere gıdecek. insallah gelsin bizde dusunuyoruz söz nişann :16::16:

Hosbuldumm :)) sizin yas okul varmı evliligi nasıl düşünüyorsunuz acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

21 yaşındayım ben :)
son sınıfa geçtim :)
yıl içinde söz nişan yazında düğün planlıyoruz :)
sizin planlar nasıl:16:

21 yaşındayım ben :)
son sınıfa geçtim :)
yıl içinde söz nişan yazında düğün planlıyoruz :)
sizin planlar nasıl:16:

bende 20 yasındayım
1.5 yıllık beraberliğim var. sevgilim agustosda askere gıdecek o gelince söz nısan dusunuyoruz bızde
birdee 3. sınıfım
:)

Son düzenleme:
Merhaba kızlar, ben de aranıza katılayım dedim. Allah kısmet ederse 2015 yılı içinde sanırım benim de söz olacak. Onun öncesinde daha ailelerle tanışma vs var, çok heyecanlı bir süreç beni bekliyor. :nazar:

Merhaba kızlar, ben de aranıza katılayım dedim. Allah kısmet ederse 2015 yılı içinde sanırım benim de söz olacak. Onun öncesinde daha ailelerle tanışma vs var, çok heyecanlı bir süreç beni bekliyor. :nazar:
hoşgeldin aramıza canım şükür ben aileleri tanıştırma faslını atlattım:9:
3 mayis 2015 söz günümüz inşallah

sende hoşgeldin canım kendinden bahsetsene birazcık:9:

Çok strese giriyorum düşününce.. :44:

bende çok stres yapmıştım hatta misafirler merdivenlerden çıkarken gözlerim doldu:1:
ondan sonra sevgilimin babası bana elini öptürmedi(benim ben olduğumu bilmiyo tabi):9:
ayyy nasıl ağladım bana elini öptürmedi diye hayatımda hiçbişeye o kadar bozulmamıştım onca insanın içinde rezil oldum:53:
tabi bu yanlışlık düzeldi giderlerken adam bana elini öptürdü hemde sarılıp yanaklarımdan öptü bu defa millet şok oldu çünkü adamın huyu değilmiş birine sarılıp yanaklarından öpmek hatta sevgilim beni bu konuda baya tembihlemişti:27:
korkmaa valla en kötü anım bu o geceye dair herşey çok güzel oluyo:16:

bende çok stres yapmıştım hatta misafirler merdivenlerden çıkarken gözlerim doldu:1:
ondan sonra sevgilimin babası bana elini öptürmedi(benim ben olduğumu bilmiyo tabi):9:
ayyy nasıl ağladım bana elini öptürmedi diye hayatımda hiçbişeye o kadar bozulmamıştım onca insanın içinde rezil oldum:53:
tabi bu yanlışlık düzeldi giderlerken adam bana elini öptürdü hemde sarılıp yanaklarımdan öptü bu defa millet şok oldu çünkü adamın huyu değilmiş birine sarılıp yanaklarından öpmek hatta sevgilim beni bu konuda baya tembihlemişti:27:
korkmaa valla en kötü anım bu o geceye dair herşey çok güzel oluyo:16:

Şimdi ben önce erkek arkadaşımı getircem bizimkilerle tanışmaya sonra da ben annesiyle tanışırım, gerçi sürekli internetten yazışıyoruz ama yüzyüze görüşemedik henüz.. :)

Şimdi ben önce erkek arkadaşımı getircem bizimkilerle tanışmaya sonra da ben annesiyle tanışırım, gerçi sürekli internetten yazışıyoruz ama yüzyüze görüşemedik henüz.. :)

benimde öyle oldu önce sevgilim geldi cumartesi günüydü hatta salıda ailesiyle geldi:9:
gerçi babam benden çok stres yaptı sevgilimde sorun çıkarmadı babayım ben o benden korksun havalarındaydı:32:
ama pazartesi gecesi şaka gibiydi bi ara beni uyandırdı söyle kızım gelmesinler babam çok hasta yada ankaraya gitti dee ne zaman gelir bilmiyorum de filan dedi:9:

Aramiza hoşgeldin canım :))

Back