- 23 Temmuz 2014
- 2.717
- 2.838
- 248
sözü yıl içinde düşünüyoruz canım ama ilk dönemi atlatmam lazım tez staj uygulamalı dersler herşey üst üste geldi
ama bir an önce sözlenmek istiyorum
Hepsi yoluna girer de gönlünüzdeki gibi gelişir herşey inşAllah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sözü yıl içinde düşünüyoruz canım ama ilk dönemi atlatmam lazım tez staj uygulamalı dersler herşey üst üste geldi
ama bir an önce sözlenmek istiyorum
Hepsi yoluna girer de gönlünüzdeki gibi gelişir herşey inşAllah.
Amiiiin!amin canım hepimiz için inşallah
ne okuyorsun sen:44:
Amiiiin!
Psikoloji okuyorum canım, sen?
Senin bölümün de güzel canım.Ayy ne güzel
fizyoterapi ve rehabilitasyon okuyorum canım
canlar bende yeniyim. bayadır takıp edıyorum ama yenı uye oldum. benimde 1.5 yıllık ılışkım var. sevgılım agustosda askere gıdecek. insallah gelsin bizde dusunuyoruz söz nişann
hoşgeldin canım aramızaaa
Hosbuldumm :)) sizin yas okul varmı evliligi nasıl düşünüyorsunuz acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
21 yaşındayım ben :)
son sınıfa geçtim :)
yıl içinde söz nişan yazında düğün planlıyoruz :)
sizin planlar nasıl
hoşgeldin aramıza canım şükür ben aileleri tanıştırma faslını atlattımMerhaba kızlar, ben de aranıza katılayım dedim. Allah kısmet ederse 2015 yılı içinde sanırım benim de söz olacak. Onun öncesinde daha ailelerle tanışma vs var, çok heyecanlı bir süreç beni bekliyor.
3 mayis 2015 söz günümüz inşallah
hoşgeldin aramıza canım şükür ben aileleri tanıştırma faslını atlattım
Çok strese giriyorum düşününce.. :44:
bende çok stres yapmıştım hatta misafirler merdivenlerden çıkarken gözlerim doldu
ondan sonra sevgilimin babası bana elini öptürmedi(benim ben olduğumu bilmiyo tabi)
ayyy nasıl ağladım bana elini öptürmedi diye hayatımda hiçbişeye o kadar bozulmamıştım onca insanın içinde rezil oldum
tabi bu yanlışlık düzeldi giderlerken adam bana elini öptürdü hemde sarılıp yanaklarımdan öptü bu defa millet şok oldu çünkü adamın huyu değilmiş birine sarılıp yanaklarından öpmek hatta sevgilim beni bu konuda baya tembihlemişti
korkmaa valla en kötü anım bu o geceye dair herşey çok güzel oluyo
Şimdi ben önce erkek arkadaşımı getircem bizimkilerle tanışmaya sonra da ben annesiyle tanışırım, gerçi sürekli internetten yazışıyoruz ama yüzyüze görüşemedik henüz.. :)
Merhaba kızlar, ben de aranıza katılayım dedim. Allah kısmet ederse 2015 yılı içinde sanırım benim de söz olacak. Onun öncesinde daha ailelerle tanışma vs var, çok heyecanlı bir süreç beni bekliyor.
Aramiza hoşgeldin canım :))