• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

benimde öyle oldu önce sevgilim geldi cumartesi günüydü hatta salıda ailesiyle geldi:9:
gerçi babam benden çok stres yaptı sevgilimde sorun çıkarmadı babayım ben o benden korksun havalarındaydı:32:
ama pazartesi gecesi şaka gibiydi bi ara beni uyandırdı söyle kızım gelmesinler babam çok hasta yada ankaraya gitti dee ne zaman gelir bilmiyorum de filan dedi:9:

Sorma benim babam da şeker gibidir ama bu mevzuda bir garip oluyor hiç tanıyamıyorum. Yavaş yavaş alışıyor bu fikre ama bi değişik cidden :1:

Bende Sevgilimin ailesiyle tanıştım. Tum ailesi ile diyebilirim. Sevgilim sadece annemle tanıştı. Annemle annesi arkadaş oldular gelip gidiyorlar birbirlerine

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne güzel :)

bu durumlarda babaların nabzı çok önemli:9:
5 dakikada bile inanılmaz şekilde değişiyolar:9:

Kıskançlıktan işte canım.. :1:

3 yiilik iliskim var sevdigim suan askerde 28 subatta terhis oluyor o corumda ben istanbuldaa yasiyorum arafa epey mesafe var buyuzden sonrada hizlandirilmis söz nisan dugun merasimlerimiz olucak insallah

Hayırlı bayramlar hepinize Kızlar dualarınızı bizden eksik etmeyin yarın büyük gün aileler tanısıyor İNŞALLAH HERŞEY ÇOK GÜZEL GEÇER çok heycanlıyız dua edin bana bol bol lütfen çok iyi anlaşıp kaynaşsınlar babam ikna olsun evlenmemize kimse karşı çıkmasın artık hayallerimizden çok daha güzel bi gün geçirelim bütün din kardeşlerimiz de bizde AMİİİN

Son düzenleme:
3 yiilik iliskim var sevdigim suan askerde 28 subatta terhis oluyor o corumda ben istanbuldaa yasiyorum arafa epey mesafe var buyuzden sonrada hizlandirilmis söz nisan dugun merasimlerimiz olucak insallah

inşallah dilediğimiz herşey olur canım
bende söz nişanı bir istiyorum:8:

Hayırlı bayramlar hepinize Kızlar dualarınızı bizden eksik etmeyin yarın büyük gün aileler tanısıyor İNŞALLAH HERŞEY ÇOK GÜZEL GEÇER çok heycanlıyız dua edin bana bol bol lütfen çok iyi anlaşıp kaynaşsınlar babam ikna olsun evlenmemize kimse karşı çıkmasın artık hayallerimizden çok daha güzel bi gün geçirelim bütün din kardeşlerimiz de bizde AMİİİN

dualarımız seninle canım inşallah çok güzel olur herşey :)
mutlaka haber ver bize:16:

inşallah dilediğimiz herşey olur canım
bende söz nişanı bir istiyorum:8:

dualarımız seninle canım inşallah çok güzel olur herşey :)
mutlaka haber ver bize:16:

Saolun cnm aklımdasınız haber vericem İNŞALLAH mutluluktan uçtuğum çok güzel bi gün olsun

canım sakin ol her şey çok güzel geçecek hem bayram bugün insanlar daha mutlu daha anlayışlı olurlar beklediğinden güzel olacak aynı zamanda bayramın mübarek olsun :)

kizlar yardiminiza ihtiyacim var sevdicegim calisiyor ve soz nisan olsun istiyor anneme soyledim ama benim okulun bitmesine bir yil var o bitsin oyle gelsinler dedi. erkek arkadasim israr ediyor bu yaz olsun diye arada kaldim sizce napmaliyim

kizlar yardiminiza ihtiyacim var sevdicegim calisiyor ve soz nisan olsun istiyor anneme soyledim ama benim okulun bitmesine bir yil var o bitsin oyle gelsinler dedi. erkek arkadasim israr ediyor bu yaz olsun diye arada kaldim sizce napmaliyim

Önce okulunu bitir kesinlikle, ablam da 1 yıl kala nişanlandı sonra ders mers hak getire.. Aman aman eğer bu konuda kendimi asla salmam diyorsan sen bilirsin ama önermem.

sagol canim dusuncelerin icin son sene kpss ye hazirlanacagim tek korkum o zaten dusuk puan alsam annem hep nisani yuzume vurck bi sene daha beklemedin diye

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sagol canim dusuncelerin icin son sene kpss ye hazirlanacagim tek korkum o zaten dusuk puan alsam annem hep nisani yuzume vurck bi sene daha beklemedin diye

Heh işte benim ablam da kpss için kursa yazıldı son sene hiç gitmedi nişanlısı ile buluşuyordu kursa gitmek yerine.. 6 yıl oldu mezun olalı evliler şimdi çocuğu da var ama hala atanamadı.

hadi ya Allah yardimcisi olsun hepimizin insallah bakalim benimde 2015 e kalacak buyuk ihtimal bekliycek artik napalim

Back