- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
Ohh ne güzel erkencisn hazrlanmışın benim bi tepsim bile yok :))) Bnde nişanda yastık magnet dağıtıcam hedyelk. Servis tabklarınada butik söz kurabiyesi koyucam ama hiç kapı süsüvs... düşünmemiştimm iyi okdu öğrendiğim :)
hoşgeldin canım inşallah istediğiniz olur :)
Eki Görüntüle 1042075 hediyelikler bunlar canım bu boyuttalar :) benim söz yastığımın aynısı olcak bu küçükler :) sözüde eylül ekim gibi düşünüyoruz :)
cnm sn sözlü deilmsn
yok canım bu tarih evlenme teklifi aldığım tarih :)
hmmm şimdi anladm cnm hayırlı olsun çok güzeller bu arada yastıkların :)
Eki Görüntüle 1042296 buda patates soğan kabım aynısı değil ama benziyo benimki plastyik böyle pembiş fiyonklu:)Eki Görüntüle 1042295 12 tane güveç kalıbım :)Eki Görüntüle 1042294 6 lı bim havlularım :)
çok güzel olur :))Eki Görüntüle 1042379
nişan için seçtiğim renk fuşya-toz pembe :)
masalarda fuşya toz pembe ortanca çiçekler,serpilmiş boncuklar,ufak mumlar diğer detaylar beyaz ya da krem olacak peçetelerimde fuşya-beyaz desenli :)
sandalye süslemelerim toz pembe tül ve fuşya kurdale aynı şekilde kapı süsüm ve giriş yolum bu şekilde olacak :)
elbise olarak da resimde olduğu gibi renk geçişi olan bir elbise bulursam oh değmeyin keyfime :)
Sizin fikirlerinizi alayım ?
güle güle kullan çok güzeller :)
Tesekkurler canimm insallah sende bulursuncereeeeennnn sürahine ve masa ortüsüne bayıldım, bende eve giderken bakacagım anca inşallah kalmıştır da alırım bende hem saklama kabı hemde sürahiden
Kızlar bugün ehliyet kursuna yazıldım inşallah yaza ehliyetim olacak
Eki Görüntüle 1042296 buda patates soğan kabım aynısı değil ama benziyo benimki plastyik böyle pembiş fiyonklu:)Eki Görüntüle 1042295 12 tane güveç kalıbım :)Eki Görüntüle 1042294 6 lı bim havlularım :)
çok güzel olur :))
teşekkür ederim ederim canım :)
Tesekkurler canimm insallah sende bulursun
Super canimm simdiden hayirli olsun
Hayirli olsun tatlim guvec kaplarini kaca aldin?
kızlar bugun bim e gittim istediğim saklama kaplarından kalmamıştı ama onun yerine cok cici şeyler aldımm
bordo sürahim, büyük boy masa örtüm
Eki Görüntüle 1041676 Eki Görüntüle 1041677
bunlarda şu ara aldıklarım silikon fırcam, elektrikli çakmağım, dekorlu sabunum
Eki Görüntüle 1041679 Eki Görüntüle 1041680 Eki Görüntüle 1041681
sizler içinde tabaklarım var bunlar bize özel dersin sende :)
Eki Görüntüle 1042379
nişan için seçtiğim renk fuşya-toz pembe :)
masalarda fuşya toz pembe ortanca çiçekler,serpilmiş boncuklar,ufak mumlar diğer detaylar beyaz ya da krem olacak peçetelerimde fuşya-beyaz desenli :)
sandalye süslemelerim toz pembe tül ve fuşya kurdale aynı şekilde kapı süsüm ve giriş yolum bu şekilde olacak :)
elbise olarak da resimde olduğu gibi renk geçişi olan bir elbise bulursam oh değmeyin keyfime :)
Sizin fikirlerinizi alayım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?