Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

evet bende butik kurabiye yaptırcam çok vaktimi almıycak şeyler ama güzel olucak

buda patates soğan kabım aynısı değil ama benziyo benimki plastyik böyle pembiş fiyonklu:) 12 tane güveç kalıbım :) 6 lı bim havlularım :)

Son düzenleme:

nişan için seçtiğim renk fuşya-toz pembe :)
masalarda fuşya toz pembe ortanca çiçekler,serpilmiş boncuklar,ufak mumlar diğer detaylar beyaz ya da krem olacak peçetelerimde fuşya-beyaz desenli :)
sandalye süslemelerim toz pembe tül ve fuşya kurdale aynı şekilde kapı süsüm ve giriş yolum bu şekilde olacak :)
elbise olarak da resimde olduğu gibi renk geçişi olan bir elbise bulursam oh değmeyin keyfime :)
Sizin fikirlerinizi alayım ?

çok güzel olur :))
güle güle kullan çok güzeller :)

teşekkür ederim ederim canım :)

cereeeeennnn sürahine ve masa ortüsüne bayıldım, bende eve giderken bakacagım anca inşallah kalmıştır da alırım bende hem saklama kabı hemde sürahiden
Tesekkurler canimm insallah sende bulursun
Kızlar bugün ehliyet kursuna yazıldım inşallah yaza ehliyetim olacak

Super canimm simdiden hayirli olsun

sevgili görümcem şu an whatsappdan yazıyoo şoktayım pek huyu değildir genelde arar

çok güzel cnm rabbim güle güle giymekyi nasip etsin bn balık düşünoyum nişanda toz pembe

bende inşallah sözümde minik kavanozlarda istemeyi simgelesin die kahve çekirdegi ve ufak kuş lokumu koyucam mıknatıslı yapıcam tabi üstünde ayrıntılar yazıck ama tam karar vermedim ne renk olucagnı çok heycanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…